Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

ΠΑΤΡΑ: ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ


Στο 5ο ΕΠΑΛ Πατρας (αγίας σοφίας τέρμα επάνω) στις πρόσφατες εκλογές για 15μελους οι φασίστες της Χρυσής Αυγής κατάφεραν να πάρουν τις πρώτες θέσεις . Το χάρηκαν δεόντως λες και πήραν τις εθνικές παρόλο που το 5ο είναι ένα μικρο σχετικά σχολείο 100 περίπου ενεργών μαθητών. Από την επόμενη μέρα λοιπόν έπιασαν δουλειά... ο πρόεδρος και η κουστωδία του βρήκε ποιο ήταν το πρόβλημα των εγκαταστάσεων αλλά και γενικά της .. παιδείας χωρίς να το πολύ σκεφτούν (σωπα..) το οποίο ήταν η αλλαγή της ξεφτισμένης από τα χρόνια σημαίας αλλά και η υπόκρουση του εθνικού ύμνου με στίχους παρακαλώ μετά την προσευχή (αν και κάποιοι πιο ταλιμπαν τον θέλουν πρώτο) από τα μεγάφωνα του σχολείου.
Δεν έφτασαν όμως μέχρι εκεί ... αφού τις προηγούμενες μέρες έσπειραν την φοβερή αυτή ιδέα σήμερα πηγαίνοντας οι μαθητές στο σχολείο μέλη της ΚΝΕ τους μοίραζαν κείμενο για την επερχόμενη απεργία ... μόλις οι μπάσταρδοι (Χ.Α) το είδαν προπηλάκισαν την μια κοπέλα που μοίραζε και ακόμη έναν μακριά από το σχολείο. Μετά από λίγη ώρα ήρθαν καμιά 20αρια του ΚΚΕ και ζήτησαν εξηγήσεις για τον διωγμό τους μιας και ήταν έξω από το σχολείο όταν μοίραζαν τα κείμενα .. φυσικά κατέβηκαν και οι πανιβλακες (Χ.Α) με άγριες διαθέσεις στην αρχή αλλά τελικά απλά όλοι αυτοί "συζήτησαν" ...ποιος ξέρει τι άκρη έβγαλαν .. επεισόδιο δεν υπήρξε  ... Επίσης ξεκαθάρισαν στον διευθυντή πως αν δεν αλλάξει τους νόμους του κράτους και δεν βάλει εθνικό ύμνο στην προσευχή θα γίνει κατάληψη ... 
Η κατάληψη προορίζεται μάλλον για αύριο 
ο πρόεδρος του 15μελες είναι δηλωμένος χρυσαυγιτης όπως και καποια απο τα υπόλοιπα μέλη ...
οι ομάδα αυτή, εκτός από προπαγάνδα υπέρ της Χ.Α, κάνει στα παιδιά και το πρώτο τους ρουσφέτι που είναι φυσικά να μην γίνει μάθημα ...

στο καιρό που η παιδεία κουβαλάει τόσα προβλήματα θέρμανση - βιβλία -  λίγοι καθηγητές - απαρχαιωμένες υποδομές και και και κάποιοι δεν βλέπουν τίποτα από όλα αυτά ... 

παιδεία με πανιά και τραγουδάκια δεν κανείς ...
καραγκιόζη όμως κανείς ...

υπαρχουν αλλοδαποι στο σχολειο και φανταζομαι την θεση τους ... 

 ούτε στα σχολεία ούτε πουθενά 
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1430739
ΠΡΕΖΑ TV
17-10-2012

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε και πενταημερη στο μελιγαλα

Ανώνυμος είπε...

Ήρθαμε και θα μείνουμε μέχρι να εξαφανιστεί και το τελευταίο λαθροόρκ και ο τελευταίος ανθέλληνας αριστεροδεξιός

Ανώνυμος είπε...

6.56 αν ενα παιδακι δεν γουσταρει να λεει προσευχη και να τραγουδαει σε ενα πανι καθε πρωι, τι θα το κανετε?

Ανώνυμος είπε...

sapouni

Ανώνυμος είπε...

χαζό 6:58 έμαθες το νέο κρυφό γκάλλοπ. Ψάξε να το μάθεις και μετά θα σου απαντήσω για το πανί.

Ανώνυμος είπε...

Ο 6.56 ειμαι. Δηλαδη οποιον εχει διαφορετικη γνωμη απο εσας, θα τον γαματε? Αυτο μου λες? Αυτοι οι ανθρωποι εισται?

Ανώνυμος είπε...

O 6.58 εννοουσα ειμαι. που απαντουσα στον 6.56.
Αυτοι οι ανθρωποι εισται λοιπον?

Ανώνυμος είπε...

xoris salio

Ανώνυμος είπε...

η προσευχή δεν είναι υποχρεωτική όμως ο σεβασμός στην ορθοδοξία και την πατρίδα είναι

Ανώνυμος είπε...

giati ?

Ανώνυμος είπε...

αντε να βαρεσετε καμια προσοχη ρε λοβοτομημενα στρατιωτακια και αφηστε τα πληκτρολογια πειτε και κανα χαιλ και σουζα μπροστα στον φυρερ βελαζοντας

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΟΣΑ ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΑΖΕΨΑΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

8.44 ΕΤΣΙ! Να βλεπει ο κοσμος τι θα πει Χρυση Αυγη. Ταλιμπαν φασιστες. Εξορια στο αφγανισταν θα καταλξξουν κατι αρχιδια διψασμενα για αιμα οπως εσυ. Ποτε δεν θα γινεται περισσοτεροι απο αυτους που πολεμανε για ελευθερια. ΚΑι εδω που φτασατε χαρη στη βοηθεια του κρατους φτασατε και τα Παβλοφια αντανακλαστικα των πλεον αγραμματων και ακριτων ελληνων.

Θ Α Ν Α Τ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Φασιστες, στη Κορεα θα εισασταν πατριωτες, εδω ειστε εχθρος του ΓΕΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να βλέπει ο Ελληνικός λαός ποιοι είναι οι αριστεροί, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/10/100_17.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=plzzGuFJ6-Q

Ανώνυμος είπε...

Και τι εννοειτε δηλαδη χρυσαυγιτες? Οτι οι βρωμιες του συριζα η οποιουδηποτε αλλου, ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟ? Ετσι δικαιολογητε το γεγονος οτι ειστε βαρβαροι φασιστες που οποιος δεν συμφωνει μαζι σας θελετε να τον γαμησετε? Ο συριζα φταει που εσεις ειστε αγραμματοι, μπορουτοι και κωλοφασιστες? Ο Συριζα ειναι προδοτης γιατι ειναι προδοτης, και εσεις ειστε κωλοφασιστες γιατι ΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ετσι νομιζετε θα θολωσετε τα νερα με τον συμωηφισμο?
Οξω ρε σκουλικια απο τη χωρα μας!

Ανώνυμος είπε...

kalispera eimai o proedros tou 5ou nyxterinou EPAL dn eimai melws ths X.A TA wsa grafontai eiai analhthes ektws apo ta etoimata gia thn shmaia kai ton ethniko ymno wpos kai alla 9 aitimata opws kathariotita fwtismos kai alla....oi anakrivies kai ta psemata pou eipononte apo atoma ta opoia anoihkoun energa se xwrous tis aristeras kata dhlwshs tous.ta opoia atoma dn exelegthikan sto proedrio kai tous kakofanike gt dn tha mporoun plewn na prosytilisoun politika thn mathitikh koinotita ta osa grafonta sta mplok einai analhthei kai zhththike sta meloi ths K.N.E pou paristanto thn 16-10-12 sto 5o EPAL me grapth kai epishmh anakoinosh na anaferoun thn pragmatikotita kai ta pragmatika gegononta peri propilakismou sta meloi ths K.N.E.oson afora ths pseudeis eideiseis pou anartontai sta mplog stoxopoiontas to 15 meles kai emena san proerdro ws meloi th X.A EXEI ENHMERWTHEI H KRATIKH ASFALEIA KAI SE SHNERGASEIA ME THN DIEYTHINSH HLEKTRONIKOU EGGLHMATWS OI YPEYTHHNH THA TIMORITHOUN EYXARISTW POLY!!!!

Ανώνυμος είπε...

@12:36 ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ 'ΨΗΤΑΛΩΝΙΑ' ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΡΑΖΑΝ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

O 1:05 δείχνει ποιοί είναι οι τσόγλανοι που χτυπάνε το κόσμο

Ανώνυμος είπε...

Ο1.05 να κατουρησει κ λίγο.δεν έχω καταλάβει Ποιοι είναι οι τραμπούκοι τελικά.στις επόμενες θα πάρουν τα 3τις εκατό κ θα ηρεμήσει.κ οι Πατρινοί βλάκακο ευτυχώς γνωρίζουν τι μαλακές Είστε.

Ανώνυμος είπε...

Ο 12.36μας είπε ότι είναι ο πρόεδρος εσύ ρε 1.05δεν μας λες ποιος είσαΙ.μήπως ένας από αυτούς που έκλαιγαν προχθές στο δικαστήριο?δημοκράτη μου εσυ

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν τα χρυσαύγουλα να κλαφτούν. Πράγματι, στις επόμενες εκλογές θα πάρετε τα τρία των Πατρινών. Όσο για το ποιος είμαι: Ο γαμιάς της κάθε πουτάνας μάνας χρυσαυγήτη.

SKANDALO είπε...

Μην ασχολείστε με τους Χρυσαυγήτες. Είναι εκ γεννετής ηλίθιοι και έχουν ανατραφεί ως αποτυχημένα αμόρφωτα ζώα. Τέτοια δουλικά ψάχνουν οι πολιτικοί. Να σέρνονται για ένα ξεροκόμματο ενώ ο Μιχαλολιάκος & οι εκλεκτοί του τσεπώνουν τα χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημίωσης.

Ανώνυμος είπε...

Ψεματα! Το παιδι δεν ειναι μελος της ΧΑ. Απλως ψηφοφορος και παρατρεχαμενος ειναι. Στον κωλο σας να βαζετε τη σημαι καθε πρωι και να προσευχεσται μη παθετε καμια μολυνση.

ΠΑΤΡΑ, ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ είπε...


ΑΠΟΨΕ ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΦΩΤΙΕΣ
ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ
ΠΩΣ ΠΥΡΠΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

ΕΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΝΑΖΙΣΤΗ

ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΣΠΑΣ' ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΡΟΠΑΛΟ ΜΑΖΙ
ΞΥΛΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

ΕΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

ΚΑΙ ΕΣΕΝΑΝΕ ΡΕ ΜΑΤΑΤΖΗ
ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΝΑ ΣΟΡΟ
ΒΡΩΜΑΕΙ ΨΗΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ

EΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΜΠΑΤΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ
ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΚΥΛΩΤΟ
ΠΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΑΓΑΖΙ

ΕΛΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝEΟΝΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Έλλλλααααα ελλλλλααααα καλό φασίστακι έεεεεχχχχχχωωωωωωωωωωωωω!!!! ΔΙΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΧΤΑΙ ........ελα !ΕΛΑ! ΕΛΑ! ΕΛΑ! ΠΑΡΕ! ΠΑΡΕ! ΠΑΡΕ!

Φασιστάκι σε ΜΑΥΡΟ , ΝΑ ΤΟ βάζεται μόνο του, σπάει τα υπόλοιπα αυγά ΓΙΑΤΊ θέλει & ΠΡΕΠΕΙ να είναι μονό του.....

Φασιστάκι σε ΚΟΚΚΙΝΟ ,ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΜΕΡΙΚΆ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ......

Last but not least

Φασιστάκι σε ΧΡΥΣΟ, μο ντιουυυ ναι σε ΧΡΥΣΟ , αυτό είναι ειδική περίπτωση , αν το σπάσεις θα βγούν 2!!!!!!!!!!!


Ελλααααα λεεεεεεεεώωωωωωωωωωω ξεπουλάωωωωωωω ΤΩΡΑΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ


ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΑΣ!!!!!
ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΝΤΑΜ?
ΕΣΥ νεο-ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑ "μαχητή" ????.
τι θές???
ΕΛΑ ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ

10:49 π.μ.

sofdim είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΕΞΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....11.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΟΟΟ;;;; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;; Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΤΩΡΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΡΩΣΙΑΣ ΣΕΡΒΙΑΣ! ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ...ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ,ΚΡΥΨΟΥ ΜΑΥΡΕ ΕΛΛΗΝΑ!

sofdim είπε...

ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΛΕΞΗ...''ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ'' ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. ΘΑ ΠΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.