Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «ΟΧΙ» ΣΕ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ


«Η υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και γενικότερα των ναυπηγείων της χώρας μας και των εργαζομένων στα ναυπηγεία είναι μέγιστη εθνική υπόθεση», παρατηρεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, συμπληρώνοντας πως «αυτήν την ώρα η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει θετικά στα προβλήματα των εργαζομένων και στην ανάγκη ανασυγκρότησης της ναυπηγικής βιομηχανίας στη χώρα και όχι να καταφεύγει σε πολιτικές παραγωγικής διάλυσης, σε αυταρχισμούς και σε μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις δεκάδων εργαζομένων στα ναυπηγεία που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους και την επιβίωση της χώρας».


«Είναι απαράδεκτο και αδιανόητο τα ναυπηγεία της χώρας και η Ζώνη του Περάματος να παραμένουν "νεκρά" επί χρόνια και οι εργαζόμενοι απλήρωτοι και στο δρόμο», συμπληρώνει.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV
4-10-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ..
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΦΕΙΣ_ΜΠΟΥΚ Κ.Λ.Π.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ..

"ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΤΟΥΣ" ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΩ ΚΑΙΡΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΙ "ΜΑΣΚΕΣ" ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΟΡΙΔΩΝ.
ΕΠΕΣΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΟΥΝ "ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ" ΘΕΩΡΙΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟ ΜΟΥ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΛΑΡΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΗΠΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΗΝ ΓΛΕΙΦΕΣΘΕ ... Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Η ΗΤΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ..
ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ..

Υ.Γ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΜΕ ΚΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...