Σάββατο, Οκτωβρίου 06, 2012

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΤΟ… «ΦΑΓΟΠΟΤΙ» ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ… ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


Την ώρα που Σαµαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, έχουν βγάλει χαρτί και µολύβι και υπό τις τροϊκανές υποδείξεις «κανονίζουν» τους δηµοσίους υπαλλήλους, το «φαγοπότι» µε τους διορισµούς µετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή καλά κρατεί…
Με το πέρας και των δεύτερων εθνικών εκλογών του Ιουνίου, πόρτες και παράθυρα άνοιξαν διάπλατα. Τα ΦΕΚ µε τους διορισµούς πάνε κι έρχονται, επιβαρύνοντας επιπλέον τον κρατικό προϋπολογισµό. Την ίδια ώρα, βεβαίως, η «τρόικα εσωτερικού» παίζει µε τους αριθµούς των απολύσεων, στο στενό και ευρύτερο δηµόσιο τοµέα, τοποθετώντας τον πήχυ κάπου στις 15 χιλιάδες και πολλοί συµπολίτες µας αγωνιούν για το αν θα έχουν δουλειά την επόµενη ηµέρα.

Στο ελληνικό κοινοβούλιο τέτοια άγχη δεν υπάρχουν. Η νέα περίοδος µπήκε σε σειρά, οι επιστηµονικοί συνεργάτες -«βολεµένοι κολλητοί», που λέει κι ο λαός- έπιασαν τα πόστα, αλλά πολλή δουλειά δεν φαίνεται να πέφτει.
Με µια µικρή αναζήτηση στο site της Βουλής, θα βρει κανείς ενδιαφέροντα στοιχεία για το κοινοβουλευτικό έργο των εθνοπατέρων µας. Είναι… πρακτικά ανύπαρκτο.
Και η απορία είναι εύλογη. Ολοι αυτοί οι πολυ-σπουδασµένοι µετακλητοί και βοηθοί των «σωτήρων» µας, τι πραγµατικά κάνουν; Με τι τελικά απασχολούνται; Και µιλάµε για πρόσωπα πέραν των 1.200 διορισµένων στη Βουλή…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ!
ΠΡΕΖΑ TV
6-10-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το "χωνι" του καιροσκοπου μπουρδολογου καζακη υποστιριζει τον καμμενο και ολες τις συνομοσιολογιες που βασανιζουν ψυχικα ακομη περισοτερο τους ανεργους(ιλλουμινατι,600 δις κτλ...)
και τους συριζα και κκε.

Αρα μπορουμε να καταλαβουμε ευκολα οτι ανηκει στις εφημεριδες που προωθουν την δραχμη την χρεωκοπια την εξοδο μας απο την Ευρωπη και το χαος που θα προκυψει μετα!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ 5.34.ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

5:43 ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΝΟΗΣΕ. ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΛΑ Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ. ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΜΕ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΕΣ? ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ,ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.