Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

ΡΕΣΛΕΡ: ΌΛΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!!!ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!


Σοκ και έντονο προβληματισμό στην Αθήνα προκαλεί για μια ακόμη φορά ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας και αντικαγκελάριος της χώρας, Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε το απόγευμα τη Τρίτης τόνισε ότι όλη η μελλοντική βοήθεια προς την Ελλάδα θα πρέπει αν πληρωθεί μέσω ενός δεσμευμένου λογαριασμού.


Επαναλαμβάνοντας μια ιδέα, η οποία είχε διατυπωθεί πρώτα από τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο κ. Ρέσλερ δήλωσε ότι «ένα τέτοιο βήμα θα βελτιώσει τη διαφάνεια ενός προγράμματος διάσωσης το οποίο είναι ιδιαίτερα αντιλαϊκό στη Γερμανία, η οποία έπρεπε να επωμιστεί το μεγαλύτερους κινδύνους».

Ο κ. Ρέσλερ είπε επίσης ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στο ευρώ, αρκεί να προχωρήσει στην υλοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.

«Δεν είναι απαραίτητο η χώρα να αποχωρήσει από το ευρώ, αρκεί όμως να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέσλερ.

Πηγή: Wall Street Journal
ΠΡΕΖΑ TV
30-10-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ? Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 8:36

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΡΠΑΞΕ 130 δις από την ΤΡΟΪΚΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (Η καρέκλα και το δακτυλίδι του Γιωργάκη μεταβιβάστηκαν στον Μπένυ) ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ

ΤΑ 130 δις σπαταλήθηκαν από τους ντόπιους μαφιόζους και τώρα έντεχνα καλούν τον κόσμο να πληρώσει τα χρωστούμενα από τις συντάξεις του.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΟΓΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΙΜΟ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ή ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ λόγω της βαρύτατης φορολογικής πολιτικής. Γιατί αν χάσεις τη δουλειά σου και δεν έχεις κανένα πόρο μπορείς να τρώς σκατά από το δρόμο και να ζητιανεύεις, αλλά δεν μπορεί να σου ζητούν συγχρόνως βαρύτατους φόρους και τεκμήρια επειδή αναπνέεις...

ΜΗ ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΚΑΚΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΚΑΚΙΑΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ.

ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΩΡΑ.

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (83%) ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΕΡΔΗ ΚΑΚΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ MEDIA.

ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ (ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ....

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΠΑΠΑΝΤΡΙΚΟΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....


Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους οι "ξένοι" κατάλαβαν ποιοι είναι οι τοκογλύφοι στην ελλάδα και ποιοι είναι οι πραγματικοί τεμπέληδες και φοροδιαφυγάδες.

Το θέμα στην ελλάδα είναι τελικά να αναδειχθούν όλοι αυτοί οι έλληνες που μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα χωρίς να διαφθείρονται από την εξουσία.

Αυτοί που δεν διαφθείρονται από την εξουσία, είναι τίμιοι από μόνοι τους, στη ζωή τους, είτε είναι στην εξουσία είτε όχι. Βέβαια αυτό φαίνεται να είναι σπάνιο είδος στην ελλάδα.
Αλλά ίσως όχι και τόσο σπάνιοι τελικά, γιατί αυτοί οι άνθρωποι, που κατά τη γνώμη μου υπάρχουν απλώς δεν θέλησαν ποτέ να λερώσουν τα χέρια τους με τη σαπίλα, έχουν σίγουρα τους ενδοιασμούς τους και κυρίως προβληματίζονται με το πως αυτό μπορεί να γίνει. Αν κάποιος ξέρει ότι έχει το Δίκαιο και την ηθική μέσα του, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Χρειάζεται να βρεθεί ο κατάλληλος σχεδιασμός....