Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2012

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ: ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


Επίθεση στη συγκυβέρνηση για τα νέα μέτρα εξαπέλυσε η Νεολαία του Συνασπισμού, με αφορμή την πανεργατική απεργία που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου.  
Σε ανακοίνωση της, αναφερόμενη στα νέα μέτρα τονίζει: «Το πακέτο μέτρων ύψους 13,5 δις που  ετοιμάζουν - βαφτίζοντάς το ως «διαπραγματευτικό όπλο» έναντι στην τρόικα - έρχεται για να εντείνει την εξαθλίωση, την κοινωνική ερήμωση και την απόγνωση για τον κόσμο της εργασίας, τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τη νεολαία».


Στη συνέχεια εξαπολύει επίθεση στη συγκυβέρνηση λέγοντας ότι, «ο μνημονιακός θίασος των δήθεν  άκαμπτων διαπραγματευτών και των  απαράβατων κόκκινων γραμμών ετοιμάζεται  για την πρώτη μεγάλη του παράσταση υπό νέα διεύθυνση και σύνθεση. Το χιλιοπαιγμένο σενάριο των  εκβιασμών προς την κοινωνία και  των απειλών προς όποιον και όποια  τολμά να αντισταθεί, που εκτυλίσσεται από τα επιτελεία των Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, δεν μπορεί πλέον να φοβίσει κανένα».

Τέλος μέσω της ανακοίνωσης καλούν τον κόσμο την Πέμπτη 18 Οκτώβρη στην πανεργατική απεργία και στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη τη χώρα.

«Έχουμε χρέος να σπάσουμε το φόβο και τους εκβιασμούς. Έχουμε χρέος να τελειώνουμε το γρηγορότερο δυνατό με αυτούς που εδώ και τρία χρόνια καταστρέφουν τις ζωές μας. Έχουμε χρέος να κάνουμε  την ανατροπή, πραγματικότητα», αναφέρει η ανακοίνωση χαρακτηριστικά. 
θεμα
ΠΡΕΖΑ TV
15-10-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙΙΙΙ!!!Ανατροπη και μετα για ποτακι !

Ανώνυμος είπε...

cosmopolitan