Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2012

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ


Συγκεντρωμένοι για άλλη μία ημέρα στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας κάτοικοι της περιοχής και έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του χώρου, διαμαρτυρόμενοι για την υλοποίηση του έργου.


Μεταξύ των συγκεντρωμένων είναι και μαθητές σχολείων.

Προς το παρόν τα πράγματα είναι ήρεμα, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες που είχαν σημειωθεί μικροεπεισόδια μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ, ενώ χρειάστηκε να επέμβει και εισαγγελέας.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκαν στον χώρο και ζήτησαν από τον εργολάβο να σταματήσει το έργο.

«Είμαστε στο πλευρό των πολιτών και προσπαθούμε να εμποδίσουμε το έργο μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. Νόμιμες ενέργειες και όχι παράνομες για να μην παγιδευτεί κανένας από τους κατοίκους» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος.

Σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο αποφασίστηκε τόσο ο δήμαρχος όσο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να βρίσκονται σε καθημερινή βάση στο εργοτάξιο στην Ευκαρπία, στο πλευρό των κατοίκων που διαμαρτύρονται και αντιδρούν στην κατασκευή του έργου.

Στο μεταξύ, οι κάτοικοι της δυτικής Θεσσαλονίκης σε μία προσπάθεια να στείλουν ένα περιβαλλοντικό μήνυμα ξεκίνησαν δενδροφυτεύσεις γύρω από το εργοτάξιο.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
22-10-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαιτερίσματα στον Δανιηλίδη και τα φιλαράκια του! Άντε τράβα τώρα κολλητάρι του Άκη (εσένα λέω σίμο μου)να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα εσύ και η παλιοπαρέα σου!
ΣΤΟΝ ΣΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Υ.Γ. Διαμαντή, μην νομίζεις ότι και συ θα την βγάλεις πούδρα εξαιτίας της κωλοτούμπας, που σε αναγκάσαμε να κάνεις. Μια χαρά τα στήριζες τα κοπρόσκυλα....σε αφήνουμε για αργότερα!

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξύ δεν είδα πουθενά τα κορίτσια της χρυσής πορδής να τάσσονται υπέρ του αγώνα των κατοίκων για την μη κατασκευή του ΣΜΑ.
Μάλλον ονειρεύονται αργότερα να καινε εκεί λαθρομετανάστες.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι κοπελιές της χ.α θα φορέσουν τις ποδιές τους και τα δακρυγόνα τους και θα πάνε μόνο αν τους το πούν οι εργολάβοι για να δείρουν τους κατοίκους