Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2012

Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ!!!


Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνη Κανέλλη και τους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής Συντέλεια.

Στο διάλειμμα της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, η Λιάνα Κανέλλη που ήταν καλεσμένη, βγήκε από το στούντιο και ξαφνικά βρέθηκα μπροστά... σε ενα ζευγάρι γάντια του μποξ σε απόσταση λίγων εκατοστών από το πρόσωπο της και ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο σωματώδη τυλιγμένο με την ελληνική σημαία. Ήταν οι συνεργάτες της Συντέλειας.
Η ίδια είπε «αυτό δεν είναι αστείο για έναν άνθρωπο που έχει δεχθεί επίθεση. Τους χρυσαυγίτες μπορώ να τους αντιμετωπίσω πολιτικά».


Μάλιστα κλαίγοντας η Λιάνα Κανέλλη είπε πως αυτό που έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής δεν ήταν αστείο για ενα άνθρωπο που έχει πέσει θύμα βίας, αναφερόμενη στη επίθεση που είχε δεχθεί από την Ηλία Κασιδιάρη, στο στούντιο του ΑΝΤ1 όταν ο τότε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής της επιτέθηκε και την χτύπησε στο πρόσωπο.



Πηγή: Η Κανέλλη καταρρέει μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ μετά από κακόγουστο αστείο της Συντέλειας [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/73687#ixzz2AItOkXSh
ΠΡΕΖΑ TV
25-10-2012

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλο η σατυρα αλλο τα καραγκιοζιλικια.

Οι της συντελειας απλα ειναι καραγκιοζηδες

Ανώνυμος είπε...

Τη σημαία είδε και χέστηκε πάνω της.
Σιχαμένη.

Ανώνυμος είπε...

1:30 τράβα ψόφα.

Ανώνυμος είπε...

Κλάψε κλάψε κλάψε θα πάρει το κκε το 3% στις επόμενες εκλογές, έτσι για να μην χάσουμε τις βουλευτικές αποζημιώσεις, τα προνόμια και την ζωή στην χλιδή της Εκάλης.

Συνάνθρωποι μας πεινούν και καθημερινά εξευτελίζονται, δεν κλαίει κανείς για αυτούς.

Ας κλάψουμε όλοι για μία χρονδροειδή φάρσα που έγινε από 2-3 ανθρώπους που ενήργησαν δίχως και πολύ σκέψη.

Φάρσα ήταν και όχι αστείο βέβαια. Αστείο θα ήνταν αν την πλακώνανε στα μπουκέτα και της μαυρίζαν τα μάτια. Ας έριχναν λοιπόν και καμιά φάπα σε αυτήν που σοδομεί και εκμεταλεύεται την αριστερή συνείδηση πολλών συμπατριωτών μας, ώστε να πλουτίζει και να έχει την πολυτέλεια να κλαίει δημοσίως για άνευ ουσίας λόγους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΛΕΣΒΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

φασισταριά θα σας φάμε ζωντανούς.
κάνατε το λάθος και αποκαλυφθηκατε.
Η ΠΗΓΑΔΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

34Απλώς ΤΡΑΓΙΚΟ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ.ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΧΕΣΤΗΚΕ ΚΙ Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ.ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΟΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΚΡΟΤΑΛΙΖΟΥΝ.ΓΛΕΖΟ ΜΠΙΝΕ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΚΑΜΠΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

κάτσε να δείς παλιοαδερφή πώς θα κλαίς εσύ και τα χρυσαυγιτάκια οι φίλοι σου σε λίγο καιρό. Παλιοπούστη γαμώ το μουνί της αδερφής σου.

Ανώνυμος είπε...

1:57 μπορείς να το ξαναγράψεις με μικρά γράμματα?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως όποτε αρχίζω Χρυσαυγήτες στα μπουκετίδια στην μάπα, ειδικά όταν δεν το περιμένουν και το κεφάλι τους γίνεται καμπάνα, τους ακούω να παρακαλάνε 'Όχι, ρε φίλε. Δεν είμαι Χρυσαυγήτης. Τους σιχαίνομαι', ενώ φοράνε μπλούζες της Χρυσής Αυγής ή Pitbull! Οπότε συνεχίζω να τους δέρνω και συνήθως κρατάω ένα κομμάτι από την σκισμένη μπλούζα τους για τρόπαιο. Εύκολο και διασκεδαστικό.

ΥΓ. Παρακαλείται το "ΠΡΕΖΑΤV' να βρει έναν τρόπο να ανεβάζουμε φωτογραφίες, για να δείτε όλοι τα σκισμένα κομμάτια από τις μπλούζες τους.

Ανώνυμος είπε...

2:43 μ.μ.
Μπορείς να δώσεις λινκ στο facebook.

Ανώνυμος είπε...

ρε ασπόνδυλα, πουτανάκια του μιχαλολια προσεξτε μη σκίσετε κανένα καλσόν. Το λέει κι η κασιδιάρα τσούλα σας.
Αλήθεια, αυτή η κασιδδιάρα με τόσα τικ που έχει ούτε για τσιμ΄πούκια δεν κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως πιό ανησυχητικό από το ίδιο το γεγονός θεωρώ ότι το ΣΚΑΪ μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει καμμία ανακοίνωση στο site του. Μάλλον η διεύθυνση του σταθμού το θεωρεί ελάσσονος σημασίας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι 1:30 μ.μ. / 1:41 μ.μ. / 1:57 μ.μ. / 1:58 μ.μ /

Σας αξίζει στείρωση και αφάιρεση πλαγκούντα στις μάνες σας /αδερφές σας και τις γυναίκες σας για να μη διαιωνίστε το σιχαμένο είδος σας.

Ανώνυμος είπε...

2:43 κούλαρε λίγο. Θα σκίσεις κανένα καλσόν

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες με μπροστάρη τη Χρυσή Αυγή όπως και το 40 λένε ΟΧΙ στους εισβολείς που ήρθαν να πατήσουν τα άγια χώματα της Ελλάδας και όπως οι παπούδες μας θα τους πετάξουν ξανά στη Θάλασσα

Ανώνυμος είπε...

4:19 Mην μπερδεύσαι οι δικοί σου οι ταγματασφαλίτες ήταν από την άλλη πλευρά

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω συναντησει ουτε εναν, μα ουτε εναν που να ψηφισε χρυση αυγη και να εχει επιπεδο πανω απο την 1η δημοτικου!!Μιλαμε ο απολυτος κομπλεξισμος αγκαλια με τον αναλφαβητισμο.Εκρηκτικο φασιστικο κοκτειλ!!

Ανώνυμος είπε...

Χαρείτε ασπόνδυλα!!!Αλλα να ξέρετε τούτο,η ζωη σας όπως και των σκουληκιών είναι μικρή.Το χει δείξει η ιστορία άπειρες φορές.Η μοίρα του φασιστοχαφίε είναι στην κρεμάλα!!!! Και μετά να δούμε τη μαγκία σας....Υπομονή

Ανώνυμος είπε...

5 22 μην ξεχνας ομως πως αυτοι που κυβερνουν 40 χρονια τωρα ειναι πολυ διαβασμενοι με πτυχια κ διδακτορικα απ τα μεγαλυτερα πανεπιστημια του κοσμου.
Χα'ί'ρι ομως δεν ειδες αλλα κ ουτε προκειται..

Ανώνυμος είπε...

5.38
αυτοι που κυβερνουν και τα κανουν ετσι οπως τα κανουν για τον λαο ειναι μορφωμενοι και εξυπνοι αλλα υπηρετουν ενα θεο το κεφαλαιο!Και για να εχουν ολους τους αλλους απο κατω, συμβιβασμενους, προσκυνημενους και χειραγωγησιμους χρησιμοποιουν ολιγο απο εθνικισμο-φασισμο με ολιγο ΄΄πατριωτισμο΄΄ και ρατσισμο για να τιθασευσουν και να αποπροσανατολισουν την οργη των ταπεινων και λιγοτερο μορφωμενων λαικων ανθρωπων.Οι χρυσαυγιτες παιζουν μια χαρα το ρολο αυτο οπως τον επαιζαν και οι φασιστες του χιτλερ τη δεκαετια του 30 στην εξαθλιωμενη τοτε γερμανια και ματοκυλισαν τον κοσμο ολο!Κανουν κανενα συσσιτιο για εντυπωσιασμο των απεδευτων και παραπλανηση.Αλλα δεν μπορουν να κρυψουν το αποκρουστικο προσωπο του φασισμου στις εκδηλωσεις τους!!ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

"5 22 μην ξεχνας ομως πως αυτοι που κυβερνουν 40 χρονια τωρα ειναι πολυ διαβασμενοι με πτυχια κ διδακτορικα απ τα μεγαλυτερα πανεπιστημια του κοσμου.
Χα'ί'ρι ομως δεν ειδες αλλα κ ουτε προκειται.."
Οκ, το πιάσαμε μετά τους μετανάστες και τους αριστερούς σειρά θα έχουν οι πανεπιστημιακοί και όσοι έχουν πτυχίο.

Ανώνυμος είπε...

5.05 ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΓΑΝΕ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ,ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ,ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ,ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η Κανέλλη,ήτανε αυτή που χρόνια ασχολιόταν με εθνικά θέματα,όταν ο Μιχαλολιάκος ασχολιόταν με τον Σατανά και δεν το έπαιζε πατριώτης.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά, εντάξει. το έχουμε καταλάβει ότι όλα τα μεγαλοκάναλα έχουν βαλθεί να διπλασιάσουν το ποσοστό των χρυτσαύγουλων, προφανώς για να οδηγηθούμε σε εμφυλιακές καταστάσεις, και μετά να μας πάρουν τη χώρα κοψοχρονιά. Ακριβώς, όπως είχε γίνει στον εμφύλιο δηλαδή. Αλλά ελπίζω ότι με τόσο ηλίθιο τρόπο που ΄το κάνουν, το έχει καταλάβει ο κόσμος (ελπίζω). Αυτή η εκπομπή του σκάι στις 25/10 είναι παρωδία. έχουν βάλει τον πιο ηλίθιο ανιστόρητο δημοσιογράφο, επίτηδες για να ξεφτιλιστεί, ακόμα και απο τον καθηστερημένο το μιχαλόβλακα, και το πέτυχαν. Είναι ηλίθιο το παιδί, ξεφτιλίζεται μπρός στον ξεφτίλα... τραγικό. Ακόμα και ο πιο άσχετος μπορεί να τον στήσει στα δέκα μέτρα, αλλά με αυτό το μαλακισμένο που συνεχώς του λέει για τον Χίτλερ και το παρελθόν πρίν 30 χρόνια, κατάφεραν να τον κάνουνε μάγκα. Ποιόν τώρα, το μίασμα. Τί να πεί κανείς. Αντί να τον ρωτήσουν που ήταν όταν ήρθε η Μέρκελ; Για ποιον λόγο λέει οτι είναι αντισυστημική δύναμη, γιατί παίρνει απο το Lidl και το Careffur Β διαλογής για να τα μεταπουλάει στη φτωχολογιά, δηλαδή τις πολυεθνικές που έχουν καταστρέψει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονoμίας τα οποία δέν φορολογούνται καθόλου, γιατί δεν έχουν την οργανωτική δύναμη να κατεβάσουν ούτε ένα μπλόκ στο δρόμο χωρίς να φάνε γιουχάρισμα και ξύλο απο τον κόσμο, του λέει για τις μαλακίες που όλοι ξέρουμε εδώ και χρόνια, επίτηδες γιατί είναι ένα μαλακισμένο ατάλαντο βοωειδές. Θα κάνουν μάγκες αυτούς που δέν μπορούν να αρθρώσουν ούτε λέξη. Που δέν έχουν κάνει ούτε μεροκάματο στη ζωή τους και θρέφονται απο το παρακράτος. Τούς αμόρφωτους του δημοτικού που πάνε στα γυμναστήρια για να κάνουν μπράτσα να τα δείχνουν σε καμμιά γκόμενα. Βόδια. Ούστ ρε.

Ανώνυμος είπε...

7:08 μμ. θα καθαρίσεις τους αριστερούς, τους μετανάστες, τους πανεπιστημιακούς.... και τέλος θα καθαρίσεις τη μάνα σου βλάκα.