Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2012

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΙΤΑΝΟΣ: ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;


ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ...Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ...ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ;;;
---ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΙΣΤΗ,ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ;;;;---

Ο Π. Γαϊτάνος μιλά για τη Χρυσή Αυγή από allthewebnews

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του γνωστού καλλιτέχνη Πέτρου Γαϊτάνου, ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξή του στη δράση της Χρυσής Αυγής.
Μιλώντας στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" στο Μακεδονία TV, εξέφρασε τη λύπη του για το επίπεδο των νεοελλήνων και σημείωσε ότι δεν αντέχει την ψευτοευγένεια, που επιβάλλουν τα ΜΜΕ.
"Έχουμε πνιγεί μέσα στην ευγένεια", είπε χαρακτηριστικά.
Συνέχισε λέγοντας ότι του αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής και πολλές φορές θα ήθελε ο ίδιος να κάνει αυτό που κάνουν τα μέλη της.
Ο Π. Γαϊτάνος, πέρα από την υποστήριξη του στη δράση του συγκεκριμένου κόμματος, μίλησε και για την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι cd μουσικής πωλούνται στο δρόμο από μαύρους και οι αστυνομικοί κοιτούν χωρίς να κάνουν τίποτα.
"Ξέρετε πόσες φορές μου έρχεται να σπάσω στο κεφάλι των μαύρων τα cd, που πουλάνε;" αναρωτήθηκε και κατέληξε λέγοντας ότι προτιμά να ξεφεύγει η Χρυσή Αυγή, παρά να λούζεται από την χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών.
http://news247.gr
ΠΡΕΖΑ TV
17-10-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πετρακη αυτοι τα εχουν και με τους πουστηδες...μη σε χαλασει φοβαμαι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΕΚΡΑΖΑ ΤΟΝ ΓΑΙΤΑΝΟ...

Ανώνυμος είπε...

ENAS APOTYXHMENOS MALAKAS EINAI.Kέρδισε πουλώντας τους ύμνους,αλλιώς δεν θα υπήρχε,τι να πει ένα αποτυχημένο κομπλεξικό,άτομο,γίνεται μισάνθρωπος και διαλέγει,αυτούς που ταιριάζει,τους χρυσαυγίτες,τέτοιοι άνθρωποι γουστάρουν την χρυσή αυγή,κομπλεξικοί,αποτυχημένοι μισάνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ πρέζα βρίζεις την Ορθοδοξία από το πρωί μέχρι το βράδυ, άσε λοιπόν το παραμύθι.
Όσο για τα ζώα 4:56, 5:05. Από πότε ρε μουλάρια δεν έχει το δικαίωμα κάποιος να πει την άποψή του. Είπαμε όχι στη βία αλλά ναι στην ελευθερία έκφρασης. Από ότι φαίνεται αληταράδες για σας ελευθερία είναι μόνο ότι λέτε εσείς. Ουστ Ουγκ.

Ανώνυμος είπε...

Του τελείωσαν τα χρήματα και ψάχνει νέα κορόιδα να τον αγοράσουν?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ ΡΕ!!!!!