Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2012

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝΔΙΑ Ο ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ,ΣΤΟ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΕΖΑ TV
4-10-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη ειναι η εικονα ενος Ευρωπαικου Κρατους που επιτρεπει σε ρεμαλια κουμουνια να εισβαλουν στο ΥΠΕΘΑ ενα εκ των πιο κρισιμων Υπουργειων της χωρας!
Ουστ ρεμαλια κουΜΟΥΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε όλοι οι εργαζόμενοι όταν είναι απλήρωτοι γίνονται κουμούνια και αναρχικοί και ότι άλλο θες για να επιβιώσουν, αν δε μπορείς να το καταλάβεις είσαι αξιολύπητος.

Ανώνυμος είπε...

geloios o 7.25

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραγκιόζηδες αναρχοκομμουνιστές θα μας τρελάνετε. Εσείς δεν φωνάζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ να μην κάνουμε στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ε αυτό κάνουν οι κυβερνώντες άρα τι δεδουλευμένα και μαλακίες. Φανταστείτε οι αληταράδες εισέβαλαν στον καλύτερο πελάτη τους τις ΕΔ.

Ανώνυμος είπε...

@8:42 Μάλλον είσαι Χρυσαυγήτης, δηλαδή εκ γεννετής ηλίθιος. Και για να μην ενδιαφέρεσαι για απλήρωτα ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ μηνών, μάλλον είσαι ή βολεμένος (άρα λαμόγιο του ΠΑΣΟΚΟΝΔ συστήματος που μόλις ανακάλυψες τον Πατριωτισμό) ή αυτό που οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν 'παράσιτος' (δηλαδή παρατρεχάμενος-υποτακτικός που σε συντηρούν γονείς κλπ).

Ανώνυμος είπε...

Πρωτον εξοπλισμους κανουμε και θα κανουμε για πολλα χρονια ακομα αλλα τα περνουμε ολα φτιαγμενα απο εξω για να συντηρουν οι συμμαχοι συνεργατες εταιροι μας θεσεις εργασιας στις χώρες τους ενω η δικια μας ενχωρια βοιμηχανια οπλικων συστηματων εχει ρημαξει οι πατριωτες εφοπλιστες ουτε επισκευαζουν πλεον στα ναυπηγεια.