Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:"ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ"-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ


ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ;;;
Εντονα αντέδρασε ο προεδρεύων του Σώματος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και τις βαριές εκφράσεις κατά των μεταναστών, που χρησιμοποίησε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.


Η Ελένη Ζαρούλια αποκάλεσε τους μετανάστες τρισάθλιους και υπάνθρωπους.

Ο κ. Δραγασάκης ζήτησε να σταλούν στην Διάσκεψη των προέδρων τα πρακτικά με την ομιλία της κ. Ζαρούλια τονίζοντας ότι όλα αυτά που λέει εκθέτουν τη χώρα στο εξωτερικό λόγω διεθνών συμβάσεων που έχει ψηφίσει.
Για μερικά λεπτά υπήρξε ένταση στην ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αντιδρούν έντονα και τον κ. Δραγασάκη να τους επισημαίνει ότι ελπίζω κάποτε να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει δημοκρατία.
ENIKOS.GR
ΠΡΕΖΑ TV
18-10-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατακριτεα σιγουρα.
Στο ερωτημα ομως, γιατι οταν δεν λυνονται τα προβληματα και οταν αυτα δημιουργουν και αλλα τοτε καποιοι συνανθρωποι μας αναζητουν την ευκολη λυση για να τα λυσουν. Γιατι δεν ειναι ολοι αυτοι που ψηφισαν χρυσα αυγα ναζι (τουλαχιστον δεν τους εχει γινει πλυση εγκεφαλου ακομα για να εχουν γινει) αλλα οταν βλεπουν το προβλημα να διογκωνεται και τους αλλους να λενε οτι δε τρεχει τιποτα ε μην απορουν γιατι αυξανουν τα ποσοστα τους ανησυχυτικα τα αυγα.

Ακομα και οι αναρχικοι αναγνωριζουν οτι το προβλημα υπαρχει ανεξαρτητα του τι και ποιος το δημιουργει, αλλα υπαρχει. Και μεσα στις ταξεις τους υπαρχει διχογνωμια για το αν μπορουν να αφομοιωθουν και να αποβαλουν γνωμες και συμπεριφορες που εχουν ή οχι και πως μπορει να λυθει (γιατι ιδεολογικα και μονο να το παρεις δεν εχουν και πολυ σχεση ...)

Το προβλημα υπαρχει και κανεις προοδευτικος ιδεολογικα φυσικα δε θα το ριξει στην ΧΑ αλλα δε γουσταρει και καποια πραγματα τυπου "Democracy & Freedom on Death Row; Islam is Coming".

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου,μην το ψαχνεις και πολυ.

η ευρωπαικη ενωση στο εχει δημιουργησει το προβλημα.
χωρα εισοδου εισαι,παιρνεις και επειδοτηση για αυτο.
δες συνθηκες σεγκεν και δουβλινο2.

αμα βγεις απο το ευρω,αυτοι δεν θα θελουν το νομισμα σου,οπως δεν το ηθελαν και πριν το 2000,θα φυγουν για εκει που υπαρχει.
σαν χωρα σε εβαλαν να παιζεις το ρολο του βοσκου στο κοπαδι και τους στελνεις εκει που χρειαζοται.

ποια χρυση αυγη?η χρυση αυγη show κανει και κοιμηζει τον κοσμο και καθονται και εκτωνονονται με κλοτσιες.
και η ιδια η χρυση αυγη το ξερει οτι αν η ελλαδα βγει απο την ευροζωνη θα χαθει για αυτο και κανει της γαλιφιες στην φτωχολογια για να την μαντρωνει και να την αποπροσανατολιζει.

μπορουν αυτοι οι ανθρωποι να αρθρωσουν λογο ηρεμο χωρις προσβολες και με πολιτικα επιχειρηματα?
μα αν το κανουν θα καταντησουν σαν τον καρατζαφερη...

αλλα ποσο πολυ κοιμαται ο ελληνας που πιστευει οτι οι μεταναστες των εχουν φερει εδω...

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

Οι ορδές των λαθρομεταναστών και οι "αντιρατσιστές" έκαναν μόδα τον ρατσισμό.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΖΑ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΗ ΨΩΛΑ. ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΦΑΪ; ΚΑΛΑ ΕΣΥ, ΠΟΥΡΟ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ, ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΕΙ. ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΑΜΕΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΦΑΪ; ΡΕ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ 200 ΦΩΚΙΕΣ;

ΨΟΦΟΟΟΟΟΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός ο ΑΝτραCia θα έχει βγάλει ΚΑΝΤΙΛΕΣ που δεν είναι μέσα στην βούλη


χοχοχοχο

όσο για το χαρακτηρισμό συμφωνω είναι αθλίος.

Έπρεπε να πεί ΒΡΩΜΕΡΟΙ-ΒΑΡΒΑΡΟΙ & ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ

χ.α.
χ.α.
χ.α.
χ.α.
χ.α.
χ.α.
χ.α.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον οι χρυσαυγιτες απο τα σχολια τους ή καθυστερημενοι θα ειναι ή ψυχικα διαταραγμενοι ... κανα φυσιολογικο που να μπορεις να μιλησει με επιχειρηματα δεν εχω δει

Ανώνυμος είπε...

Είτε κακοποιημένοι στην παιδική ηλικία, είτε απλοί βλάκες που δεν καταλαβαίνουν τίποτα περισσότερο από το 1+1. Αυτή είναι η ταυτότητα του χροισαβγοίτυ.

Σας θυμίζω στο comic του Αρκά, όταν ο ψυχίατρος ρώτησε το σπουργίτακι που πείραζε και ενοχλούσε τους πάντες: "γιατί ενοχλείς τους άλλους? σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα?" - "Όχι, κάνει τους άλλους να νοιώθουν τόσο άσχημα όσο εγώ..."

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα είπε η Ζαρούλια, μπράβο σε όσους τη ψήφισαν.

Ανώνυμος είπε...

μα δεν κοιταει τον αντρα της που ειναι σαν πακιστανος;ποια αρεια φυλη ρε κοντοχοντροι βρωμιαρηδες;παρακρατικες κοτες!