Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ GUARDIAN ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ «ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ»….ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ


Την αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια προκάλεσε το πρόσφατο δημοσίευμα του Guardian για «βασανιστήρια και ταπείνωση τύπου Άμπου Γκράιμπ» στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Δένδιας εξέφασε την υπόνοια ότι το δημοσίευμα είναι υποβολιμαίο και προανήγγειλε ότι οι ελληνικές Αρχές θα κινηθούν νομικά εναντίον της βρετανικής εφημερίδας.


«Δεν ανεκάλυψε ξαφνικά ο Guardian το θέμα. Σας το λέω ευθέως ότι θα τον ενάγω, όχι εγώ, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Θα τον ενάγουμε. Δεν μπορεί έτσι να βλάπτεται ηθικά η ελληνική δημοκρατία. Καίμε τους κρατουμένους με αναπτήρα; Υιοθετούνται αυτά τα πράγματα χωρίς να έχουμε στέρεες αποδείξεις;» είπε ο κ. Δένδιας.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υιοθετεί άκριτα τέτοια δημοσίευματα και πρόσθεσε:

«Σας προλέγω και θα το δείτε –διότι διεξήχθη η έρευνα- ότι, από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που θα βγουν στη δημοσιότητα, σ’ αυτούς οι οποίοι δήθεν βασανίστηκαν και οι οποίοι δεν καταγγέλλουν, δεν μηνύουν και δεν μνημονεύεται το όνομά τους, δεν θα υπάρχει ούτε δείγμα ηλεκτροσόκ ούτε και κάψιμο. Θα υπάρχουν μόνο οι εκχυμώσεις και τα τραύματα, αποτέλεσμα του γεγονότος ότι είχε προϋπάρξει συμπλοκή με άλλους και πέραν αυτού είχε προϋπάρξει και αντίσταση κατά της αστυνομίας».

Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
18-10-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως και δεν κινούνται νομικά και εναντίον αυτών που έχουν αδειάσει τα ασφαλιστικά ταμεία και όλων αυτών που έριξαν τη χώρα στο γκρεμό;

Ανώνυμος είπε...

"Νομικά θα κινηθεί η Αθήνα κατά του Guardian..." αντί να κινηθεί νομικά εναντίον των σκατόμπατσων που μας διασύρουν παγκοσμίως.
Αντί να τραβάμε στα δικαστήρια μπάτσους, τραβάμε στα δικαστήρια εφημερίδες που τολμάνε να δημοσιεύσουν το χάλι μας!

Κάθε φορά πρέπει να γίνεται κάτι τόσο τραγικό όσο η δολοφονία ενός 16χρονου όπως στην υπόθεση Γρηγορόπουλου για να μπει επιτέλους σε δικαστήριο μπάτσος και να λογοδοτήσει για τις καφρίλες του. Αν δε χάσεις κάποιο μέλος του σώματός σου ή τη ζωή σου ολοσδιόλου, δεν υπάρχει λόγος να περάσει πειθαρχικό ΚΑΝΕΝΑΣ μπάτσος στην Ελλάδα, ο,τι και να σου κάνει, όπως και να σου μιλήσει και όσο άχρηστος και να είναι στη δουλειά του. Αυτό ζούμε! Ο Δένδιας που ζει ακριβώς;

Ανώνυμος είπε...

Ποιά Αθήνα βρε χουντικέ Δένδια.Εμείς οι Αθηναίοι είμαστε με την εφημερίδα,εναντίων σου,κουφάλα Γκεσταπίτη Δένδια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώταρος αμφισβητεί τηλεοπτική συνέντευξη στο BBC και ο Δένδιας φωτογραφίες στον Guardian.Είμαστε πλέον επίσημα 3κοσμική χώρα με σαλτιμπάγκους μονάρχες.Η κατάληξή τους έρχεται..

Ανώνυμος είπε...

Ομάδα δικηγόρων ξεκινάει νομικό πόλεμο σε σκατόμπατσους,με φωτογραφίες,ονόματα.Εχουμε πόλεμο και με τους σκατόμπατσους,είναι εχθροί του λαού ,μαζί με τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,δικαστές και χρυσαυγίτες,όλοι αυτοί είναι οι εχθροί του λαού και τσιράκια των τραπεζιτών και μεγαλοεπιχειρηματιών και των κοινών μαφιόζων.

Ανώνυμος είπε...

Μας έκαναν ρεζίλι και θέλουν να βγουν από πάνω?????? Αυτά μόνο ο Χίτλερ τα έκανε.... Γαμώ τα μυαλά σου Δένδια

Ανώνυμος είπε...

Και θα τους κλάσει μια μάντρα αρχίδια τo σκουλήκι ο Δένδριας που άρχισε την "καριέρα" του από την ΕΝ.Ε.Κ. (εθνικιστικό παραμάγαζο σαν τα χρυσά αυγά, αν θυμούνται οι παλιοί).

Μακάρι να κινηθεί νομικά και να βγουν όλα στην φόρα. Νομίζουν τα μούλικα του Χίτλερ, Παναγιώταρος και Δένδριας ότι περνάνε παντού τα "εθέρθουτου".

Έτσι έγινε και στην Χούντα του 1967, όταν έμαθε ο κόσμος έξω τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα χέστηκε η χουντική συμμορία και μετά επήλθε η απομόνωση. Και οι χουντικοί έκαναν τότε μηνύσεις αλλά πήραν κάτι αρχοντικά αρχίδια και έφυγαν μόνοι τους από το Συμβούλιο της Ευρώπης με το γνωστό τρίτο ΟΧΙ (πρώτο του Λεωνίδα, δεύτερο του Μεταξά και τρίτο των χουντικών).

Το έχουμε ξαναδεί το έργο, μπάτσοι και ναζί γαμηθήτε τώρα που μπορείτε γιατί μετά θα είναι πικρό το κρασάκι.