Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2012

Ο NEONAZI ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ,ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ;;; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK...
Ψιτ , μπουχέσα Παναγιωταρε! Παλιομαλακα φασιστα! Σου λέει κάτι ο κωδικός "πιτ μπουλ"? Aκόμη κάνεις δουλειές με κυνομαχίες? Ή το ψευδώνυμο "λαγός'? Να στο πω και στα αγγλικά κωλόπαιδο προγλωσσικέ καρπαζοεισπράκτορα "σκινά" : "rabbit".
https://www.facebook.com/nicholas.triandafyllidis/posts/10151137517972753
ΠΡΕΖΑ TV
14-10-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι καθαροί πολιτικοί μας έχουν εξαπολύσει όλα τα λαγωνικά τους δηοσιογράφους να κυνηγήσουν τους αγαπητούς στο λαό αγωνιστές της Χρυσής Αυγής

Ανώνυμος είπε...

@ 7:34 μ.μ. Ναι είναι τόσο αγαπητοί που στο Λευκό Πύργο ήταν 150 άτομα πριν από λίγο. Κι αυτοί γιατί σήμερα δεν είχε μπάλα. Γιατί οι πιτσιρικάδες που κρατούσαν τις ελληνικές σημαίες, σαν να ήτανε γκλίτσα, αν έπαιζε ο παοκ η ο άρης δεν νομίζω να τραβιόντουσαν.

Ανώνυμος είπε...

Οι 150 είναι οι μαχητές, χιλιάδες έρχονται πίσω όπως φάνηκε στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

E, βέβαια! Χωρίς τα λαμόγια που θέλουν να συνεχίσουν να πληρώνονται από τα κρατικά ταμεία και τους απλά ηλίθιους που σαν πρόβατα ακολουθούν, ούτε ο "άρειος" αρχηγός σας δεν θα σας ψήφιζε.

Ανώνυμος είπε...

για τον ΣΥΡΙΖΑ μιλάς

Ανώνυμος είπε...

Μιας και το ανέφερες, αν και για τη ΧΑ μιλούσα, τα ίδια ισχύουν και για τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής

Ανώνυμος είπε...

ο Ηλίας κυνομαχίες? αυτος ο αγγελος εκανε τετοια πραγματα?δεν τον ξερετε γι΄αθτο τα γραφετε αυτα τα πραγματα.ο ηλιας αν θελετε να ξερετε ειναι ο πρωτος που αν δει τραβματισμενο μεταναστη ή ρομα, μαυρο ή ασιατη θα τον λυτρωσει με μια σφαιρα στο κεφαλι.αυτος ειναι ο φιλευσπλαχνος ηλιας.

σισιφος είπε...

Nαι ειναι αληθεια και δεν ειναι τιποτε το μεμπτο,επαιρνε μερος σε κυνομαχιες...ως σκυλος..