Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕ TAZER ΣΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑΣ


Σε βασανισμό με όπλο ηλεκτροσόκ "Τazer" υποβλήθηκε από αστυνομικούς τουλάχιστον ένας από τους συλληφθέντες της αντιφασιστικής μοτοπορείας. Το Tazer, από τη χρήση του οποίου έχουν πεθάνει 500 άνθρωποι στις ΗΠΑ από το 2001, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστεία, θεωρείται μέθοδος βασανιστηρίων από τον ΟΗΕ, ενώ τους κινδύνους θανάτου από τη χρήση του έχει επισημάνει και η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία (ΑΗΑ)
http://alterthess.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
2-10-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορει να τον πηρε ο υπνος στην ανακριση και να ηθελαν να τον ξυπνησουν πως κανετε ετσι...

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ,ΚΑΘΙΚΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να του το βάλανε στα αρχίδια του και το tazer στο τέρμα.Κωλοαναρχοκομμούνια ψώφο κακό και σκατά στον τάφο σας.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΖΗΤΩ Η ΕΛ.ΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

9:55 μμ
Καημένε χαφιεδάκο..Ρουφιάνε των μπάτσων..Που το παιζεται και ACAB στα γήπεδα για να τσιμπήσει κανένα πιτσιρίκι..Μόνο με το βουλευτικό σας πιστολάκι μπορείτε!
ΥΓ.Χαιρετισματα στον Ηλιόπουλο που όταν του ζητήθηκε να παλέψει σαν Σπαρτιάτης έτρεξε στον 5ο όροφο που προσπαθεί να φτιάξει τα γραφεία των ναζι!!

Ανώνυμος είπε...


ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ
ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΗ
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΣΥ ΚΡΥΦΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΜΕΝΑ
ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΙΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΧΥΜΕΝΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ

(στον ρυθμό του εθνικού σας ύμνου)

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΣΑΡΗΣ είπε...

ΓΑΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ!!! ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΩΝ! ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ! ΜΑΘΕ ΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!