Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2012

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 14 ΕΥΡΩ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


«Καταθέτω ενδεικτικά ένα μέρος από τις προτάσεις μας και συγκεκριμένα, κάποιες οικονομικές προτάσεις σχετικά με τον κρατικό προϋπολογισμό 2013 (...) Πέμπτον, όσον αφορά τους ανέργους που επιδοτεί ο ΟΑΕΔ, αυτοί να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε θέσεις του δημοσίου τομέα, προκειμένου να μειωθεί το κόστος λειτουργίας του». Μία ακόμα από τις προτάσεις του ναζιστικού μορφώματος Χρυσή Αυγή όπως κατατέθηκε στη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό, στις 8 Νοέμβρη, από το βουλευτή της Γ. Γερμενή με το παρατσούκλι «Καιάδας».



Η πρότασή τους οδηγεί στη δημιουργία ενός εργατικού δυναμικού που θα δουλεύει οκτώ και παραπάνω ώρες τη μέρα, μόνο με μια στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και χωρίς ένσημα, με μόλις 14,4 ευρώ τη μέρα! Η επόμενη πρόταση των ναζιστών θα είναι να δίνουν στους εργάτες αντί για λεφτά μια κούπα χυλό!

Ετσι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, να σκύψει το κεφάλι στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού.


Πηγή: Ριζοσπάστης
ΠΡΕΖΑ TV
19-11-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ αφού άφησε τους λάθρο να έχουν πιάσει όλες τις δουλειές σε λιμάνια, αγρούς, βιοτεχνίες, τώρα ΑΠΟΛΥΕΙ χιλιάδες έλληνες και τους λέει τράβα βρες δουλειά.
Η ΧΑ υπόσχεται εκατοντάδες χιλιάδες δουλειές στους έλληνες, με την απέλαση των λ/μ.
Τα 2-3κομ μουνιστικά κόμματα θέλουν να ...φέρουν κι άλλους λ/μ, και να τους δίνουν λέει και ...επιδόματα από τα ταμεία μας!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

...κι έτσι ο λαός λέει καλύτερα με ΧΑ και μεροκάματο 41 ευρώ,
παρά με τα άλλα κόμματα και καθόλου μεροκάματο, αφού ΟΛΕΣ τις δουλειές θα τις έχουν αλλοδαποί.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΟΥΛΟ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (φυλλάδια-εκδηλώσεις-γραφεία-εφημερίδα κλπ)...

Ανώνυμος είπε...

...ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΧΡΙ ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ. ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

SKANDALO είπε...

Είναι κοινό μυστικό ότι τα ναζιστάκια είναι έξωθεν χρηματοδοτούμενα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων Ελλήνων - δήθεν πατριωτών - δισεκατομμυριούχων που έχουν το σύνολο της περιουσίας τους στο εξωτερικό και επισκέπτονται την Ελλάδα Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι. Δεν μας λες κάτι καινούργιο, τύπε.

Η πολιτική είναι ακριβό σπορ και δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολα προκύπτουν 'πατριώτες' για τα 6-8 χιλιάρικα ευρώ/μηνιαίως και την σύνταξη έπειτα δύο κοινοβουλευτικών θητειών. Αλοίμονο από τους αγνούς απονήρευτους ψηφοφόρους που παλεύουν καθημερινά για επιβίωση.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, παιδιά, ο λαός λέει ότι τους βουλευτικούς μισθούς η ΧΑ τους δίνει σε συσσίτια της φτωχολογιάς.
Γι αυτό και την ψηφίζει και την έφτασε στο 20% και ΠΕΡΑΣΕ προφανώς την ΝΔ. Η ΧΑ πάει για πρώτο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Ναρκωτικά μάλλον οι αναρχικοί πουλάνε. Δεν νομίζω να έχει σχέση η ΧΑ. Δεν έχετε ακούσει για ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ; Όλο το μαρξισταριό εκεί.

SKANDALO είπε...

@8:58 Χρυσή Αυγή = πρόθεση ψήφου 10% στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση (Kapa Research για την εφημερίδα 'Το Βήμα'), δηλαδή μείωση 5 ποσοστιαίες μονάδες από τις 2-3 προηγούμενες δημοσκοπήσεις.

Νέα Δημοκρατία και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. γύρω στο 28%. Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%.

Τα λιγοστά συσσίτια της Χ.Α. γίνονται με τμήμα των 340 χιλιάδων ευρώ (τμήμα της εκλογικής επιχορήγησης λόγω συμμετοχής στο Κοινοβούλιο) που εισέπραξε. Οι μισθοί καταλήγουν εξ ολοκλήρου στους ενδιαφερόμενους 'πατριώτες'.

Να παραθέτεις στοιχεία, όχι προπαγάνδα. Άλλωστε οι περισσότεροι στο PrezaTV είναι πολιτικά ενήμεροι/υποψιασμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Για πρώτο κόμμα πάει η ΧΑ.
Ο λαός θέλει τις δουλειές του πίσω.
Ο λαός λέει: Θέλουμε ψωμί.

Ανώνυμος είπε...

Οι ευροεκλογες του 2009 ηταν η πρωτη φορα μετα απο το 1996 που χ.α.κατεβηκε σε εκλογες.μη παραπληροφορεις για να το εμφανισεις σα συστημικο κομα,οπως οι αριστεροι σνθελληνικοι υπονομοι.

Ανώνυμος είπε...


EΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ; ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ ΡΕ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ;

http://www.youtube.com/watch?v=hqE4C3j29I4

Ανώνυμος είπε...

ο λαός θέλει δουλειά με αξιοπρέπει όχι να είναι δούλος. ποιες δουλειες παίρνουν οι μετανάστες απο τους έλληνες; το να καθαρίζουν τζαμια στα φανάρια;;; γιατί δεν πάει ο ελληνας να δουλέψειστα χωράφια; γιατι στην βεροια κ στην ναουσα δεν εκανε κανένας ελληνας αιτηση να δουλέψει; γιατι δε θέλει να δουλευει 16 ωρες την ημερα για 15 ευρω οπως πληρωνει τον μεταναστη ο ελληνας εργοδοτης

Ανώνυμος είπε...

πες τα σκάνδαλο,από την εκλογική επιχορήγηση κάνουν τα συσίτια του λιτλ..οι σχολιαστές της χρυσής αυγής δείχνουν ότι είναι βαλτοί,δεν απαντούν ποτέ σε σχόλιο άλλου κανονικά,απλώς νομίζουν ότι κάνουν προπαγάνδα εδώ,αντι να πάνε σε κανένα άλλο μπλόκ που μπορεί να βρούνε βλαμένα.Τζάμπα κόπος ηλίθια,εδώ δεν περνάει η μαλακία σας