Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2012

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΙΣΧΟΣ


Θόρυβο και αναστάτωση στο υπουργείο Υγείας προκάλεσε η παρουσία αστυνομικής φρουράς στο δωμάτιο αλλοδαπής καρκινοπαθούς που νοσηλεύεται στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Αγ.Ανάργυροι».
Η γυναίκα, με σοβαρό πρόβλημα υγείας και χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής της στη χώρα, εισήχθη την προηγούμενη Δευτέρα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η δαπάνη της οποίας καλύφθηκε από τους συγγενείς της. 


Στη συνέχεια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, «η αρμόδια υπηρεσία του Νοσοκομείου, ως όφειλε βάσει της κείμενης νομοθεσίας, ενημέρωσε τις αστυνομικές υπηρεσίες για τη νοσηλευόμενη υπήκοο τρίτης χώρας».

Κατ' αυτόν τον τρόπο, τοποθετήθηκε αστυνομικός φρουρός έξω από το θάλαμο νοσηλείας. Χρειάστηκε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, προκειμένου να απομακρυνθεί η αστυνομική φρουρά.

Η 1η Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής τόνισε σε ανακοίνωσή της ότι «ουδεμία σχέση έχει η διοίκηση του Νοσοκομείου και το υπουργείο Υγείας με την τοποθέτηση αστυνομικού φρουρού έξω από το δωμάτιο νοσηλευόμενης αλλοδαπής».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας χαρακτήρισε το γεγονός «δείγμα ακραίας απανθρωπιάς και βαρβαρότητας» και κατήγγειλε τη σχετική εγκύκλιο που καλεί τους νοσοκομειακούς γιατρούς «να μετατραπούν σε καταδότες και ανθρωποφύλακες».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας εξετάζει πλέον αν θα αποσύρει ή όχι την εν λόγω εγκύκλιο.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
29-11-2012

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκαναν. Τέρμα τα μαρξιστικά κόλπα. Είδαμε πού μας κατάντησε το μαρξισταριό και η υπερευαισθησία τόσες δεκαετίες: Ο έλληνας να πληρώνει τα πάντα κι ο λ/μ να τα έχει όλα τζάμπα, εις βάρος των ταμείων του έλληνα. Ε, αυτά τελειώνουν!
Κι επίσης, εσείς τι ρόλο παίζετε; Δεν είναι ευθύνη των πρεσβειών των αλλοδαπών η επέμβαση όταν αυτοί συλλαμβάνονται; Εσεις τις υποκαθιστάτε και αντιποιείστε αυτή την αρχή; Με ποιό δικαίωμα;.
Και τέλος, ποιός θα πληρώσει τα υπέρογκα νοσήλεια του κάθε αλλοδαπού; Ο διευθυντής του νοσοκομείου;.
Δεν καταλαβαίνετε ότι με όλα αυτά απλώς εκτοξεύετε ακόμα ψηλότερα την ΧΑ;.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανώνυμε άνοιξε το γ@μ..μυαλο σου, πιστεύεις όλα αυτά που σου λένε οι αλήτες οι πολιτικοί και τα κανάλια; Ποιο λ/μ; η Ελλάδα για κάθε μέρα παραμονής της παίρνει λεφτά από το ευρωπαϊκό ταμείο προσφύγων μέχρι να εξεταστεί το αίτημα ασύλου της… άνοιξε λίγο να καταλάβεις ότι τα έξοδα δεν τα δίνει ο έλληνας φορολογούμενος… άνοιξε λίγο να καταλάβεις ότι για τα προβλήματα σου δεν φταίει η κοπέλα που αυτή η στιγμή παλεύει για τη ζωή της και εσύ στο ζεστό σπίτι σου μιλάς για μαρξ και μ@λ@..ες...
Άνοιξε επιτέλους….

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα βλέπω δεν υπάρχουν σχόλια ,πουθενά. τι γίνεται δεν σε παρακολουθεί κανένας .
Προσπαθώ να βοηθήσω την κατάσταση αναβωντας φωτιά ,και το θέμα που τσιμπαει ειναι μόνο η χρυσή αυγή.δεν βλέπω ζωή ψόφια πράγματα.
Αντε για ξυπνησετε ,δεν έχω και καιρό ,αρχές Απριλίου φεύγω ,και ξανά πάλι πίσω Ελλάδα τον Οκτώβριο.
Βλέπεις πρέπει να φρόντισω τα προς το ζεις.
RED RABBIT KILLER

SKANDALO είπε...

@11:01 'Πρέπει να φρόντισω τα προς το ζεις'.

Μάλλον εννοείς πως πρέπει να φροντίσεις τα προς το ζην.

Προτού κάνεις αυτό, αποτυχημένο αμόρφωτο Χρυσαύγουλο, πήγαινε να ολοκληρώσεις την υποχρεωτική εκπαίδευση του ελληνικού κράτους (Δημοτικό & Γυμνάσιο). Έχουμε 2012, όχι 1950 που οι μισοί ήταν αγράμματοι.

Θες και εξωτερικό, νούμερο...

Ανώνυμος είπε...

Σκάνδαλο ,what if someone has Greek as a second language .so go fly a kite moron.
Red rabbit killer.

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε red gay ? μας κανεις επιδειξη αγγλικων ηλιθιο χρυσαυγουλο? αντε βγαλε το δημοτικο καλυτερα που λεει και ο συντροφος απο πανω και μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια. βλαχοφασιστα

Ανώνυμος είπε...

Να την πάνε στις ΗΠΑ που έχουν καλύτερη και μη ρατσιστική περίθαλψη και να πληρώσουν οι λαθρολάγνοι

Ανώνυμος είπε...

10:38
Η Ελλάδα για κάθε μέρα παραμονής της δεν παίρνει τίποτα.Για τους νόμιμους μετανάστες η Ελλάδα παίρνει χρήματα και αυτά ελάχιστα.Στην Ελλάδα αυτός που χρόνια πλήρωνε τις εισφορές του στα ταμεία τώρα δεν μπορεί να πάρει ούτε ένα δωρεάν φάρμακο ,ο λαθρομετανάστης όμως που δεν πλήρωσε τίποτα τα έχει όλα τσάμπα.

SKANDALO είπε...

@9:56 Προς το παρόν, γαμημένη μπάσταρδη κοτούλα της Χρυσής Πορδής, πληρώνουν οι μάπες σας σε μπουκέτα και τα γραφεία-οχήματά σας σε εμπρησμούς. Περαστικά σας κορόιδα... Αρχίστε να συνηθίζετε στο ξέσκισμα από τους αντιφασίστες.

Ανώνυμος είπε...

ρε scandal σε λιγο θα γινεις πιο γραφικος απο τα φασισταρια,postaρεις τα ιδια λογια για μπουνιδια και τσαμπουκαλεματα παντα και παντου..ημαρτον γιτι χανεις και το οποιο δικαιο εχεις..και κατα πως φαινεται αναθεμα αν εχεις τραβηχτει σε κανενα απο αυτα..ελπιζω να μην σε αδικω

Ανώνυμος είπε...

TON ΠΟΥΛΟ , ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ANTINAZI-NAZI TO ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

SCANDALOS Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΓΑΜΉΚΟΥΛΑΣ !!!