Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2012

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο της Ευελπίδων πραγματοποίησαν δικαστικοί λειτουργοί και τα προεδρεία όλων των δικαστικών ενώσεων, διαμαρτυρόμενοι για τη μείωση των αποδοχών τους από 19% έως 24%, ανάλογα με το βαθμό που κατέχουν. 


Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Βασιλική Θάνου, δήλωσε ότι συγκεντρώθηκαν τα προεδρεία των Ενώσεων «ώστε όλοι μαζί να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους προς την κυβέρνηση, η οποία δεν έδειξε σεβασμό προς τη Δικαιοσύνη και προς την ανεξαρτησία των δικαστικών λειτουργών».

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, συνεδρίασαν τα προεδρεία των δικαστικών ενώσεων για να ανταλλάξουν απόψεις, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα εκδώσουν κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Εντός της ημέρας θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για να καθορίσει την ημερομηνία της νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, όπου αναμένεται να δρομολογηθούν οι αντιδράσεις του δικαστικού σώματος.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΕΖΑ TV
9-11-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«ώστε όλοι μαζί να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους προς την κυβέρνηση, η οποία δεν έδειξε σεβασμό προς τη Δικαιοσύνη και προς την ανεξαρτησία των δικαστικών λειτουργών». Σωστα, δικιο εχουνε. Τοσο καιρο αντι να υπηρετουν τη δικαιοσυνη, υπηρετουν αδιαμαρτυρητα τη γαλαζοπρασινη δοσιλογικη συμορια. Τοσο καιρο δεν εχουνε τιμωρησει κανεναν υπολογο απο τα γαλαζοπρασινα πολιτικα σκουπιδια με τα τεραστια σκανδαλα. Τοσο καιρο ξεπουλανε την ηθικη τους και τη συνειδηση τους προκειμενου να προστατεψουν τον πολιτικο υποκοσμο ωστε τις κλεψιες και τις προδοσιες τους να τις πληρωσει ο Ελληνικος λαος. Τοσο καιρο βγαζουνε "συνταγματικες" τις κατα συροη καταπατησεις του συνταγματος (οταν προκειται για τους μισθους και τις συνταξεις των υπολειπων Ελληνων πολιτων βεβαια μονο και οχι για τους δικους τους). Αλλα σοβαρα "αξιοτιμοι" υπηρετες των νδ-πασοκ (και οχι της δικαιοσυνης βεβαια) πιστευατε οτι οσο και να προδωσετε τη δικαιοσυνη και τους συμπολιτες σας, οσο και να εξευτελισετε την οποιο ηθικη ειχατε, οσο και να ξεπουλησατε τις συνειδησεις σας, θα γλυτωνατε και δεν θα σας προδιδε και εσας 64 η γαλαζοπρασινη συμορια της χρεοκωπιας και της εσχατης προδοσιας? Περαστικα σας.