Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ, ΜΕΙΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ


ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΥΠΈΚΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ...
COPY PASTE ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ, ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου έδωσε στα κόμματα το προσχέδιο του μνημονίου που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα. Ο υπουργός φέρεται να δήλωσε ότι είναι οριστικοποιημένο το τμήμα του μνημονίου που αφορά στα δημοσιονομικά, ενώ εκκρεμεί το τμήμα που αφορά στα χρηματοπιστωτικά. Στα δημοσιονομικά ο στόχος είναι μείωση κρατικών δαπανών κατά 42 εκατομμύρια ευρώ ενώ, στα πρόσθετα μέτρα που θα παρθούν περιλαμβάνονται:
Για φέτος μείωση μισθών στον κρατικό και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Επέκταση του παγώματος μισθών κατά τρία χρόνια. Μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 5.000 και πάγωμα προσλήψεων μέχρι και το 2016. Πάγωμα στις προσλήψεις ωρομισθίων και επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Για τις κοινωνικές παροχές προβλέπεται μείωση κατά 113 εκατομμύρια ευρώ με κατάργηση επιδομάτων όπως το επίδομα μάνας και άλλα οικογενειακά επιδόματα. Τέλος προβλέπεται πάγωμα των συντάξεων και αύξηση του ορίου ηλικίας κατά δύο χρόνια.
http://902.gr
ΠΡΕΖΑ TV
30-11-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MA KALA EKEI ARISTEROI DEN EINAI...XAXAXAXAXAX

SKANDALO είπε...

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας - ευρύτερα γνωστός ως Πρόεδρος Καταστρόφιας - δεν είναι κομμουνιστής ή αριστερός. Ούτε δεξιός. Είναι απλά ανίκανος/ηλίθιος. Μην μπερδεύετε το τί δηλώνει κάποιος με το τί είναι στην πραγματικότητα. Έπειτα της μαλακίας με το φορτίο όπλων που εξεράγη στη ναυτική βάση στο Μαρί - όπλα που κατακρατούσε παρανόμως ο Χριστόφιας με διαταγή ΗΠΑ - Ρωσία & Κίνα 'στράβωσαν'. Ως αποτέλεσμα, η Κύπρος απευθύνεται στην Τρόικα που θα τους επιβάλει τα ίδια με εμάς. Όχι ότι Κίνα-Ρωσία δεν θα έθεταν όρους αλλά τουλάχιστον η Κύπρος θα είχε επιλογές. Τώρα δεν έχει.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις κυβερνήσουν οι αριστεροί και δείξουν το πραγματικό τους προσώπου ,τρέχουν αμέσως τα πρόβατακια να τον απκυριξουν , πολλά τα παραδείγματα ,αλλά η ιστορία δεν αλλάξει. Περαστικά μικρά μου πρόβατακια φάτε τώρα το χορτάρικι σας και κάντε μπεεεεεεεεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

@10:36 ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ, ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΟΥΝ?

SKANDALO είπε...

@10:36 Αρχίζουμε:

1. Το ορθό είναι 'το πραγματικό τους πρόσωπο' κι όχι 'το πραγματικό τους προσώπου'.

2. Το ορθό είναι 'προβατάκια' κι όχι 'πρόβατακια'.

3. Δεν υπάρχει λέξη 'απκυριξουν'. Προφανώς εννοείς 'αποκηρύξουν'.

4. Το ορθό είναι 'η ιστορία δεν αλλάζει' κι όχι 'η ιστορία δεν αλλάξει'.

5. Το ορθό είναι 'προβατάκια' και 'χορταράκι' κι όχι 'πρόβατακια' και 'χορτάρικι'.

Μπράβο αμόρφωτο αποτυχημένο ζώο της Χρυσής Αυγής. Κατόρθωσες να σπάσεις το ρεκόρ ορθογραφικών και γραμματικών λαθών εντός δύο μόλις προτάσεων. Η έλλειψη παιδείας είναι οικογενειακό σας γνώρισμα? Δηλαδή είναι το ίδιο σκουπίδια της κοινωνίας και η μάνα σου και ο πατέρας σου?

Τράβα στο τοπικό μπουρδέλο της Χρυσής Αυγής ή και στον ίδιο το Νικόλαο Μιχαλοβλάκα (ή τον Ηλία Κλανιδιάρη) να σε δανείσουν 12 ευρώ να αγοράσεις μία Γραμματική Γυμνασίου. Ψάξε στο λεξικό να δεις τί σημαίνει Γραμματική και Ορθογραφία...

Ανώνυμος είπε...

Skandake μου δυστυχώς το iPad μου κάνει αυτομάτως διορθώσεις και δεν μπαίνω στην διαδικασία της επαναδιορθωσεις . Η άληθεια δεν βρίσκετε στην γραμματική αλλά στο μυαλό ακόμα και αμμορφωτων ανθρώπων . Αντε τώρα πρόβατακο μου να ριξεις κανένα διαδικτυακό ξύλο για να ηρεμισεις

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Κότα με iPad ?! Μπα, θα το έκλεψε από Έλληνα ή αλλοδαπό.