Παρασκευή, Νοεμβρίου 16, 2012

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ


Σε ΚΕΠ, παιδικούς σταθμούς και τις υπηρεσίες καθαριότητας, αποφάσισε να επεκτείνει τις καταλήψεις η ΠΟΕ - ΟΤΑ από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.


Έτσι, το Σαββατοκύριακο θα ενισχυθούν οι καταλήψεις που πραγματοποιούνται, ήδη, σε δημαρχιακά κτίρια της χώρας, ενώ, συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο του δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων.

Επίσης, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση στάσης εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 11 το πρωί έως το τέλος της βάρδιας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Σε ψήφισμα που εξέδωσε η ΠΟΕ - ΟΤΑ καλεί τους δημάρχους να αναστείλουν άμεσα τη λειτουργία των δήμων.
θεμα
ΠΡΕΖΑ TV
16-11-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι καταλήψεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και θα πρέπει επiτέλους το κράτος να εφαρμόσει την κείμενη νομοθεσία.

Ανώνυμος είπε...

Οι δήμοι να ξαναενταχθούν αμέσως στο υπουργείο εσωτερικών, το οποίο να τους μισθοδοτεί/ χρηματοδοτεί και να ελέγχει και όλες τις δοσοληψίες και γενικά ενέργειές τους.
Είναι η μόνη σοβαρή κίνηση που πρέπει να κάνει το ταχύτερο η ΝΔ. Αν δεν την κάνει θα επέλθει μπάχαλο από τα κενά που έφεραν ήδη οι απολύσεις και από την αδυναμία καταβολής μισθών και όλο αυτό θα εκτοξεύσει ακόμα ψηλότερα την ΧΑ, η οποία φέρεται να έχει ΠΕΡΑΣΕΙ ήδη την ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τόσο πολύ κόπτεσαι για τη νομιμότητα, ας αναρωτηθείς το εξής: πόση νομιμότητα υπάρχει στις αποφάσεις του "ελληνικού κράτους" που αποφασίζει να καταστρέψει την ζωή τόσων και τόσων υπηκόων του, διατηρώντας από την άλλη τα κεκτημένα των εκλεκτών λειτουργών του. Αυτό έπαψε να σε ενοχλεί ή είσαι ένας απ' τους "εκλεκτούς";