Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ,ΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-



ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...
--ΜΕ ΜΠΑΧΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ...ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...
--ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...ΕΧΟΝΤΑΣ "ΠΟΛY ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ"...
Ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Σταύρος Κοντονής, στη συζήτηση της 9ης Νοεμβρίου, πέρα από την τοποθέτησή του για τον μνημονιακό προϋπολογισμό, αναφέρθηκε στην επίθεση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, στον ΣΥΡΙΖΑ για την παρέμβαση των βουλευτών του σε μπλόκα της αστυνομίας και στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών, μέσω του left.gr, από αυτήν την παρέμβαση.


Ο Στ. Κοντονής χαρακτήρισε τις δηλώσεις Δένδια ως «βρώμικη επίθεση» και «δεκάρικο λόγο εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ παράλληλα κατέθεσε στο προεδρείο του Κοινοβουλίου παλαιότερες φωτογραφίες με ασφαλίτες - κουκουλοφόρους, οι οποίοι στέκονται πίσω από άντρες των ΜΑΤ στην περιοχή του Χίλτον. Ζήτησε μάλιστα οι εν λόγω φωτογραφίες να δοθούν στον κύριο Δένδια... 





Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τόνισε, επιδεικνύοντας τις άθλιες αυτές εικόνες, «δείτε τα χάλια σας», κάνοντας λόγο για άθλιες προβοκάτσιες και επίθεση στις λαϊκές κινητοποιήσεις με την εκμετάλλευση νεαρών αστυνομικών και την παρουσία τους σε ρόλο κουκουλοφόρων στις πορείες και τις συγκεντρώσεις.


Το left.gr εξασφάλισε και δημοσιεύει δύο από αυτές τις φωτογραφίες που παραδόθηκαν στη Βουλή.

http://www.left.gr/article.php?id=12935


ΠΡΕΖΑ TV
12-11-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε παλι τα ιδια!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ!!!!ΖΗΤΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΞΕΠΛΕΝΙΑ!!!σοβαρευτιτε!!εννοειτε πως ειναι ασφαλιτης μπατσος που φυσικα μονο για ξεπλενης δεν μοιαζει και καλυπτει τα χαρακτηριστικα του για να μην τον βγαλετε φατσα καρτα σε κανα σαιντ!!!μα καλα δε βαρεθηκατε τα ψεματα??καντε μπαχαλα αλλα ρε πουστη μην κλαιγεστε και το παιζετε αθωες ρε νουμερα δηλαδη ελεος!!!!αλλωστε στα Α/Α μπλοκ απο ρουφιανους που σας δινουν αλλο τιποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τους ασφαλίτες που είναι μέσα στις πορείες και κάνουν και συλλήψεις δεν τους ξέρετε? Για ρωτήστε την ΟΜ.ΝΟ.ΒΟ του συριζα να σας πουν ποιους μπάχαλους βγάζουν από τα κρατητήρια και αν αυτοί είναι μπάτσοι !

Ανώνυμος είπε...

9.13 βλαχοφασιστα. εισαι πιο γελοιος και απο τον σεφερλη. βρωμααααααα νεοναζιστικη. γλυφτη των μπατσων. ουστ ρε λακε

Ανώνυμος είπε...

diladi krazete ton AA xoro gia batsoasfalites poy petaei i kolokybernhsh mesa stis poreies gia syllipseis!!loipon gia na teleionoyme fysika kai oi sygkroyseis pragmatopoioyntai apo ton AA kathos epanastasi apo kanape pote den egrapse i istoria eos tora oyte episis graftike pote i epanastasi toy frape exo apo ti voyli.simera prospatheite na to kathierosete ayto.oti kerdise aytos o laos eos simera to kerdise me poli aima gia toys anistoritoys!!toytes oi probokatsies ginontai pisteytes monoaposkatokefaloys kai blamenoys!!!
ainte boooooooooooooooooom!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ OI ACAB ΕΊΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ???????


ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ???????????
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ???????????
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ???????????
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ???????????
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ???????????
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ???????????

Ανώνυμος είπε...

Μονο που "κυριε" 9.13 υπαρχουν πολλα βιντεο που οι κουκουλοφοροι κρατανε λοσταρια και τη μια στιγμη "χαριετιζονται" με τους μπατσους και την επομενη στιγμη σπανε τα μαγαζια του κοσμακη. Τα εχει δειξει και ο λαζοπουλος, οπου ειχε διαταξει τοτε ο παυλοπουλος "ατυπη ερευνα" οπου "ολως τυχαιως" δεν βρεθηκε κανεις ενοχος. Και οι λοστοφοροι "συνδικαληστες ΕΘΕΛ" που "χαριετιζονταν" και αυτοι με τους μπατσους και που η βουλη της προδοσιας τους προσφερε και ασυλο τι ητανε? Ποσο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΛΑΓΝΟΣ_ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ για να προδπαθεις να πεισεις οτι δεν χρησιμοποιουν τους μασκοφορους παρακρατικους τραμπουκους τους οι μπατσοι?

Ανώνυμος είπε...

..NAI NAI ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ MARFIN ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως οι αριστεροί στο χαλι που βρισκεται η Ελλαδα δεν μας εφεραν. Μαλλον εσυ που τους ψηφισες φταις