Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2012

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


Άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση δέχθηκαν το βράδυ της Τρίτης μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν, στο Αιγάλεω, όπου διαμένουν, στην Οδό Σωκράτους, από θρασύδειλα φασιστοειδή, όπως καταγγέλλουν οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


«Κινούμενοι στο σκοτάδι, όπως λειτουργεί μόνο ο υπόκοσμος και οι δειλοί, οι φασίστες επιτέθηκαν στο σπίτι όπου κατοικούν εργαζόμενοι και άνεργοι, φτωχοί άνθρωποι, όπως όλοι μας. Έσπασαν την πόρτα και επιτέθηκαν τραυματίζοντας τον έναν από αυτούς. Μετά την εγκληματική τους πράξη τα θρασίμια το έβαλαν στα πόδια.

Όλοι εμείς, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, νεολαία δεν πρέπει να ανεχθούμε τέτοιες φασιστικές και τραμπούκικες επιθέσεις. Να ορθώσουμε ανάστημα θαρρετά, να εκφράσουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους μετανάστες που αποτελούν κομμάτι της εργατικής τάξης και των ανέργων στη χώρα μας.

Έλληνες και ξένοι εργάτες δεχόμαστε σήμερα μια πρωτόγνωρη επίθεση, που στόχο έχει να μας μετατρέψει σε όσο το δυνατόν πιο φτηνή εργατική δύναμη, για να μπορέσουν μια χούφτα καπιταλιστές να βρουν διέξοδο από την κρίση που οι ίδιοι προκάλεσαν, προς όφελός τους. Εχθρός μας δεν είναι οι ξένοι εργάτες που παλεύουν μέσα σε άθλιες συνθήκες να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί για εκείνους και τις οικογένειές τους. Εχθρός μας είναι οι καπιταλιστές, τα μονοπώλια και το πολιτικό τους προσωπικό.

Έλληνες και ξένοι εργάτες, συνολικά ο λαός και η νεολαία, πρέπει να δώσουμε την απάντηση που ταιριάζει σε κάθε φασιστική – ναζιστική – εγκληματική συμμορία που σκύβει τη μέση στους καπιταλιστές και που αποτελεί μεσάζοντα των επιχειρήσεων για φτηνό εργατικό δυναμικό, για να πλουτίζουν οι επιχειρηματίες.

Όποιος ανέχεται σήμερα το φασισμό, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία, γίνεται συνυπεύθυνος στις εγκληματικές του πράξεις. Είναι τεράστιες ταυτόχρονα οι ευθύνες της κυβέρνησης που με την ανοχή της από τη μια και την επιχείρηση εξίσωσης φασισμού και κομμουνισμού από την άλλη προλειαίνει το έδαφος για τέτοιες ενέργειες.

Το εργατικό και λαϊκό κίνημα έχει πείρα. Μπορεί και πρέπει να αποκαλύψει και να αποτρέψει στην πράξη απομονώνοντας κάθε επίδοξο φασιστικό στοιχείο.

Απομονώνουμε τους φασίστες από τη γειτονιά μας, από κάθε χώρο δουλειάς.

Δείχνουμε έμπρακτη αλληλεγγύη σε Έλληνες και ξένους εργάτες».
http://www.902.gr/
ΠΡΕZA TV
17-11-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κεφάλαιο χρησιμοποιεί Πακιστανούς εργαζόμενους για αν ρίξει τα μεροκάματα και τα λεφτά πάνε στο Πακιστάν έτσι στέγνωσε η Ελλάδα από τα εκατομμύρια ευρώ που έφευγαν από την Ελλάδα για το εξωτερικό

Ανώνυμος είπε...

και γι αυτο αντι να βαλουμε με το κεφαλαιο που χρησιμοποιει κτλ, κοπαναμε τους φτωχους εργαζομενους - αυτο μπορουμε, αυτο κανουμε!

Α ρε ΣΤΑΛΙΝ που θελετε πουστρακια...