Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ


Την αλληλεγγύη τους στους τρεις κατηγορουμένους που διώκονται για τον προ ημερών προπηλακισμό σε βάρος του Γερμανού Πρόξενου στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασαν εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων σωματείων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, δάσκαλοι, καθηγητές, νοσοκομειακοί γιατροί και φοιτητές.


Εν όψει της μεθαυριανής δίκης τους στο Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, προγραμματίζουν κατά περίπτωση στάση εργασίας και 24ωρη αποχή από τα καθήκοντά τους, απευθύνοντας, παράλληλα, κάλεσμα συμπαράστασης στο δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που θα δικάζονται οι τρεις κατηγορούμενοι. Για αύριο στις 6 το απόγευμα προγραμματίζουν συλλαλητήριο στο 'Αγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη για την «προάσπιση των κοινωνικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων των εργαζόμενων».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν κατήγγειλαν τις συλλήψεις των τριών εργαζομένων -δύο δημοτικών υπαλλήλων κι ενός συνδικαλιστή εκπαιδευτικού- χαρακτηρίζοντάς τες «άδικες», ενώ έκαναν λόγο για «μέτρο τρομοκράτησης» των εργαζομένων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΠΡΕΖΑ TV
26-11-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: