Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2012

ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΩΝ METROPOLIS ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ


Με συναυλιακό διήμερο αλληλεγγύης και οικονομικής τους ενίσχυσης στις 28-29 Νοεμβρίου προσπαθούν οι απολυμένοι των καταστημάτων Metropolis να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για τις οφειλές δεδουλευμένων και αποζημιώσεις που τους οφείλει ο ιδιοκτήτης Ανδρέας Κουρής.
Όπως λένε σε σχετική ανακοίνωσή τους, «ο Α. Κουρής (ιδιοκτήτης του ομίλου MAD) κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια από τότε που εξαγόρασε την αλυσίδα καταστημάτων Metropolis να βάλει λουκέτο σε 12 καταστήματα!».


Τονίζουν δε ότι «αυτή τη στιγμή εκκρεμούν εναντίον του δεκάδες μηνυτήριες αναφορές από την επιθεώρηση εργασίας για μη καταβολή δεδουλευμένων και αποζημιώσεων απόλυσης, ενώ ταυτόχρονα παραβιάζει δικαστική απόφαση η οποία δικαιώνει τους απολυμένους και δίνει προτεραιότητα στην εξόφλησή τους».

Οι συναυλίες θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στο An Club με τη συμμετοχή μερικών εκ των καλυτέρων εκπροσώπων της ελληνικής αγγλόφωνης underground σκηνής, με τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν οι 

- Rosewood Brothers with special guests Thanos Amorginos (Last Drive) & Stavros X. (Deus X Machina)

- The Ward with special guest Alex K. (Last Drive) 

- Surf BBP Spectacular [Babis Bone, S.Pyros.D. (ex members of Rockin’ Bones), Panos Tomaras    (ex member of Earthbound)] 

- Automaton 

 Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου θα παίξουν οι

- Cyanna

- Dustbowl

- Illegal Operation with special guest Alex K   

- Mamma Kin 

Και τις δύο μέρες DJ Sets από τους George (700 Machines) και Gregg Vaios.

http://www.e-marketdeals.gr/?p=25845

ΠΡΕΖΑ TV
20-11-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: