Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΔΟΣΗ -ΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΑΜΕ ΣΤΙΣ 15/11? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΡΕΕΕ


ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Αισιόδοξος ότι η απόφαση για την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ των 34,4 δισ. ευρώ θα ληφθεί εντός της εβδομάδας και τα χρήματα θα φτάσουν στην Ελλάδα, το αργότερο μέχρι τις 20 του μηνός, επέστρεψε από το Οσλο και τις επαφές που είχε στο περιθώριο της τελετής απονομής του Βραβείου Νόμπελ στην ΕΕ ο κ. Αντ. Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελληνας πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει το θέμα (παρά το ότι οι εξελίξεις στην Ιταλία κυριάρχησαν στις κατ' ιδίαν επαφές των Ευρωπαίων ηγετών) κατά τη διάρκεια του γεύματος στο οποίο παρακάθισαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες μετά την απονομή του βραβείου.
Παράλληλα ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκ. Μέρκελ, τον Ισπανό και τον Ιρλανδό ομόλογό του, Μ. Ραχόι και Ε. Κένι αντίστοιχα, καθώς με τον κ. Μ. Μόντι. Τους ενημέρωσε για την πορεία των διαρθρωτικών αλλαγών, ενώ τους ανακοίνωσε ότι εντός της εβδομάδας θα έχει ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο δείπνο που παρέθεσε η Σουηδική Ακαδημία στους Ευρωπαίους ηγέτες μετά την τελετή απονομής, παρουσίασε την κατάσταση στην Ελλάδα κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις θυσίες των Ελλήνων πολιτών και με αφορμή τη βράβευση της ΕΕ έκανε ειδική αναφορά στην κοινωνική συνοχή.
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: