Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2012

ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013


Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι οι μεγάλοι χαμένοι στο φορολογικό νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν το αυξημένο τέλος επιτηδεύματος. Συγκεκριμένα τα νομικά πρόσωπα που ασκούν εμπορική επιχείρηση και έχουν την έδρα τους σε τουριστικούς τόπους και σε πόλεις ή χωριά με πληθυσμό έως 200.000 κατοίκους, σε 800 ευρώ ετησίως.


Σε ότι αφορά τα νομικά πρόσωπα που ασκούν εμπορική επιχείρηση και έχουν την έδρα τους σε πόλεις με πληθυσμό πάνω από 200.000 κατοίκους, σε 1.000 ευρώ ετησίως.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις θα κληθούν να πληρώσουν σε 650 ευρώ ετησίως και 600 ευρώ ετησίως για κάθε υποκατάστημα.



Πηγή: Τι θα πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες για το 2013 | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/81415#ixzz2F1C7VVYK
ΠΡΕΖΑ TV
14-12-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/12 6ΜΜ
Πλατεία Νίκαιας.

***********************************
Μαζική διανομή τροφίμων και ρούχων από την Χρυσή Αυγή ΕΔΩ, την 12.00 ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου στην θέση “Αργώ” στο λιμάνι του Βόλου. Από την ΧΑ καλούνται όσοι συμπολίτες επιθυμούν να λάβουν ενίσχυση από την κοινωνική αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής να μεταβούν στον χώρο.

Ανώνυμος είπε...

Παν-αττική Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής ενάντια στην αυξανόμενη εγκληματικότητα.
Στα Μέγαρα Αττικής, αύριο 15/12 την 11 πμ.

Ανώνυμος είπε...

που βρισκουν τα χρηματα και μοιραζουν τροφιμα και ρουχα ποιοι ειναι αυτοι οι ανετοι που κανουν χορηγιες και ποιο ειναι το οφελος τους.
και τι σχεση εχει ρε σιχαματα με το αρθρο αυτο, δεν εχει επισκεψιμοτητα το σαιτ της χρυσης αυγης και μπαινετε εδω για διαφημηση ανικανοι.

Ανώνυμος είπε...

Χ.Α. Ασπροπύργου: Διανομή τροφίμων αύριο, Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου, στις 14:00, στην φτωχολογιά των γειτονιών του Ασπρόπυργου στο χώρο που δεχθηκε την βομβιστική επίθεση των θλιβερών μαρξιστοειδών (σύμφωνα με την προκήρυξή τους).

Ανώνυμος είπε...

Ειστε θλιβεροί μοιράζετε φαϊ για να εποφεληθείτε εκλογικά σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου που μοιραζε θέσεις στο δημόσιο..μετά λέτε το σύριζα νεο πασοκ....ΡΟΜΠΕΣ!!