Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2012

Αποτρόπαιο έγκλημα τη νύχτα στην Ξάνθη. 32χρονη βρέθηκε απανθρακωμένη. Τραγικές λεπτομέρειες

Μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή στην Ξάνθη.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ημερώματα. Η Ζ.Δ. που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων, είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της , η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της στπί. Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων η κοπέλα, βιάστηκε και στη συνέχει την έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή. Από τον Ιατροδικαστή αποκλείστηκε η περίπτωση να έχει μαχαιρωθεί, όπως είχε διαδοθεί. Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει .

Η συγκλονιστική εξέλιξη και οι τραγικοί γονείς !

Όταν ακούστηκαν οι φωνές και ξύπνησε η γειτονιά, οι άνθρωποι της οικοδομής είδαν δύο μηχανάκια να φλέγονται κοντά στην είσοδο. Αυτοί που κατέβηκαν για να τα σβήσουν ήταν ο πατέρας και ο αδελφλός της κοπέλας χωρίς να αντιληφθούν την παρουσία της ! Αφού ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο, οι γείτονες άρχισαν να φωνάζουν ότι καίγεται άνθρωπος. Τότε διαπίστωσαν ότι στην είσοδο της οικοδομής είχαν μείνει τα κλειδιά της. Πήραν τηλέφωνο στο κινητό της χωρίς να απαντά και τότε διαπίστωσαν ότι το παιδί τους καιγόταν λίγο πιο πέρα, χωρίς να μπορέσουν να βοηθήσουν !
Το σοκ ήταν τεράστιο για όλους τους περίοικους και για τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, στη θέα της άτυχης κοπέλας, κόρης γνωστού επιχειρηματία της πόλης. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνονομικές δυνάμεις και η ηγεσία της Αστυνομίας της ΑΜΘ . Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μελετούν το σημείο του εγκλήματος ενώ ο Ιατροδικαστής Π. Παυλίδης θα αποφανθεί για τις συνθήκες θανάτου μετά τη διενέργεια νεκροψίας που είναι σε εξέλιξη .
http://www.xanthipress.gr/index.php/eidiseis/astynomika/20103-2012-12-27-08-37-26

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙΣ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ

ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκας ήσουν είσαι και θα είσαι, ζώο...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1:25
Τι είναι άσπρο σε ακολουθεί παντού,κρατάει μαστίγιο και δεν δακρύζει ποτέ;;;
Και επειδή είσαι ηλίθιος και δεν θα το βρείς ποτέ θα σου πω και την απάντηση:
Η μαλακία που σε δέρνει αλύπητα..

Ανώνυμος είπε...

1.25 Τριβλακας και εχεις περιθωριο για τετραβλακας και παει λεγοντας. 'Αγαπω πολυ τους ανθρωπους για να ειμαι σοσιαλιστης"... Απο ατομο γινεσαι μοριο κτλ κτλ. Ησουν παντα εθνικιστης ρατσιστης καταπιεσμενος και τωρα βρηκες αφορμη να βγαλεις τον πραγματικο σου εαυτο. Οταν αγαπας τους ανθρωπους, δεν αλλαζεις σταση ζωης. Συνεχιζεις και τους αγαπας οτι κι αν κανουν γιατι εχεις κατανοηση. Δεν γινεται να αγαπας ολους τους ανθρωπους και μετα να στην δινει και να γινεσαι εθνικιστης. Ησουν παντα.. Μπες τωρα στο σαιτ της χρυσης ζυμης να δεις πως φτιαχνονται τα μακαρονια..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΟ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

1.25 η μονη προοδος που μπορεις να πετυχεις ειναι απο μαλακας να γινεις μαλακας με ρεκορ. συγχαρητηρια. θα δοξασεις και την χωρα σου διεθνως αν και ο εγχωριος ανταγωνισμος ειναι μεγαλος με τοσους σκατοφασιστες που γεμισε ο τοπος. καλη προπονηση ζωο

Ανώνυμος είπε...

3.17 εσυ εισαι ο μεγαλος αντιπαλος του 1.25 για το παγκοσμιο ρεκορ μαλακιας. ας κερδισει ο καλυτερος. ΜΟΣΧΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

It's really quite simple. When we boil down all of the many problems we White people are facing in our fight for racial survival, just three critical issues stand out. What it comes down to is the struggle to protect, nurture, preserve, and enhance:

(1) The well-being and survival of ourselves and our immediate families -- our mates, children and grandchildren, parents, and siblings. Putting forth one's best efforts in this area should be natural; even instinctive.

(2) Our gene pool -- the treasure of our genetic heritage -- our race; our "people;" our "folk." Each of us must, and we should always strive to get others to, understand that "race is everything." We must always promote racial integrity and pride. We must always advocate and fight for our living space. We must not condone race-mixing, and we should tolerate it only when forced to do so by law or circumstances of mandatory or necessary behavior. We must always strive toward the continued integrity and evolution of our race, as opposed to accepting or sanctioning contamination and devolution. We must resist becoming a "failed species." We should work to implement a healthy, natural approach to eugenics. And above all, we must enlist more of our people in the effort to prevent our impending genocide as a subspecies of humanity.

(3) Our Western Civilizaton This includes such things as our Eurocentric culture (as opposed to negrified or jewed culture); our science, technology, and medicine; architecture, civil engineering, and infrastructure; industry; aeronautics and space travel; agriculture, food processing, and distribution; fisheries, forestry, and mining; good environmental stewardship; and enlightened and civilized institutions, law, and governance.

Always try to remember these three things too: (1) we have every right -- actually, even a natural, biological duty -- to be concerned with "what's good for White people;" (2) the term "anti-racist" is nothing more than code for "anti-White;" and (3) those who tout racial diversity and multiculturalism in our once overwhelmingly and still predominantly White country are really just saying "Africa for Africans, Asia for Asians ,Europe and especially Greece for everybody
Χρυση αυγη ,να ξεβρωμιση ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πρεζοπροβατα

Ανώνυμος είπε...

3.32 στο copy-paste εισαι πολυ καλος. με το που εγραψες δυο ελληνικες λεξεις η αμορφωσια ελαμψε. να ξεβρωμισει ρε ζωο. δεν ξερεις την μητρικη σου γλωσσα καλα καλα τι μπλεκεις με τα αγγλικα ? ο τοπος δεν θα ξεβρωμισει αν δεν ανοιξει ξανα η πηγαδα. ουστ φασιστοσκυλα

Ανώνυμος είπε...

ρε χαιβανια στο 1.25 στο 3.17 και 3.32 δεν ειπαν οτι το εκαναν αλλοδαποι,παλιοτομαρα

Ανώνυμος είπε...

3.32 γουσταρεις οργια με ασπρες μασκες, σταυρους να καιγονται και τετοια ανωμαλιαρη ε ? Γουσταρεις κου κλουξ κλαν, αγκυλωτους σταυρους και μαιανδρους ετσι ? Δεν γουσταρεις να ειναι καλα ο διπλανος σου ετσι ? Μαλλον γιατι δεν εχεις καταλαβει πως οταν ο διπλανος σου ειναι καλα, θα εισαι κι εσυ... Απο την αλλη μπορει να μην θες να εισαι καλα και να γουσταρεις να εχεις μισος και κακια μεσα σου. Δικαιωμα σου.. Ο μαυρος ομως η κιτρινος, ο καφε η ο κοκκινος δεν σου φταιει κατι γιατι δεν σε ξερει. Και δεν θελει να σου κανει κακο. Προτεινω να δοκιμασεις σαδομαζοχισμο... Φαινεται πως σ'αρεσει το αυτομαστιγωμα..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙ 3:32 ΕΧΕΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ¨ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ¨...ΡΕ ΖΩΟΝ ΟΡΘΙΟ¨ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ¨ ΓΡΑΦΕΤΑΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 1:25 ...ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ????

Ανώνυμος είπε...

Στα ιερά ετούτα χώματα, το αίμα που έχει χυθεί για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας δεν έχει "στεγνώσει" ακόμα...(από τις Θερμοπύλες μέχρι το αίμα των νεκρών εργατών, θυμάτων των "αφεντικών" που δεν νοιάζονται παρά μόνο για την τσέπη τους)

Οι Έλληνες ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ πολέμησαν με αυτοθυσία κάθε μορφή φασισμού.

Η "χρυσή αυγή", δεν είναι παρά άλλο ένα όπλο εναντίον της Ελλάδας και της ευημερίας των ανθρώπων που ζούν και εργάζονται εδώ.

Ο κοντοστούπης μελαμψός "αρχηγός" τους, καθώς και οι διάφοροι μυώδεις καθυστερημένοι (και ψυχολογικά βασανισνμένοι-παρατηρείστε το τικ του κλασιδιάρη, πρόκειται για ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ τικ ατόμου που έχει φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΌ ΓΟΝΕΙΣ Η ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ) ακόλουθοί του, είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμφερόντων, η οποία αποσκοποεί στη σπορά διχόνοιας και καχυποψίας μεταξύ των Ελλήνων.

Η αιτία που τα πράγματα έχουν πάει κατά διαόλου, είναι η απληστία και η απανθρωπιά των αφεντικών. Θέλουν να δεχόμαστε να δουλεύουμε σχεδόν απλήρωτοι, χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα. Η χρυσή αυγή, δε λέει τίποτα για αυτό, αντίθετα ωθεί τον κόσμο να εκτονώνει τα νεύρα του στα κεφάλια των προσφύγων, αντί στα κεφάλια των αφεντικών.

Οι χρυσομαλάκες, είναι παραπλανημένα παιδάκια, θύματα του κακού τους χαρακτήρα και της αμορφωσιάς τους.

Επειδή λοιπόν πολλά λένε για την αρχαία Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζουν όμως τίποτα, ας μάθουν αυτό: Ο μιχαλολιακος ο μόνος στον οποίο έχει μοιάσει, είναι ο εφιάλτης των Θερμοπυλών. Αντί να σταθεί δίπλα στους συμπατριώτες του, δείχνει στον εχθρό το "μυστικό" πέρασμα...Η ιστορία θα τον "ανταμείψει" όπως και τον Εφιάλτη...Επίσης, η μάχη που δίνουμε οι υπόλοιποι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, θα στεφανωθεί σε βάθος χρόνου με τη δόξα των 300 του Λεωνίδα, των νεκρών του 21', του 40', της επατετίας της χούντας κ.τ.λ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

προς το μπλογκ πρεζα. πως μπορει αυτος στο 3.17 να εχει πιο σκουρα γραμματα?

Ανώνυμος είπε...

5.52
Όταν πληκτρολογείς θα πατάς με μεγάλη δύναμη το πλήκτρο esc.
ΠΡΕΖΑ TV ©

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω ΠΡΕΖΑ!

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας ήταν.Πουτανας γιος σαν εσένα.ψοφα καργιολη

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας ήταν και θα σας γαμησουμε μαζί με αυτόν πουτανοσπερμα

Ανώνυμος είπε...

διαταραγμενος ψυχοπαθης χρυσαυγιτης ηταν