Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ 34ΧΡΟΝΗ


Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του βιαστή-δολοφόνου της Ξάνθης, Χρήστος Παπάζογλου, αλλά και του μανάβικου που διατηρούσε στη γειτονιά που διέμενε η άτυχη 34χρονη και έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του.
Τη φωτογραφία τη δημοσιεύει το thrakitoday.com. Ο δράστης τόσο κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του, όσο και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στην εισαγγελία φυγαδεύθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι του είχαν φορέσει και αλεξίσφαιρο γιλέκο, αφού οι πολίτες μόλις τον είδαν προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.




Ο Χρήστος Παπάζογλου είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας αφού στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για τρεις επιθέσεις και απόπειρες βιασμού, ενώ είχε εμπλακεί και σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών στην περιοχή των Αβδηρών.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο δράστης στο παρελθόν είχε προφυλακιστεί για πέντε μήνες, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού. Στην ακροαματική διαδικασία, ωστόσο, είχε κριθεί αθώος από το δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος. Γεννήθηκε και έζησε στο χωριό Μυρωδάτο, ενώ περιστασιακά εργαζόταν ως υπάλληλος βενζινάδικου, ενώ πρόσφατα -εδώ και ένα μήνα- άνοιξε και λειτουργεί ένα μανάβικο στη γειτονιά της άτυχης κοπέλας.

Τον τελευταίο χρόνο έμενε σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους 30 στον 5ο όροφο χωρίς μάλιστα να πληρώνει ενοίκιο, καθώς είχε ζητήσει από τον ιδιοκτήτη να μην τον πληρώνει προσωρινά, αφού δεν είχε καθόλου χρήματα και τον διαβεβαίωνε πως περιμένει να εισπράξει πολλά λεφτά από μία αποζημίωση που θα έπαιρνε από το δημόσιο για την άδικη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει προφυλάκισή του για απόπειρα βιασμού.



Πηγή: Αυτός είναι ο δράκος της Ξάνθης που βίασε και έκαψε ζωντανή την 34χρονη [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/83528#ixzz2GMoC21Wn

ΠΡΕΖΑ TV
28-12-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tha vgeite twra xrysaugitakia na peite tpt gia to ton drako?e?e?e?h epeidh htan ellhnas kala ekane?ee?gia peite mas!mono otan an ta kanoun metanastes anevazete sthn kwloselida sas malakies!twra roufate malakes!kai oso gia to drako ayton den exei kai polu zwh akomh!tha ton ftiaksoun sthn stenh oi fulakovioi!

Ανώνυμος είπε...

οντως τα μουνοπανα τιποτα δεν γραφουν.ουτε καν τα προσχηματα δεν κρατανε.ουπς εκανα λαθος...αφου ηταν χρυσαυγιτης ο δραστης.οπως ειπε ο το ανθρωποειδες και αρχηγος τους "οα τους στηριζει οτι και να κανουν"

Ανώνυμος είπε...

τα ανθρώπινα δικαιώματα ισχύουν για όλους όταν έβγαιναν στη δημοσιοτητα τα πρόσωπα των οροθετικών πορνών έσκουζαν οι ποροδευτικοί τώρα τι κάνουν οι 'προοδευτικοί"

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλακισμένα, μια ζωή χάθηκε και ακόμα με τα πολιτικά ασχολείστε? ΤΟΥΒΛΑ.... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ, Και Έλληνας που είναι θα τον έκοβα στην μέση και θα του έριχνα αλάτι χοντρό με αυτό που έκανε, είτε είναι λαθρομετανάστης είτε Έλληνας αυτό αξίζει, θάνατος, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με τον Πακιστανό που δούλευε μας όλους και άφησε σε κώμα την μικρή μυρτώ κανείς σας δεν νοιάστηκε.... καθυστερημένα!

Ανώνυμος είπε...

12:29 Αστα ρε μαλάκα φασίστα ξεβρακώθηκες όταν λες για λαθρομετανάστες που γούσταρες να είναι ξένο το κάθαρμα για να βγεις να σχολιάσεις.
Δεν σας βγήκε ρε καθυστεριμένα ασπόνδυλα για να κάνετε παιχνίδι με τον πόνο των άλλων

9:17 Ρε παπαγάλε της Ν,Δ, όταν πηγαίνεις με μια γυναίκα και δεν φοράς προφυλακτικό φταίει αυτή;
Δικαιολογείς τον βιαστή φασιστάκο;

Ανώνυμος είπε...

Χαμενα κορμιά .
Είναι 2 ατομα , ο Μητσος και ο Χασαν. Αν ο μήτσος κάνει μαλακιες, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. Επίσης , αν ο Χασάν κάνει μαλακίες, είναι ΕΠΙΣΗΣ μαλακας. Μη πεφτετε στη παγίδα των αυγών. Γτ σε λίγο θα έχουν πετύχει περίτρανα το σκοπό τους. Τη διάλυση και τη διχόνια ανάμεσα μας. Είναι δυνατόν αυτο;

Ζητώ ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ συγνώμη . Συγνώμη που σε αυτο το θέμα , γράφω τα ίδια και τα ίδια. Καλό ταξίδι στη κοπέλα..

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει η Ελλάδα από τα μπάσταρδα του Στάλιν

Ανώνυμος είπε...

1:54 π.μ.
Μίλησε και ο χαφιές της κατοχής που έδωσε όρκο στον Χίτλερ.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρονται τα μαλακισμένα αναρχοφασιστάκια που ο εγκληματίας είναι Έλληνες και οι προδότες σαν εσάς Έλληνες είναι βούρλα

Ανώνυμος είπε...

7:34 ΟΧΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ....ΕΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ, ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΚΟΠΕΛΑ, ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ 2 ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ . ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ, ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ