Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2012

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ:«ΧΑΘΗΚΑΝ» (!) ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο διανομή τροφίμων από την Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης σε ενορίες του Βοΐου. Τα προϊόντα φορτώθηκαν με ευθύνη της Μητρόπολης από τα ψυγεία Λάγγα στην περιοχή της Αγίας Κυριακής και παραδόθηκαν στις ενορίες όπου έγινε και καταμέτρηση της ποσότητας.


Ωστόσο η παραλαβή για την Εράτυρα δεν έγινε από τον Πατέρα Νικόλαο αλλά από φορτηγό του δήμου που στάλθηκε πιθανόν με συνεννόηση μεταξύ εκκλησίας και δήμου.
Οι ποσότητες που έφτασαν όμως στην Εράτυρα δεν συμφωνούσαν με αυτές που είχαν φορτωθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, 15 πακέτα λιγότερα παρελήφθησαν από Μακαρόνια και Γραβιέρα, ενώ αναμένεται η Μητρόπολη να καταλογίσει ευθύνες στην Ενορία της Εράτυρας που δεν έδειξε την απαιτούμενη ευθύνη για την παραλαβή των τροφίμων.http://kozanimedia.gr

Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
3-11-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

WHAT THE HELL GIVE ALL OF THEM A DRIVER LICENSE, FREE HOUSING,FREE CELL PHONES,GIVE THEM A SS CARD,FREE HEALTH CARD,PUT THEM ALL ON WELFARE AND UNEMPLOYMENT AT THE SAME TIME,GIVE THEM A COUPLE OF CASES OF REFRIED BEANS AND LET THEM GO.
WHAT THE HELL DIFFERENCE ANOTHER MILLION OF JUGLE BUNNIES IS GOING TO MAKE WHEN THERE ARE TREE MILLION FARTING ALL OVER THE COUNTRY SIDE ALREADY.
WELCOME TO THE JUNGLE
EITHER WAY ABDOOL EVERYTHING IS FREE FOR YOU.DONT FORGET YOUR FAMILIE
red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ 'ΜΑΥΡΟ' ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΩΝ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

10:47 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...αλλά μου τα ψιλοέπρηξες, γράψε και τίποτα άλλο, μην κάνεις σαν τα χρυσαύγουλα!

Ανώνυμος είπε...

11:20 έχεις δίκιο αλλά εγώ τον καταλαβαίνω τον φίλο. Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Για όσους ψήφισαν Χ.Α. πρέπει να τα λέμε πολλές φορές.