Κυριακή, Δεκεμβρίου 02, 2012

ΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ-ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ…


Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα στην οδό Α.Μεταξά στα Εξάρχεια, αφού τα περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς τέσσερα οχήματα και να υποστούν ζημιές αρκετά άλλα. Επίσης από τους καπνούς υπέστη ζημιές η πρόσοψη της πολυκατοικίας στον αριθμό 7 της Α.Μεταξά, μπροστά από την οποία ήταν παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα, και πήρε φωτιά το υπόγειο της ίδιας πολυκατοικίας.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις των ΜΑΤ. IN,GR
ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oi φασιστες των εξαρχιων ξαναχτυπουν!!!προσοχη προσοχη δολοφονοι μπαχαλοι αναρχικοι ξαναχτυπουν!!!τυχαια θα καψουν παλι καναν αμεριμνο πολιτη οπως μαρφιν και λαικη εξαρχ θα λενε μετα πως τα εκαναν οι μπατσοι και οι πρακτορες!!!αρε αγωνιστες!!!!

Ανώνυμος είπε...

γεια στο στόμα σου

SKANDALO είπε...

@2:05 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ. ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΩΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ, ΩΣ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (= ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ) & ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ, ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΜΗΝΕΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

- ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?
- ΟΛΟΙ.

Απλό και κατανοητό

Ανώνυμος είπε...

roda tsanta k kopana tous fasistes...glompoi pisw stis trypes sas na glitwsete...

Ανώνυμος είπε...

5:48 χαχαχαχα πολύ καλό :) Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες με απλά λόγια για να το καταλάβουν και οι αγράμματοι χρυσαύγουλοι :) thnx

Ανώνυμος είπε...

Οι εργαζόμενοι στην λαική ήταν χρυσαυγίτες?? Τα αυτοκίνητα που κάψανε τα καλόπαιδα ήταν χρυσαυγίτικα? Γι αυτό στην αντιφασιστική (Καλλιθέα και ν.σμύρνη) ήταν 30 άτομα σε κάθε μία με τους μισούς απ΄αυτούς αλλοδαπούς και τον κόσμο να τους αποκαλεί "φασίστες με τις κονσέρβες"! Μόνοι σας διαλέξατε το τέλος σας, ας προσέχατε.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή αυγή αναρχικοί το ίδιο χάλι, όλοι μαζί.