Κυριακή, Δεκεμβρίου 02, 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΧΟΥΝ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!!!


ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΙ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ,ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ "ΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ" ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ (ΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΟΠΩΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ,ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΤΛ).
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ Η "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ...ΩΣ "ΣΩΣΊΒΙΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ...
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ TA ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΩΣΤΕ ΟΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ...KAI ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ... 
Την ακίνητη περιουσία τους "ξεσκονίζει" η συντριπτική πλειοψηφία των δημάρχων, για να καλύψουν τις μαύρες τρύπες και να ισοσκελίσουν τους προϋπολογισμούς, την ώρα που προβλέπεται έως και αυτόματο "κούρεμα" των κονδυλίων σε περίπτωση που οι προϋπολογισμοί τους είναι ελλειμματικοί.
Μάλιστα, προβλέπεται και η δυνατότητα δραματικών αυξήσεων των δημοτικών τελών, κυρίως του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας, ένα "χαράτσι" που προφανώς θα έχει πολιτικό κόστος για τους δημάρχους, ενόψει των νέων αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής", ο δημοτικός "θησαυρός" υπολογίζεται ότι έχει εμπορική αξία της τάξης των 12 δισ. ευρώ και περιλαμβάνει 20.000 κτίρια και περίπου 2,5 εκατομμύρια στρέμματα.
Βέβαια, δεν είναι όλα προς αξιοποίηση, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία τους χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των δημοτικών υπηρεσιών.
Ωστόσο, μετά τις συγχωνεύσεις λόγω του Καλλικράτη, πολλά κτίρια έχουν μείνει άδεια και θα μπορούσαν να μπουν στο "καλάθι" της αξιοποίησης.
Από την άλλη, στην περιουσία των δήμων περιλαμβάνονται σχολεία, πνευματικά κέντρα, νεκροταφεία, πάρκα, άλλοι  κοινόχρηστοι χώροι, αθλητικές εγκαταστάσεις όπως κλειστά και ανοιχτά γυμναστήρια, εκατοντάδες αγροί και βοσκοτόπια, νησάκια, δασικές εκτάσεις, λατομεία, ορυχεία, μεταλλεία και χιλιάδες στρέμματα εκτάσεων που  μπορούν να αξιοποιηθούν με διάφορους τρόπους. 
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/h_akinhth_perioysia_twn_dhmwn_swsivio_sta_xreh.2034475.html?utm_source=news247home&utm_medium=impnews&utm_content=tab3&utm_campaign=HW
ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες; Κάποιοι γύρισαν για να κλέβουν. Οφσώρ, βίλλες σε όλη τη γη, λεφτά σε Ελβετίες και οφσώρ σε νησιά του ειρηνικού, και για γλυκό κάνουν δώρο στους ίδιους τους εαυτούς τους μερσεντάρες και βόλβο!! και τώρα που τους έσφιξε η Χ. Α. πάνε να την βγάλουν από τη μέση, για να συνεχίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ο κόσμος ενοχλείται από τη διαπλεκόμενη Χρυσή Αυγή και το 'μαύρο' χρήμα που διακινεί από προστασία νυχτομάγαζων, εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Κανένας Έλληνας πατριώτης δεν συντάσσεται με τους ανθέλληνες προδότες νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δραστηριότητες Τοπικών XA: Ιωαννίνων, Βορείων Προαστίων, Δυτικής Αττικής...εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ 'ΜΑΥΡΟ' ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΩ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.