Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2012

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ


Τουλάχιστον κοροϊδία αποτελεί η κίνηση του Υπουργείου Μεταφορών και του ΟΑΣΑ, να προχωρήσει από την Πρωτοχρονιά, στη διάθεση δεσμίδας των 11 εισιτηρίων αστικών συγκοινωνιών, εκ των οποίων το ένα θα διατίθεται δωρεάν, όταν τα τελευταία χρόνια οι απανωτές αυξήσεις στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς(ΜΜΜ) ήρθαν να προστεθούν στις απανωτές αυξήσεις των ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και στις μειώσεις μισθών και συντάξεων. Το μέτρο εντάσσεται στις ενέργειες της συγκυβέρνησης για την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής. Στην ίδια λογική όπως έχει ανακοινωθεί από τον Γενάρη τα βεβαιωμένα πρόστιμα για εισιτήρια θα μπορούν να πληρωθούν από τους παραβάτες με έκπτωση 50% εάν η πληρωμή γίνει αμέσως ή σε διάστημα 10 ημερών από την ημέρα που έγινε η παράβαση.


Μεταξύ άλλων η κυβέρνηση, προσπαθεί να ρίξει το βάρος και την ευθύνη για μια επόμενη αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στο επιβατικό κοινό, ισχυριζόμενη ότι επιδίωξη του αρμόδιου υπουργείου είναι να μην επιβληθούν αυξήσεις ούτε τον Οκτώβρη του 2013. Για να επιτευχθεί ωστόσο κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης απαιτείται,  μείωση της λαθρεπιβίβασης κατά 50% (κι ενώ ο πραγματικός λόγος που μια τέτοια αύξηση δεν προχωράει άμεσα, είναι ο προβληματισμός της κυβέρνησης ότι θα οδηγήσει σε αύξηση της επιβίβασης στα ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο και μείωση συνολικά των μετακινήσεων).

Παράλληλα, με την προωθούμενη εισαγωγή του «ηλεκτρονικού εισιτηρίου» ανοίγει ο δρόμος για είσοδο ιδιωτών. Στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάδοχος ιδιωτική εταιρεία να αναδειχθεί μέχρι τον Ιούνη του 2013, και από το 2014 να αρχίσει η σταδιακή υλοποίηση του έργου.

Όπως είναι  αναμενόμενο, πάντως τα μέτρα αυτά, είναι μακριά από τις πραγματικές ανάγκες των εργαζόμενων, όπως δωρεάν μετακίνηση στα ΜΜΜ τις πρωινές ώρες και φτηνό εισιτήριο για τις υπόλοιπες ώρες, δωρεάν μετακίνηση για τους άνεργους, τους μαθητές, τους φοιτητές, σύγχρονες δημόσιες, δωρεάν και φτηνές συγκοινωνίες.
902.gr
ΠΡΕΖΑ TV
27-12-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα ιερά ετούτα χώματα, το αίμα που έχει χυθεί για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας δεν έχει "στεγνώσει" ακόμα...(από τις Θερμοπύλες μέχρι το αίμα των νεκρών εργατών, θυμάτων των "αφεντικών" που δεν νοιάζονται παρά μόνο για την τσέπη τους)

Οι Έλληνες ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ πολέμησαν με αυτοθυσία κάθε μορφή φασισμού.

Η "χρυσή αυγή", δεν είναι παρά άλλο ένα όπλο εναντίον της Ελλάδας και της ευημερίας των ανθρώπων που ζούν και εργάζονται εδώ.

Ο κοντοστούπης μελαμψός "αρχηγός" τους, καθώς και οι διάφοροι μυώδεις καθυστερημένοι (και ψυχολογικά βασανισνμένοι-παρατηρείστε το τικ του κλασιδιάρη, πρόκειται για ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ τικ ατόμου που έχει φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΌ ΓΟΝΕΙΣ Η ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ) ακόλουθοί του, είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμφερόντων, η οποία αποσκοποεί στη σπορά διχόνοιας και καχυποψίας μεταξύ των Ελλήνων.

Η αιτία που τα πράγματα έχουν πάει κατά διαόλου, είναι η απληστία και η απανθρωπιά των αφεντικών. Θέλουν να δεχόμαστε να δουλεύουμε σχεδόν απλήρωτοι, χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα. Η χρυσή αυγή, δε λέει τίποτα για αυτό, αντίθετα ωθεί τον κόσμο να εκτονώνει τα νεύρα του στα κεφάλια των προσφύγων, αντί στα κεφάλια των αφεντικών.

Οι χρυσομαλάκες, είναι παραπλανημένα παιδάκια, θύματα του κακού τους χαρακτήρα και της αμορφωσιάς τους.

Επειδή λοιπόν πολλά λένε για την αρχαία Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζουν όμως τίποτα, ας μάθουν αυτό: Ο μιχαλολιακος ο μόνος στον οποίο έχει μοιάσει, είναι ο εφιάλτης των Θερμοπυλών. Αντί να σταθεί δίπλα στους συμπατριώτες του, δείχνει στον εχθρό το "μυστικό" πέρασμα...Η ιστορία θα τον "ανταμείψει" όπως και τον Εφιάλτη...Επίσης, η μάχη που δίνουμε οι υπόλοιποι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, θα στεφανωθεί σε βάθος χρόνου με τη δόξα των 300 του Λεωνίδα, των νεκρών του 21', του 40', της επατετίας της χούντας κ.τ.λ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ