Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2012

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ, ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΤΙ ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕΣ ΡΕ;


Αδυναμία να καταβάλει φόρους που οφείλει δηλώνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ένα χρόνο πριν είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις για το χαράτσι της ΔΕΗ.



«Χωρίς καμία διάθεση χιούμορ αυτήν τη στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλω φόρους που οφείλω. Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει» είπε σε συνέντευξή του στον Αγγελιοφόρο.

Την περασμένη χρονιά ο κ.Πάγκαλος είχε δηλώσει ότι δεν μπορούσε να πληρώσει τον φόρο για τα ακίνητα και ότι ήταν αναγκασμένος να πουλήσει κάποιο από τα ακίνητά του. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του: «Δεν έχω να πληρώσω, δεν  μπορώ να πληρώσω, μπορεί να έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει».
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
3-11-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες; Γύρισαν για να κλέβουν. Οφσώρ, βίλλες σε όλη τη γη, λεφτά σε Ελβετίες και οφσώρ σε νησιά του ειρηνικού, και για γλυκό κάνουν δώρο στους ίδιους τους εαυτούς τους μερσεντάρες και βόλβο!!
και τώρα που τους έσφιξε η Χ. Α. πάνε να την βγάλουν από τη μέση, για να συνεχίσουν.

Ανώνυμος είπε...

καλά εσύ είσαι εντελώς τούβλο !

Ανώνυμος είπε...

11:19 Πήγαινε να ρίξεις λίγο νερό στη μούρη σου,μάλλον δεν ξύπνησες ακόμα...

Ανώνυμος είπε...

εξο ι ξενι απο τιν ελαδα! να φιγουν ολι κε η ελυνες απλιτι.να μινουμε μονω εμις η γνισιη απογονι τον Τουρκον κε τον Αλβανον .ολα κε ολα.δεν τσιμπουκοναν τσαμπα η παπουδες μας κε η γιαγιαδες μας τους Τουρκαλβανους κε τους Γαιρμανους
ΕΜΑ ΤΙΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ

Ανώνυμος είπε...

Έλα, πάλι σκούζεις για να συγκινηθεί ο κουμπάρος σου ο Σωκράτης και να σου "δανείσει" τίποτα "ψιλά"