Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2012

ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΝΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ


Ανοικτό γράμμα έστειλαν απόγονοι Ελλήνων μεταναστών που φοιτούν σε σχολεία της Γερμανίας, εκφράζοντας την οργή και την καταδίκη τους σε φαινόμενα βίας κατά μεταναστών από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στο κείμενό τους οι 265 μαθητές από πόλεις όπως το Μόναχο, τη Στουτγάρδη, τη Φρανκφούρτη, το Λεβερκούζεν το Εσσεν, Το Ντύσελντοφ, η Κολωνία, το Μπόχουμ, το Γκέτερσλο τονίζουν ότι και οι ίδιοι έχουν βρεθεί θύματα ρατσιστικών επιθέσεων από ναζιστικές ομάδες εφάμιλλες της Χρυσής Αυγής.
"Θέλουμε να γνωρίζετε ότι κάθε φορά που η ναζιστική Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα κυνηγά μετανάστες και χτυπά μαθητές που αγωνίζονται, δίνει πάτημα σε αντίστοιχες φασιστικές οργανώσεις στην Γερμανία να επιτεθούν με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο σε εμάς και τους γονείς μας", αναφέρει το κείμενο της επιστολής που έστειλαν στο mathites.gr.

Τέλος, σημειώνουν ότι "Η φασιστική Χρυσή Αυγή και οι αδελφές της ναζιστικές οργανώσεις στην Γερμανία με τα ψέματά τους και τους τραμπουκισμούς τους έχουν ένα στόχο:
Να τρομοκρατήσουν εμάς και τους γονείς μας για να μην αντιδράσουμε με τη δίκαιη οργή και αγανάκτηση που κάθε μέρα νιώθουμε, να μείνουν στο απυρόβλητο οι πολιτικές του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τους νέους στην Ελλάδα και τη Γερμανία".
Αναλυτικά το γράμμα οργής και απόγνωσης των μαθητών:
"Ανοιχτό γράμμα 265 Ελλήνων μαθητριών και μαθητών της Γερμανίας
(Μόναχο, Στουτγάρδη, Φρανκφούρτη, Ντύσελντορφ, Κολώνια, Λεβερκούζεν, Μπόχουμ, Έσσεν, Γκέτερσλο)
Είμαστε Έλληνες μαθητές και μαθήτριες στη Γερμανία. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε γεννηθεί εδώ. Οι οικογένειές μας αναγκάστηκαν εξαιτίας των δυσκολιών να μεταναστεύσουν τις προηγούμενες δεκαετίες στη Γερμανία, αλλά και τώρα εξαιτίας της κρίσης στην Ελλάδα.
Με αυτό μας το γράμμα θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας και την καταδίκη μας για τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, εργαζομένων και συμμαθητών μας στην Ελλάδα από τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Σαν παιδιά μεταναστών στην Γερμανία γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ρατσιστική βία, τι σημαίνει ναζισμός. Εμείς και οι οικογένειές μας έχουμε έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τη δράση ναζιστικών οργανώσεων στη Γερμανία σαν τη Χρυσή Αυγή, που επιτίθενται στους ξένους εργάτες που ζουν και εργάζονται στη Γερμανία. Η ρατσιστική βία δεν ξεχωρίζει νόμιμους και παράνομους μετανάστες, έχει ένα και μόνο στόχο. Να διχάσει τους λαούς, τους εργαζόμενους, τους νέους για να μην βλέπουν τον πραγματικό υπεύθυνο για τα προβλήματά τους.
Θέλουμε να γνωρίζετε ότι κάθε φορά που η ναζιστική Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα κυνηγά μετανάστες και χτυπά μαθητές που αγωνίζονται, δίνει πάτημα σε αντίστοιχες φασιστικές οργανώσεις στην Γερμανία να επιτεθούν με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο σε εμάς και τους γονείς μας.
Εμείς που βλέπουμε κάθε μέρα τους γονείς μας να ιδρώνουν για την επιβίωση μας στα εργοστάσια και τις μεγάλες επιχειρήσεις της Γερμανίας, να παλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα εστιατόριο ή μια μικρή επιχείρηση, εμείς που σαν μαθητές πολλές φορές δουλεύουμε για να βοηθήσουμε τους γονείς μας, γνωρίζουμε ότι για τα καθημερινά βάσανα της οικογένειάς μας δεν φταίει ο συμμαθητής μας που έχει άλλο χρώμα, άλλη θρησκεία ή είναι από άλλη χώρα.
Η φασιστική Χρυσή Αυγή και οι αδελφές της ναζιστικές οργανώσεις στην Γερμανία με τα ψέματά τους και τους τραμπουκισμούς τους έχουν ένα στόχο: Να τρομοκρατήσουν εμάς και τους γονείς μας για να μην αντιδράσουμε με τη δίκαιη οργή και αγανάκτηση που κάθε μέρα νιώθουμε, να μείνουν στο απυρόβλητο οι πολιτικές του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του, που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και τους νέους στην Ελλάδα και τη Γερμανία.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!"
http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2012

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ΔΕΝ έχετε καταλάβει το ΓΙΑΤΙ σύσσωμος ο λαός πηγαίνει στην ΧΑ, και από 7% την ανέβασε (δημοσκοπικά) στο 14%, με συνεχείς τάσεις ανόδου και με μεγάλη πιθανότητα να φτάσει το 20% στις αρχές του 2013). Ο λαός πηγαίνει στην ΧΑ γιατί ο πρασινοκοκκινομπλέ αριστερισμός τον κατάντησε να ΠΕΙΝΑΕΙ. Όλες οι δουλειές σε χωράφια και βιοτεχνίες πηγαίνουν στους αλλοδαπούς κι ο λαός λέει τι να ψηφίσω: Νουδου-ακροοαριστερά που θα κρατήσουν εδώ τους αλλοδαπούς (λαθραίους), οπότε ακόμα κι αν έλθει καμμιά ψιλοανάπτυξη ΠΑΛΙ όλες τις δουλειές θα τις πιάσουν οι αλλοδαποί (οι εργοδότες προτιμούν να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς, μήπως και γλυτώσουν ΙΚΑ και κρατήσεις, οπότε οι έλληνες δεν έχουν ελπίδες να βρουν δουλειά) ή να ψηφίσω ΧΑ, να τους διώξει, να κλεισει τα σύνορα και να ξαναγυρίσουν οι δουλειές πάλι σε έλληνες;.

Ανώνυμος είπε...

Μαζική διανομή τροφίμων και ρούχων από την Χρυσή Αυγή, την 12.00 ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου στην θέση “Αργώ” στο λιμάνι του Βόλου. Από την ΧΑ καλούνται όσοι συμπολίτες επιθυμούν να λάβουν ενίσχυση από την κοινωνική αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής να μεταβούν στον χώρο.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ θα πας στα χωράφια να κουβαλάς τσουβάλια μολις φυγουν οι μεταναστες ε? Η θα πουλας αναπτηρες και χαρτομαντηλα

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

oreo to parami8i ala den exei drako .... afou re mpaglama poy 8es gamw to mouni tis manas sou na kani kai propaganfa amorfoto skaot . Gia ka8e xilious malakes ellhnes pou apolionte gamw ti noimosinisou den proslamvanonte 1000 metanastes exoigiini h oti malakia skefti to taragmeno sou mialo. Pws more bine esu 8a paris ena gamimeno kratos me ekatomiria apolimenon 8a dioxis merikous metanastes pou doulevoun gia ta misa apo afta pou xriazonte ston meso ellhna gia NAZI (to piases!).8a ton kanis sklavo gamo to spiti sou to bourdelo . Afto boris na kanis me tous gamospitous vouleftes sou kai ti amorfosia tous . Aide kai gami8ite proiniatika mou zailizis ta arxidia kai me ta mvra gramata sou . oso gia ta pososta 8a paris ta arxidia mou malaka

Ανώνυμος είπε...

12.01 Μην ξεχνάς και το επάγγελμα των καθαριστών παρπρίζ στα φανάρια!

ΟΥΣΤ ξεφτιλισμένοι λαθρολάγνοι!

Ανώνυμος είπε...

Τα ακούσατε ρε προχτές στον Χίο.
Σε ταράτσα πολυκατοικίας στα πατησια ,Πακιστανοί έχουνε 2 κατσικες,σαν πουτανες .
Τους έχουν βγάλει φωτογραφίες απο απέναντι ,
Ε. Ρε γέλια , θα τις βγάλει η φιλοζωικη ,
Red rabbit hunder

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ είπε...

Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ και ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει ότι αυτή είναι επιστολή...μαθητών ;;

Γαμημένη προπαγάνδα βρωμιάρηδων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ καθηγητών είναι, και την πλασάρουν ως "μαθητική" .

Ξέρω ότι οι αντιρατσιστές - άπλυτοι - "αντιφασίστες" κλπ είστε εκ γενετής ΖΩΑ, αλλά θα το πω απλά για να το καταλάβετε :

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Σε κάθε σχολείο, σε κάθε γειτονιά, συνθήματα θα γράφουμε Εθνικιστικά !

Πάμε γερά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

Ανώνυμος είπε...

1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/12 6ΜΜ
Πλατεία Νίκαιας.

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα παρακολουθώ το μπλοκ αρκετό καιρό.
Σας πήρανε φαλαγκι οι χρυσαυγητες
Αλλαξε ρότα .
Τρεις και ο κούκος είστε ,ποιος κούκος τι λέω έφυγε και ο κούκος .
Και αυτοι οι τρεις μονο να βρίζουν ξέρουν (πχ σκάνδαλο η ο άλλος ο kamel driver)
Κουφαλιτσες ήρθε η ώρα σας .
Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλεπω ουτε εναν να ασχολειτε με την επιστολη των Ελληνων μαθητων απο την Γερμανια. Ενας μονο ανοητος χρυσαυγουλος εγραψε την βλακεια του.Αυτος που λεει οτι η επιστολη ειναι του ΣΥΡΙΖΑ.Τι πρωτοτυπο. Μεχρι εκει παει το μυαλο του. Βλακα χρυσαυγιτη οι ομοειδεατες σου χτυπανε ελληνες στην Γερμανια.... Βλακα,βλακα,τρίβλακα... Ευχομαι να χρειαστει να φυγεις μεταναστης και να δεις χριστο φανταρο... τρίβλακα.

SKANDALO είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 10%. ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ (28η ΟΚΤΩΒΡΗ, 17η ΝΟΕΜΒΡΗ, 6η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ) ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ 'ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ' ΤΑΚΤΙΚΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΤΟ.

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δύο Χρυσαυγήτες σχολιάζουν μοναχά στο PrezaTV. Και οι δύο εξίσου αμόρφωτοι, ηλίθιοι και φυσικά αδύναμοι. Κοτούλες του πληκτρολογίου. Δεν πειράζει όμως. Οι αντιφασίστες δείχνουν στην πράξη - και όχι στα λόγια - ποιος κάνει κουμάντο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σκάνδαλο για την ομογένεια έχω αντιρρήσεις .
Και θα σου πω για Αμερική και Καναδά ,που ξερω.
Απο Miami New York Boston Halifax ανατολικά
Και μεχρι Alaska Vancouver Seattle Los Angeles δυτικά ,όλες οι κοινότητες ειναι χρυση αυγη μεχρι κόκκαλο.
Αν δης στον χάρτη βόρεια της albertas ειναι μια περιοχή το fort mc Murray δουλεύω 8 μήνες τον χρόνο εκει, στα sand oil fields. πετάω όσο ο καιρός το επιτρέπει πριν έρθη το 40 υπό το μηδέν γεωλογους για έρευνες.τι να σου πω οτι στο yellow knife στο medicine hut ,στο athabaska στο jasper στο Saskatoon στο Thunder Bay τι να σου πω οτι μεχρι και αυτός που πουλάει fish and chips στους ινδιανους στο Denali national park Alaska ειναι χρυσαυγητης!
Οι καιροί αλλάζουν δες το ασε το μίσος στην άκρη.
Και δεν θέλω να ακούσω τιποτα για ορθογραφία ,αυτα έμαθα ,

Ανώνυμος είπε...

skandalo νύχτα με μαύρο αεροπλάνο για την αραπιά, θα φύγεις. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ

SKANDALO είπε...

@2:29 ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ. ΤΡΥΦΕΡΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΟ ΚΡΕΑΤΑΚΙ...

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

- ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?
- ΟΛΟΙ.

Απλό και κατανοητό.

Ανώνυμος είπε...

skandalo βλέπω κατέχεις καλά την πολεμική τέχνη του διαδικτυακού ξύλου, τράβα λοιπόν και ρίξε και ένα διαδικτυακό γαμήσι , ο χρόνος σου μετράει αντίστροφα.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούνται οι πουτάνας γιοι της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στο κατάστημα εσωρούχων για να παραλάβουν τις νέες κυλότες τους. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σταματήστε ρε Χρυσαύγουλα να χέζεστε πάνω σας, όποτε αντικρίζετε αντιφασίστες. Μιμείστε τον Ηλία Κλανιδιάρη ???

Ανώνυμος είπε...

ANAKINOSH PROS TON PERIFEROMENO 8IASO TON M.K.O Sta grafia tis X.A ka8e mera 5-7 gia na paralavete ta papoutsia kai tis simees sas kai to trihoto tis kefalis tis kopelas pou paratisate ston evro

Ανώνυμος είπε...

14 κράνη μοτοσικλέτας ,5 παπούτσια οχι ζευγάρια
9 μαύρο κόκκινες σημαίες ,2 ζευγάρια γυαλιά ,6 Arafat κασκόλ ,περιμένουν τους ιδιοκτήτες τους.
Παρακαλώ οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω αντικειμένων να περάσουν 5-8 το απόγευμα απο τα γραφεία της
Χρυσής αυγής στην Κομοτηνή να τα παραλάβουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τους έχουν βρει όλοι μαλάκες τους Χρυσαυγήτες και τους δουλεύουν συνεχώς.

Χρυσές Κοτούλες, μέσα στο κοτέτσι. Και χαμηλά το κεφάλι. Επειδή μόλις βγείτε έξω, ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ...

Αλήθεια, τί κάνουν τα γραφεία σας στο Βόλο?! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

SKANDALO είπε...

@3:05 Χρυσαύγουλο, κάθε μέρα 5-7 κάνει πιάτσα στα γραφεία σας η πουτάνα η μάνα σου? Και μας το λες για να περάσουμε? Θες να σε γαμήσουμε κι εσένα? Έχεις συνηθίσει πια και σ'αρέσει, έτσι?

Σύντομα μέσα στα ίδια σας τα σπίτια. Για να μάθετε άλλη φορά να δείχνετε τις φάτσες σας και τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων σας...

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα μαλακες τη πλακα που εχετε ολοι τα σχολια αξιζουν πιο πολυ απο το αρθρο Α και γαμω τη χρυση αυγη και τους αναρχοψευτοπλουσιομαμοθρευτοκαργιολια

Ψοφο σε ολους σας.Μονο αγαπη μουνια

Ανώνυμος είπε...

Τι μπορείς να περιμένεις απο κόκκινους λαγούς
Και μάλιστα πυροβολημενους

Ανώνυμος είπε...

Sissy boy do you know in your life anything else beyond of cursing, calling names and accussing other people , using shameful language against elected officials , the Golden Dawn is the future of a pure Greece without the parasites and the dirty corrupted elements like yourself. Most Greeks today are corrupted today either if you accept it or not, this is the reality!!!digest it !!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

μην ασχολειστε ρε με τα χρυσαυγουλα η καλυτερη τιμωρια ειναι η απαξιωση και το φτυσιμο.εδω σας μιλανε για τον "συσσωμο ελληνικο λαο" το 7%?????? του 50 % που ψηφισε Χ.Α....Οτι να ναι!Και εσεις πατε να κανετε κουβεντα μαζι τους??? ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΟΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!


Οσο για ολα τα αλλα ξυλο τσαμπουκαδες ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ(ΜΑΤ ΕΚΑΜ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΥΠ) κλπ 1 εχω να πω.ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ.Ραντεβου στους δρομους οοοοοοοοοοταν αποφασισετε να βγειτε απο τα σπιτια που σας εδωσε η δημοκρατια και οι αστοι κοινος εισαστε κοπροι και αχρηστοι.

πηγενετε τωρα στον "οαεδ των ελληνων" για 14 e μεροκαμματο και να εισαστε και περηφανοι που "προσφερετε".ΖΩΑ!
Εξαλου ο αχμετ μου πηρε την θεση στο ΙΚΑ και στο ΚΕΠ και η Ασμιν μου εφαγε την θεση στο γραφειο του διευθηντη που οι γονεις μου γλυυυυφαν τοοοσα χρονια.Ασε για τα λεφτα των κ.ταμειων που τα πηρε ο Μαρκ και τα πηγε στο δικο του κ.ταμειο στο μπαγκλαντεζ.Και σαν να μην φταναν ολα αυτα μου εχουν φαει και τις θεσεις στα φαναρια και στην επαρχια στα χωραφια!Μιας και εγω ειχα δειξει τοοοσο μεγαλο ζηλο για αυτες τις θεσεις στο παρελθον.Κοινος μας κοψαν την καριερα!

Νοημοσυνη ουρακοτανγκου.

ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟ .Σας λεει κατι η λεξη ή ο κλανιδιαρης δεν σας την μαθενει για να μη σας μπερδευει.Επισης οοολα γινοντε για να φανε κιαλλα λεφτα απο τον απλο κοσμο!Και αυτος ο κοσμος κυριοι ειναι οι λεγομενοι "Νοικοκυραιοι"Ειναι αυτος ο κοσμος που δεν προκειτε ουτε να γυρισει να σας φτυσει , και ξερετε ποιος ειναι ο λογος?ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΚΚΙΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ.

Δεν καταλαβενω γιατι σας ενοχλει να λεγεστε ναζιστες μιας και προσφατα χαρη στον πιδικουλα του συριζα μαθαμε οτι ΝΑΖΙ ειναι λέξη προέρχεται από τον Εθνικό Σοσιαλισμό και πρόκειται για μια ιδεολογία ολοκληρωτισμού και οχι πατριώτης.

Ακομα και εκει ηλιθιοι φενεστε!

Οσο για τον ρουχισμο και τις πατατες LIDL που μοιραζετε χαρισμα σας ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΡΑ ΘΡΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΨΕΥΤΟΕΘΝΗΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ .Ξερετε εσεις!Περαστικα. Β.Α.:)

Ανώνυμος είπε...

Ρε μουνόχυμα του Μελιγαλά Red rabbit hunder, το φίδι που βάζει η μάνα σου στην ξεσκισμένη την μήτρα της για δονητή, και μάλιστα ζωντανό, γιατί δεν το λες; Μήπως γιατί την ουρά του φιδιού την βάζει η πουτάνα σου μέσα της και το κεφάλι εσύ στον κώλο σου και κωλοτρίβεστε μετά μάνα και γιός; Ο πατέρας σου τι κάνει, τραβάει μαλακία που σας βλέπει και σας χύνει και τους δύο;