Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ


Σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας συνελήφθη στις 11 σήμερα το πρωί ο 57χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος, κατόπιν εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του.
Εις βάρος 57χρονου επιχειρηματία του εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 19 ετών.
Ο κ. Καρούζος εμπλέκεται σε παράνομες αγοραπωλησίες ακινήτων, σύμφωνα με παλαιότερα πόρισμα του ΣΔΟΕ που είχε δημοσιευτεί σε εφημερίδα, ενώ είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία στο ξενοδοχείο που διέμενε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πόρισμα είχαν εντοπισθεί αγοραπωλησίες ακινήτων μεταξύ της εταιρείας ΦΑΝΤΟΜ συμφερόντων Ρέστη και των δύο εταιρειών του ομίλου Καρούζου με πλασματικά τιμήματα με στόχο την αποφυγή πληρωμής φόρων και την απόκρυψη εισοδήματος από τους δύο εμπλεκόμενους.
Ο επιχειρηματίας αφού μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετέπειτα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ από εκεί οδηγείται με απόφαση του εισαγγελέα στις φυλακές Χαλκίδας.
 "Να προσέχει η Ρεβέκκα τον εαυτό της και τα παιδιά"
Αυτό δήλωσε εξερχόμενος από την εισαγγελία Πειραιά ο Γιάννης Καρούζος, αναφερόμενος στη σύζυγό του, Ρεβέκκα Σκαφτούρα, ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο της Real news, Αθανασία Αγγελοπούλου.
Ο επιχειρηματίας, σε ερώτηση αν έχει κάποιο παράπονο, απάντησε ότι "δεν υπάρχει παράπονο, μόνο αγάπη".
http://news247.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
21-12-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: