Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ-ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ…


ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ "ΑΠΟ ΠΑΝΩ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΎΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...
Όπως ανέφερε ο κ. Κουράκος στους δημοσιογράφους, μετά από όσα έγιναν, με πήρε στο τηλέφωνο ένας πολιτικός και μου είπε: "Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε;".


Ο κ. Κουράκος διευκρίνισε ότι ο πολιτικός ήταν ο Γ. Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως είπε, του απάντησε: "Τι μου ζητάς; Πώς να μαζέψω εγώ τον Χρήστο Ζώη;". Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, ο κ. Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη.
Πάντα σύμφωνα με τον βουλευτή Β’ Πειραιά, ο ίδιος και ο κ. Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών Βουλγαράκη και ότι καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.


Τέλος ο κ. Κουράκος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό.
left.gr
ΠΡΕΖΑ TV
13-12-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε να διαλυθεί να φτάσει η Χ.Α στο 20% και να περιμένουμε τον ξυριζα να κυβερνήσει κανένα δίμηνο το πολύ και να έρθει η Ανάσταση του Ελληνικού Έθνους επιτέλους, μετά από 40 χρόνια δοσιλογισμού!

Ανώνυμος είπε...

- ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ?
- ΟΛΟΙ.

Απλό και κατανοητό.

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος ο κοιμισμένος μαλάκας περιμένει η Χρυσή Πορδή να ξεπεράσει το 10%! Χα χα χα Μιλάμε για εκ γεννετής ηλίθιο...

Ανώνυμος είπε...

6.05 Περίμενες εσύ ποτέ να φτάσει στο 10 %, άρα γιατί το αποκλείεις? Μήπως περίμενες ποτέ σου ότι ο ξυριζα θα φτάσει σ΄αυτά τα νούμερα?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Η Χ.Α ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΣ...ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΝΑΖΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΦΙΛΟΥΣ,ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!! ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ 20%...

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούμε τότε για τον ξυριζα με τις εκατό συνιστώσες, τους τέως πασόκους και το κακό συναπάντημα , εκεί να δείς τι έχει να γίνει , ήδη ο "πρώην" ελέγχει το 25% του ξυριζα, θα γίνει της πουτάνας λέμε.

Ανώνυμος είπε...

χαζουλη....δεν εχεις καταλαβει τη διαφορα!
στην αριστερα συζητανε και βρισκουν κοινα σημεια....στην δεξια πλακωνονται και υπερισχυει ο ισχυροτερος...πολεμους συμμοριων δεν εχεις δει? συναιτερισμος συμμοριων ειναι και η χ.α!! περιμενε να σκασει η πρωτη πισωπλατη και μετα θα τους δω...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με την συζήτηση στην αριστερά μου άρεσε πολύ, είστε ικανοί να διαιρέσετε και τον εαυτό σας, από που να αρχίσω και που να τελειώσω. τέλος πάντων όποιος έχει μνήμη ξέρει! Και ως αναφορά την συζήτηση στις διαφορές σας, εδώ http://www.youtube.com/watch?v=2a8g8Il9ozk

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ?? 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ
Ε.Λ.Α.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ...
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

7.35 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ,ΣΦΑΓΕΣ,κι όλα αυτά για την μαμά Σ. Ένωση

Ανώνυμος είπε...

Οι Ανελ διασπάστηκαν γιατί θα συνεργάζονταν με το ΣΥΡΙΖΑ ,όποτε κρατάτε μικρό καλάθι.

Ανώνυμος είπε...

9:52 κοκκινοσκουφιτσα, μικρη γοργόνα, του ΚΟΥΤΟΥ τα παραμυθια!!!
και ολα αυτα για να δικαιολογησετε την φασιστικη σας προδοτικη φυση........
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ
εκστρατεια στην ουκρανια-σφαγη
Μικρα Ασια-σφαγη
μπλοκα το 40-εκτελεσεις-σφαγη
Κυπρος-σφαγη
ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ