Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2012

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;


Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, υπέβαλε από κοινού με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, δήλωση πόθεν έσχες για το 2011, ως υπεύθυνος οικονομικών του κόμματος, αφού τότε η Χρυσή Αυγή δεν είχε μπει ακόμα στη Βουλή.
Από τις σχετικές δηλώσεις προκύπτει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε εισοδήματα 22.915, 53 ευρώ, ενώ η Ελένη Ζαρούλια 17.659, 45 ευρώ.
Επιπλέον η κ. Ζαρούλια είναι ιδιοκτήτρια τεσσάρων καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας και ενός διαμερίσματος 111 τμ στο Μαρούσι.  Ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής διαθέτει την ψιλή κυριότητα σε τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας καθώς και σε ένα ακίνητο στο Γύθειο.
Ο κ. Μιχαλολιάκος έχει συνολικές καταθέσεις 3.614 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 3.378,73 ευρώ.


Ακόμη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με τη σύζυγό του έχουν στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο 1.600 κυβικών, το οποίο απέκτησαν το 2004 έναντι 11.000 ευρώ.

Τέλος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, είναι μέτοχος σε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ,χωρίς να δίνονται ωστόσο, επιπλέον στοιχεία.



Στις δηλώσεις πόθεν έσχες, σημειώνουμε, ότι δεν περιλαμβάνονται και εκείνες των βουλευτών του κόμματος, καθώς είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν τα πόθεν έσχες τους από εδώ και στο εξής.  
enikos.gr

ΠΡΕΖΑ TV
11-12-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 20 -40 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ,ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;

SKANDALO είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ/ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ & ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΧΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΕΑΝ ΘΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΟΥΤΕ ΠΩΛΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

H Χ.Α skandalo τώρα που διαλύονται και οι ΑΝΕΛ πάει για πάνω από 20% αν, καταρρεύσει και η ΝΔ κάτω από το βάρος της συγκυβέρνησης, τότε...... να μην σου πω τι θα γίνει και πάθεις και τίποτα!
Τώρα για το προδότες, δες εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=plzzGuFJ6-Q

http://www.youtube.com/watch?v=nXy6wgc9TEs

http://www.youtube.com/watch?v=ysO0-g_ME6A

http://www.youtube.com/watch?v=GhA07zDcX1c

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλολιάκος δεν έχει δουλέψει ποτέ,τα λέφτά του τα έχει κρυμμένα βέβαια,για να νομίζουν οι ηλίθιοι ότι είναι πατριώτης,τα τρώει από παντού,κλέβει το κράτος,τώρα παίρνουν και έξτρα μισθούς οικογενειακά και οι ηλίθοι περιμένουν τους κάλους ναζί να τους δώσουν ένα καρπούζι ή κάτι άλλο.Ετσι δεν κάνουν στους σκλάβους;Eίχαμε τα λαμόγια,τώρα ψηφίζουν χειρότερους,μπράβο στον μαλάκα που νομίζει ότι κάνει καλό στους Ελληνες,ψηφίζοντας ναζί.Αν ζούσα σε άλλη χώρα θα ήθελα να βγούνε,να διαλύσουν την Ελλάδα για να καταλάβουν τα ζώα που τους ψηφίζουν ,αλλά ζω εδώ δυστυχώς και νοιάζομαι για αυτούς που αξίζουν σε αυτή την χώρα.

Ανώνυμος είπε...

5:02 δες http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/peri-pothen-esches-ta...-akinhta-michaloliakou#.UMdQH-Rg8eE

Και σύγκρινε με του Τσίπρα, χωρίς του Πατέρα του παρακαλώ και χωρίς την γυναίκα του.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΤΟ NEW DREAM ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΡΙΕΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ "ΝΑΙ,ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ" ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊΤΕ .ΚΛΕΦΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑΖΙΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φόβος και τρόμος σας έπιασε αναρχοφασιστάκια με την χρυση αυγη

Ανώνυμος είπε...

τι φοβος ρε καημενε 7.12 ? νευρα μας εχουν πιασει γιατι σας ψαχνουμε και σας βρισκουμε παντα πισω απο κορδονια ματατζηδων. οταν μας παρετε εστω ενα ντου μονοι σας τοτε μιλα για φοβο. μεχρι τοτε βαρατε κανεναν Πακιστανο σκατοναζιδες