Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2012

«ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ»


Τη φασιστική-εθνικιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής «που μες τη βαθιά νύχτα σαν τους κλέφτες προκλητικά και προβοκατόρικα» έγραψαν συνθήματα στην πρόσοψη του κτιρίου των γραφείων του καταγγέλλει με ανακοίνωσή του  το ΔΣ του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το ΔΣ του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων καταγγέλλει στους εργαζόμενους και στη νεολαία της περιοχής τη φασιστική-εθνικιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που μες τη βαθιά νύχτα σαν τους κλέφτες προκλητικά και προβοκατόρικα έγραψαν συνθήματα στην πρόσοψη του κτιρίου των γραφείων του Συλλόγου.Οι πρόσφυγες και οι εργαζόμενοι της συνοικίας δεν ξεχνάμε.Τους γνωρίζουμε, όπως γνωρίσαμε και τα χιτλερικά κτήνη που μαζί με τους ντόπιους κουκουλοφόρους συνεργάτες τους(που θαυμάζει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής)  δολοφόνησαν εν ψυχρώ τα Ηρωικά Παλικάρια μας- Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης  - στο Μπλόκο των Προσφυγικών.Η φασιστική Χρυσή Αυγή που εμφανίζεται σε συνθήκες κρίσης του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος αποτελεί το δολοφονικό του χέρι και χρησιμοποιείται κατά περίσταση εναντίον όσων αγωνίζονται κατά της αδικίας, της φτώχειας, της εξαθλίωσης και για ριζικές αλλαγές στην κοινωνία και στην οικονομία προς όφελος του λαού.Το ΔΣ προειδοποιεί για πρώτη και τελευταία φορά την ηγεσία της Χρυσής Αυγής ότι στα Προσφυγικά δεν περνάει η μπογιά τους και να μην ξαναεμφανιστούν ούτε νύχτα γιατί δεν υπάρχει χώρος για το φασισμό.Στα Προσφυγικά του Μπλόκου ζουν προοδευτικοί αγωνιστές εργαζόμενοι που παλεύουν με νύχια και με δόντια για την επιβίωση τους και όχι βιομήχανοι και εφοπλιστές που υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή με όλους τους τρόπους.Καλούμε όλους τους πρόσφυγες, τους εργαζόμενους, τη νεολαία της πόλης μας να απομονώσουν και να καταδικάσουν τη φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή που με την πολιτική της, υποστηρίζει το σύστημα, βοηθάει να περάσουν οι πολιτικές της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της ανεργίας των λαϊκών στρωμάτων».
902.GR
ΠΡΕΖΑ TV
30-12-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ
ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ
ΒΑΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

τα προσφυγικα της πατρας ξερουν πολυ καλα ότι η μονη λυση για να ξαναβρουν δουλειες οι ελληνες ειναι να ελθει η χρυση αυγη και να απελασει τους αλλοδαπους, ο οποιοι κλεβουν τις δουλειες των ελληνων.
ο μαρξισμος θελει να μη φυγουν οι ξενοι, κι απο πανω να τους πληρωνουμε εμεις τα φαρμακα τους, τα επιδοματα τους κλπ. τα μαρξιταριά δηλαδη ψαχνουν για κορόϊδα.
χρυση αυγη λοιπον, για να ξαναεχουμε δουλειες και ψωμι.

Ανώνυμος είπε...

Ο 1.08 πμ, λέει ότι οι ξένοι κλέβουν τις δουλειές των Ελλήνων....

ερώτηση1
Οι "καλοί" Έλληνς εργοδότες γιατί προτιμούν να δείνουν δουλειά σε ξένους και όχι Έλληνες;

ερώτηση 2
Γιατί το μεροκάματο του ξένου να είναι πιο χαμηλό;

ερώτηση3
Τι θα είχες να πεις σε ένα παιδάκι 4 ετών, ξένο, αφρικανάκι ή από την Ασία, που με δακρυσμένα μάτια, πάνω από τον νεκρό γονιό του, δολοφονημένο από φασίστες, σε κοίταγε στα μάτια και στη γλώσσα του σε παρακαλούσε να το βοηθήσεις?

Καλό σου βράδυ, είμαι βέβαιος πως σύντομα θα καταλάβεις ότι είσαι ένα παραπλανημένο παιδι. Σε περιμένουμε στην ελεύθερη πλευρά.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

@1:08 ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΜΑΝΑ & ΠΑΤΕΡΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ.

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΑ 'ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΑΤΑ' ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

1:08 ποιά δουλειά σο κλέψανε ρε τεμπελχανά? στα χωράφια, στην οικοδομή, στην κτηνοτροφία? που ρε φλώρε? αφού μόλις άκουγες τη λέξη δουλειά, έτρεχες χιλιόμετρα μη τυχόν και κουραστεί ο πωπούλης σου. Πλάκα έχει που όλοι οι τεμπελχανάδες των προηγούμενων χρόνων, προσπαθούν να μας πείσουν ότι άμα ανοίξουν οι χειρονακτικές εργασίες, ξαφνικά θα γίνουν προκομένοι!
ΟΞΩ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

8:40 Πως πήγαν οι μπίζνες του σκλαβοπάζαρου των λαθροόρκ, η λαθρεμπορία, καλά? άντε τυχερέ γαμάς και κανένα αλλοδαπό μουνί γιατί είχες πήξει στην μαλακία , κακομούτσουνε μπαμπουίνο.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΟΤΕΜΠΕΛΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ,ΣΤΕΓΝΩΣΕ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΣΑΝΤΙΛΑ?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο 8:40, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΤΙΑΡΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΚΕΤΑ...ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΙΑ ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ ΧΑΦΙΕΔΑΚΙ, ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΑΝΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, Ή ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ 5 STAR HOTEL ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗ ΜΙΧΑΛΟΒΛΑΚΑ...ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΟΙ ΚΙΟΛΑΣ ....
Ή ΠΟΣΟΙ ΧΡΥΣ/ΤΕΣ ΦΥΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ!!
SECURITY ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!
ΑΣΧΕΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Στο επόμενο πόσταρε το σχόλιο σου με λατινικούς χαρακτήρες για να φαίνεστε και πολλοί, άπλυτο στρατιωτάκι του soros

Ανώνυμος είπε...

11.43 βαθιααααα στον κωλο σου η σιωπηλη ψωλη .
11.13 καλα που πλενεσε να βαζεις και γραβατα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΕΤΆ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
¨ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ¨!!!

υ.γ. θα μου πεις εδώ ζήσαμε το ¨κάλος σε κεφάλι ελλήνων¨ και μπήκε η χ.α στη βουλή!

Ανώνυμος είπε...

11:13 ΧΑΧΑΧΑ..ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ??
ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΥΔΕΝ Ε?
ΚΑΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ...