Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2012

Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ: «ΆΛΛΑΞΕ ΜΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟΥ ΤΖΙΠ!»


Ηρθε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του left.gr και το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο:
To οργισμένο mail αναγνώστριας του left.gr όπως το λάβαμε:
«Παρακολουθώντας έναν ΜΠΑΤΣΟ να κάνει το "καθήκον" του με τα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη.
Ό,τι διαβάσετε παρακάτω αποτελεί μαρτυρία ενός πολίτη που διατηρεί βουλκανιζατέρ δίπλα από ένα αστυνομικό τμήμα. Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω όνομα και περιοχή.
Πάει λοιπόν ένας ΜΠΑΤΣΟΣ με τσαμπουκά και ζητάει απ τον πολίτη και ιδιοκτήτη του βουλκανιζατέρ να του αλλάξει τζάμπα τα λάστιχα του τζιπ. Όπως είναι φυσικό ο πολίτης αντιδρά λέγοντας του πώς δεν μπορώ κύριε να σας τα αλλάξω διότι κοστίζουν 500 ευρώ και στην τελική γι αυτό πληρώνουμε φόρο στο κράτος. Η απάντηση του ΜΠΑΤΣΟΥ;


-Καλά, δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε να πούμε να μας αλλάξουν τα λάστιχα, γιατί δεν θα μας τα αλλάξουν και θα μας δώσουν κλούβα, δεν λέει να  μας δώσουν την κλούβα, το τζιπ είναι καλύτερο! Θα τα αλλάξεις;

-OΧΙ!

-Καλά, δεν θα ακούσουμε κανένα βράδυ τον συναγερμό απ το μαγαζί σου να χτυπάει; Θα κάτσουμε στα αυγά μας και δεν πρόκειται να κουνηθούμε..

-Μα γι αυτό σας πληρώνει το κράτος  ;

-Ρε θα μας τα αλλάξεις; 

-Όχι .

-Φίλε εμείς είμαστε η εξουσία, θeς να το καταλάβεις ναι  ή όχι ;

Αποχωρούν...

Μετά απ’ όλα αυτά ,πείτε μου εσείς τι πληρώνουμε και γιατί πληρώνουμε; Πληρώνουμε σε ένα σάπιο κράτος μια αστυνομία που αντί να κάνει τη δουλειά της τραμπουκίζει πολίτες και το παίζει, ή μάλλον δηλώνει ότι είναι η εξουσία της χώρας. Θαυμάστε την Ελλάδα στο μεγαλείο της και τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες της  να υπολειτουργούν και να καταχράζονται την εξουσία !Αυτή την Ελλάδα δεν την θέλουμε .Ανατροπή στην Ελλάδα ΤΩΡΑ».

http://www.left.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
8-12-2012

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όποιου δεν του αρέσει το κράτος παίρνει την βάρκα και πάει στο γειτονικό

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στο left.gr , πιο πιστευτά γεγονότα δεν μπορούν να σκεφτούν ?

Ανώνυμος είπε...

Τι πρέζα παίρνετε εκεί στο πρέζα για να αναμεταδίδεται οτι να'ναι?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι απαραίτητο το όπλο για το κυνήγι των κόκκινων λαγων .το ίδιο αποτέλεσμα έχεις και με την παντοφλα της γιαγιάς σου.
Κανε εξάσκηση στην εκτόξευση της παντοφλας ώστε να τους χτυπάει στα αυτιά .και πάντα να έχεις και μια ρεζερβα ,μια στο χέρι μια περασμένη στην μέση ,ακριβώς όπως οι cowboys .αντε καλή επιτυχία
Red rabbit hunder

SKANDALO είπε...

Red Rabbit Hunter κι όχι 'hunder' που γράφεις, ως γνήσιο αποτυχημένο αμόρφωτο Χρυσαύγουλο. Λυπάμαι που η μπουρδελο-οικογένειά σου δεν κατόρθωσε να σε μορφώσει. Μάλλον τα ίδια σκατά είναι κι εκείνοι.

Όσο για τις μαγκιές του πληκτρολογίου που πουλάς, συνέχισε ακάθεκτος. Εμάς μας αρκεί να σας ταράζουμε στα μπουκετίδια στην μάπα στους δρόμους. Εσύ παρηγορήσου με το φανταστικό ξύλο που ρίχνεις...

Από δω και πέρα αναγορεύεσαι και επισήμως σε Golden Chicken.

Ανώνυμος είπε...

Μπά?!! Τι βλέπω??! Είχαν ρεπό το ΣΚ τα ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ και τα ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ??!!! Τα βλέπετε??!!!! Αυτά προκαλεί η σκατίλα που έχουν στο κεφάλι τους. Επειδή εκτός απο σκατόψυχοι είναι και άσχημοι, δε μπορούν να βρούν καμιά κοπελιά της προκοπής (και όχι τους Άριους κώλους-κουβάδες που σέρνουν..)Αποτέλεσμα?!! Να΄μας τα σκοτίζουν για άλλη μια φορά.... Όσον αφορέ εσένα κουράδα μπάτσε, πές αλέυρι.
Α politistos

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το παραμύθι βγαίνει και σε εικονογραφημένο μαζί με την κοκκινοσκουφίτσα;Πραγματικά μόνο παιδάκια γυμνασίου θα μπορούσαν να πιστέψουν αυτή την ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη εζησα παρομοια συμπεριφορα στο δικο μου καταστημα με αστυνομο να "αγοραζει" προιοντα χωρις να κανει καν την ερωτηση αν χρωσταει κατι & να φευγει κυριος δεν μπορω παρα να πιστεψω το γεγονος!Οποιοι δεν πιστευουν,υπηρχαν 5 ατομα που ηταν μπροστα κ εμειναν με το στομα ανοιχτο!

Ανώνυμος είπε...

12:33 να κάνεις μήνυση με 5 αυτόπτες μάρτυρες!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:33
Χτες ήρθε ένας μπάτσος εκεί που είχα παει και λέει στο μπάρμαν "κέρασε με ένα ποτάκι".

Ανώνυμος είπε...

να μην συχνάζεις σε μπαρ και καταγώγεια κυκλοφορεί αλητεία