Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2012

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ


Μικρή αλλά κρίσιμη διαφοροποίηση φαίνεται πως υπάρχει στη νέα λίστα Λαγκάρντ, μετά τη σύγκρισή της με το παλαιό αρχείο που είχε δοθεί στην ελληνική κυβέρνηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τρεις επιπλέον φάκελοι και τέσσερα ονόματα που παραπέμπουν σε ένα πολιτικό πρόσωπο που δεν είναι εν ενεργεία.


Στη σύσκεψη που διεξάγεται αυτήν την ώρα στον Αρειο Πάγο έχουν κληθεί για περισσότερες διευκρινίσεις οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ.Πεπόνης και Σπ.Μουζακίτης. Εντός της ημέρας ο φάκελος προωθείται στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεσημέρι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα ανακοινώσει επισήμως τα βασικά ευρήματα της έρευνας των οικονομικών εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη.

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, στη νέα λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν τρεις επιπλέον φάκελοι και τέσσερα ονόματα. Τα ονόματα αυτά αναφέρονται ως συνδικαιούχοι σε δύο λογαριασμούς. Κατά τις πληροφορίες τα πρόσωπα αυτά παραπέμπουν σε πολιτικό που δεν είναι εν ενεργεία αυτή τη στιγμή.

Η εφημερίδα Τα Νέα που έχει δημοσιοποιήσει αυτήν την πληροφορία σημειώνει ότι αρμόδιο πρόσωπο περιορίστηκε να δηλώσει ότι δεν είναι «ούτε ο Παπανδρέου, ούτε ο Σημίτης, ούτε ο Καραμανλής».

Η εφημερίδα Το Βήμα αναφέρει ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πορεία και η κίνηση λογαριασμού με δικαιούχο που είχε πρωταγωνιστήσει σε σκάνδαλο πριν από 22 χρόνια.

Εντός της ημέρας ο φάκελος προωθείται στη Βουλή, ενώ η έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα θα συνεχιστεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς.







Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
28-12-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: