Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2012

ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας ύποπτος, ο οποίος ανακρίνεται για τη φρικιαστική δολοφονία της 34χρονης Ζωής. 
Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν  στα ίχνη του από ένα δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πιλοτή όπου βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη κοπέλα.


Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, κάτοικο της περιοχής, το παρελθόν του οποίου ενισχύει ακόμη περισσότερο τις υποψίες ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος που συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα. Κι αυτό, γιατί είναι σεσημασμένος για υποθέσεις βιασμών και μάλιστα έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για τέτοια αδικήματα!

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και από τον 35χρονο ζητήθηκε δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να συγκριθεί  με αυτό του δράστη, από το σπέρμα του, που βρέθηκε στη σορό της άτυχης κοπέλας.

Την ίδια ώρα, ακόμα πιο τραγική κάνει την υπόθεση η αποκάλυψη ότι ο πατέρας και ο αδελφός της άτυχης κοπέλας ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά στην πιλοτή της πολυκατοικίας, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή που καιγόταν ήταν η 34χρονη!

Μάλιστα, δεν είχαν καν αντιληφθεί ότι στις φλόγες που είχαν τυλίξει δύο μηχανάκια βρισκόταν ένα ανθρώπινο σώμα και ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο! 

Κάποιοι γείτονες διέκριναν την ανθρώπινη σιλουέτα και άρχισαν να φωνάζουν, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είχαν ακούσει λίγο νωρίτερα τα τα ουρλιαχτά της.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
27-12-2012

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιστασιακός υπάλληλος βενζινάδικου και καταστήματος Φρούτων απο το Μυρωδάτου με το όνομα ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για 2-3 βασμούς την Ασφάλεια Ξάνθης, είναι ο στυγερός δολοφόνος, το ΤΕΡΑΣ που αφού πρώτα βίασε, στη συνέχεια έκαψε ζωντανή την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.
Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα οτι διατηρούσε και μαβάνικο στην ίδια γειτονιά (με το θύμα) και προσφάτως αρραβωνιάστηκε και γι' αυτό μετακόμισε απο το χωριό του στη Ξάνθη και στην ίδια γειτοιά με την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου την οποία είχε βάλει στο "μάτι" και παρακολουθούσε τις κινήσεις της....
Το ΚΑΘΑΡΜΑ αυτό και στο παρελθόν έχει διαπράξει 2-3 βιασμούς, ενώ ήταν αναμιγμένος και σε χοντρή υπόθεση ναρκωτικών με κάτοικο του Δήμου Αβδήρων. Αυτήν την ώρα ανακρίνεται απο την Ασφάλεια Ξάνθης και έχει ομολογήσει το έγκλημά του.
Είναι 35 χρονών και στο ΜΥΡΩΔΑΤΟ είναι "γνωστός" ο βίος και η πολιτεία του....Το όνομά του θα γραφεί στην ιστορία ως ένας απο τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της ανθρωπότητας!!! Δυστυχώς.....

Ανώνυμος είπε...

Πληροφοριες θελουν τον δραστη να ειναι ενθερμος υποστηρηκτης της Χρυσης Αυγης.Αλλωστε μονο ενα απανθρωπο ναζιστικο αριο ελληνικο σκουλικι θα εκανε κατι τετοιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ακουστηκε τιποτα ακομα για χρυσαυγιτη, αλλα καθολου μα καθολου απιθανο

Ανώνυμος είπε...

τελικά μαλακισμένα είστε πολύ άρρωστα!!!

Ανώνυμος είπε...

φασιστακια τι λεει ? αφου ειναι ellinas μηπως πρέπει να αθωωθει ? εχει απολυτο δικιο ο 11.50. ειστε πολυ αρρωστα ρε μαλακισμενα

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν πληροφοριες οτι ο δραστης ειναι πακιστανος και στηριξε χρυση αυγη στις τελευταιες εκλογες!!!!εθεαθη να τρωει σουβλακι λιγο πριν την επιθεση σε κοντινο ταχυφαγειο!

Ανώνυμος είπε...

τι σημασια εχει ρε ΜΑΛΑΚΕΣ τι εθνικοτητας ειναι ο δραστης η τι ψηφισε στις εκλογες???μια κοπελα βασανιστηκε και πεθανε με τραγικο τροπο και εσεις θελετε να κερδισετε πολιτικα!το μονο αξιολογο σχολιο εδω μεσα ειναι το απο πανω που τυχενει να ειναι και δικο μου!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι 35χρόνος αλλά γεννημένος το 1985

Ανώνυμος είπε...

ρε πουτανας γιοι,καθεστε και ασχολειστε αν ηταν χρυσαυγιτης ??? ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...αντε και γαμηθειτε.δειξτε ανθρωπια ρε μαλακες ηλιθιοι

Ανώνυμος είπε...

άμα ήτανε έλληνας αθώος!!! μάλλον θα ήθελε να μεταδώσει τις γνώσεις του στην κοπέλα (αρχαία ελληνική δικαιολογία για το πήδημα αγοριών - κοριτσιών)

Ανώνυμος είπε...

Στο Μυρωδάτο ολοι γνωρίζουν τι κουμάσι ηταν ο δράστης. Στις τελευταιες εκλογές περιδιάβαινε τα χωριά διακοσμημενος με αυτοκόλλητα της χρυσης αυγης. Στην οικογένεια του ηταν ολοι ενθερμοι υποστηρικτες της χούντας.Ο ιδιος ειχε επανειλημενα εμπλακει σε επεισόδια με ξυλοδαρμούς αλλοδαπών.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπάζογλου ηταν σε ολους γνωστός και ιδιαίτερα στις διωκτικές αρχές σαν ο νουμερο ενα επικινδυνος κακοποιός του νομου Ξάνθης.Ηταν ο Γκοτζαμάνης της περιοχής και γι αυτο κυκλοφορούσε ελεύθερος.Ειχε και την κάλυψη των παρακρατικών γιατι σε κάθε επισόδιο με ξυλοδαρμούς λαθρομεταναστών ειχε πάντοτε ενεργο συμμετοχή μεσα απο τις τάξεις των χρυσαυγιτών.

Ανώνυμος είπε...

Μια ψηφος λιγότερη για την Χρυση Αυγη στην Ξανθη. Κρίμα το παλουκάρι.

Ανώνυμος είπε...

5:51 σε ποιόν να δείξουμε ανθρωπιά ρε παπάρα? για τον δράστη μιλάμε, ξεκόλλα!
2:21 αφού ΤΥΧΑΙΝΕΙ να είσαι ο καλύτερος (φαντάζομαι άμα ήτανε ο δράστης μετανάστης, άλλα θα έγραφες...τα οποία θα ήτανε τα μόνα σωστά!).....ΣΩΣΤΌΣ!!!!!