Δευτέρα, Δεκεμβρίου 24, 2012

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Βόλου, όταν συνεπλάκη μια ομάδα περίπου 15 ατόμων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο με μέλη της Χρυσής Αυγής.
Από την επίθεση με σιδηρογροθιές και καρέκλες τραυματίστηκε σοβαρά ένα άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με επικίνδυνες σωματικές βλάβες και πολλαπλά θλαστικά τραύματα. Άλλοι δύο τραυματίστηκαν ελαφρά.


Δύο από τους δράστες έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα της επίθεσης.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Είχαν προηγηθεί το Σάββατο μαζικές προσαγωγές της Αστυνομίας στο κέντρο του Βόλου κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής διαδήλωσης με αφορμή τη διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» από τη Χρυσή Αυγή.

Το αντιφασιστικό συλλαλητήριο από την Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας και άλλους φορείς πραγματοποιήθηκε στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στην Πλατεία Ελευθερίας. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα και μοίραζαν προκηρύξεις. Την κινητοποίηση παρακολουθούσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ωστόσο δεν υπήρχε ένταση.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, στο σημείο έφθασε ομάδα περίπου 15 μελών της Χρυσής Αυγής, που κρατούσαν ξύλα στα χέρια. Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί περικύκλωσαν την αντιφασιστική συγκέντρωση και, αφού προηγήθηκε ένταση, προσήγαγαν σχεδόν όλους τους διαδηλωτές, περίπου 70 άτομα.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
24-12-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια!! κερδίσατε και οι δύο μια μασημένη τσίχλα!!

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδια ,
Φαγαμε ξύλο ,αλλα μας έδωσαν κιόλας;

Ανώνυμος είπε...

ηλιοπουλε σταματα εκτοξευεις απειλες πισω απο τους υπαλληλους σου γιατι ειναι κριμα να την πληρωνουν εκεινοι.

ελπιζω τα 300 ευρω το μηνα που παιρνουν απο το κομα να τους καλυπτουν τα εξοδα νοσοκομειου.

ο μνημονιακος κατοχικος στρατος το σαββατο το πρωι επεβαλε τη συγκεντρωση των 15 ανεπιθυμητων χα στο λαο του βολου. ΠΙΣΩ!

Ανώνυμος είπε...

Oi αντιεξουσιαστές χτύπησαν πολύ άσημα ένα μελος της ΧΑ στο κεφάλι και του προξένησαν βαριές κρανιοργκεφαλικές κακώσεις. Ενδεχόμενο τώρα να διωχθούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ανώνυμος είπε...

μέλος της Χ.Α. ....άρα την είχε από πριν την εγκεφαλική κάκωση.....αθώος!!!

Ανώνυμος είπε...

...εκτός αν το δικαστήριο πει ένοχος. (για να είμαι ακριβής.) Πάντως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ποια είναι τα όρια μιας αντίδρασης, τα υπερβαίνουν και μετά ..... τα πράγματα είναι μάλλον ποινικά.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο ΠΑΘΩΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ο "παθων" αλλη φορα να μη κραταει μαχαιρι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τις χρυσές κοτο'υλες!!!Πήγαν για μαλλι και βγήκαν κουρεμένες!!Οκτώ (8) φασιστάκια (τα δήθεν 'κεφάλια' των αυγών στον Βόλο αν κρίνω από τα ονόματα που βουήζουν στην κατά τ άλλα ήρεμη και μικρή πόλη) κινήθηκαν εναντίον τεσσάρων ατόμων κρατώντας πτυσσόμενα,φορώντας κράνη ενώ ο ένας φασιστακος κρατούσε και μαχαίρι τύπου 'πεταλούδα'.Οι νεοχαζοί όμως δεν γνώριζαν ότι στο πανεπιστήμιο που είναι δίπλα γίνεται συνέλευση..Και από εκεί που είχαν πάει με τη σιγουριά της αριθμητικής υπεροχής και του οπλισμού οι όροι αντιστράφηκαν.Αποτέλεσμα..Ανοιγμένα (παπ)άρια κεφάλια ένα εκ των οποίων έμεινε κολλημένο στην άσφαλτο μέχρι να τον μαζέψει το ΕΚΑΒ μιας και οι δικοί του τον παράτησαν προσπαθώντας να πουν στους 'αντιπαλους' να ηρεμήσουν..
Η συνέχεια γνωστή.Αφού δεν τους βγήκε πήραν τους φίλους τους μπάτσους.Αφού το πέσιμο βγήκε σε τρέξιμο άρχισαν τις μηνύσεις..
ΥΓ.Για τους έξυπνους που θα πιστέψουν ότι 'έριξα κι εγώ ξύλο" ένα έχω να πω.
'Ολη η μαρτυρία ανήκει αποκλειστικά στους γονείς μου.Άνθρωποι έμπιστοι φιλήσυχοι και ΔΕΞΙΟΙ!!!..αλλά όχι και ναζί..Άλλωστε για να μισείς τον φασισμό δεν χρειάζεται να είσαι αριστερός ή αναρχκός.Αρκεί να είσαι άνθρωπος.
Ο Βόλος είναι βιομηχανική πόλη με παράδοση που καμία σχέση δεν είχε ποτέ με φασίστες.Καλό θα ήταν λοιπόν να πει κάποιος στον Μιχαλοβλάκα να μαζέψει τον πρώην κομπάρσο της σειράς "ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ",Παναγιώτη Ηλιόπουλο που είναι βΟλευτής Μαγνησίας, και να τον στείλει πίσω στη Ραφήνα που είναι και το σπίτι του.
Όσο για τους νικητές είτε ήταν αριστεροί,είτε αναρχικοί είτε οι τρεις μάγοι δεν μ ενδιαφέρει καθόλου.ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ.ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

5.15 διαφωνω.
αυτο που χρειαζεται ειναι να μεταναστευσουν. ειναι ανεπιθυμητοι στο βολο (ουτε καν βολιωτες δεν ειναι). να φυγουν απο την πολη και μετα απο τη χωρα. να νοιωσουν στο πετσι τους τι παει να πει ρατσισμος και γκετοποιηση.

αλλα βεβαια οταν δεν τους παιρνει στο δρομο πηγαινουν και κλαιγονται σα κασιδιαρες στην εξουσια

Ανώνυμος είπε...

5:15 μ.μ. + 5:25 μ.μ.
ΠΑΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΠΡΩΤΑ ΤΣΟ+ΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Σ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ(??) ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια που χαθηκαν τα σχολια των χρυσαυγιτων?????????τι να πειτε ρε καημενοι????

Ανώνυμος είπε...

χαχα 9-5 ειναι το ωραριο. οχι τιποτε αλλο αλλα δε σεβαστηκαν και την ημιαργια

Ανώνυμος είπε...

7:50 μ.μ.
Ρε κομματόσκυλο φασιστάκο!!!!!Σάλτα να σου βρει ο κυπατζης προεδρος καμιά δουλεια με 2 euro την ώρα ρε λαγέ

Ανώνυμος είπε...

4:32 μ.μ.
Εδώ δεν διώχθηκαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας αυτοί που έκαναν τις δολοφονικές επιθέσεις σε σπίτια μεταναστών στο Πέραμα (μαζί με την ταρατογένεση του Μιχαλοβλάκα) και θα διωχθούν αυτοί που αμύνθηκαν στο φιλόδοξο φασιστικό πέσιμο?