Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ-ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ


Σημερα 20/12/2012, στις 7:00 το πρωι αστυνομικες δυναμεις εισεβαλαν στην καταληψη villa amalias. Προσχημα για αυτη την κατασταλτικη επιδειξη δυναμης αποτελεσε "ανωνυμη καταγγελια". 
8 συντροφοι κ συντροφισες που βρισκονταν μεσα στην καταληψη μεταφερθηκαν στη γαδα οπου κ κρατουνται. Αλληλεγγυοι συντροφοι που κατευθυνονταν στην περιοχη προσηχθησαν επισης απο τις μηχανοκινητες δυναμεις καταστολης, οπως επισης προσαγωγες συντροφων κ συντροφισων πραγματοποιηθηκαν κ στο δημαρχειο αθηναιων οπου βρεθηκαν για να παρεμβουν στο δημαρχο της καταστολης Καμινη. 
Απο την πρωτη στιγμη δεκαδες συντροφοι κ συντροφισες συγκεντρωθηκαμε εξω απο την καταληψη οπου κ βρισκομαστε ως τωρα καλωντας σε αλληλεγγυη. 
ΔΗΜΑΡΧΟΙ Κ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ 
ΤΗ VILLA AMALIAS ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ 
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΤΑΛΗΨΗ VILLA AMALIAS 
ΑΧΑΡΝΩΝ Κ ΧΕΥΔΕΝ    
https://athens.indymedia.org/                                                                  
ΠΡΕΖΑ TV
20-12-2012

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

entering and trespassing is illegal

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα



ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΡΧΟΠΑΠΑΡΕΣ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ



ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΡΧΟΠΑΠΑΡΕΣ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

OΛΟΙ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ


ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ @@@@@@@ΝΑΙ@@@@@@@@@
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ


ΚΛΑΦΤΕ ΑΛΛΑΞΟΚΟΡΙΆΡΕΣ


ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ , ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΦΥΛΑΚΗ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΕΖΑ
ΑΧΡΗΣΤΕ ΕΣΥ ΣΤΟ 2.57 ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΑΤΕ !!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!!!!!!!! ΤΟΣΟ NOMIMOI EINAI!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tελικά οι αναρχικοί οι μόνοι αντισυστημικοί... 100+ χρόνια ιστορίας και 100+ χρονια μπροστά σε ότι έχουν πεί...μακάρι να'χα τ'αρχίδια και το μυαλό να ασπαστώ την ιδεολογία τους....
Αλήθεια εσύ βλάκα που γελάς γιατί ακριβώς χαίρεσαι? που έρχεται κ η σειρά σου? (οτι κ αν εισαι)...ο καπιταλισμός κοροϊδο δεν κάνει διακρίσεις, ή προσκυνημένος ή τίποτα...και για να καταλάβεις γιατι φαινεσαι λίγο χαζούλης,είτε θα δουλεύεις 20 ώρες την ημέρα μονο για να τρώς τα ψίχουλα που πέφτουν απ'το τραπέζι! είτε θα πεθαίνεις...και αυτα τώρα αρχίζουν να φαίνονται!! γιατί ακριβώς χαίρεσαι

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι γιατί σκάει η φούσκα στην οποιά ζούσαν . . . . για λίγο εν μεν αλλά σκάει στα μούτρα τούς.....

αρκετά με της "καταλήψης-εργαστήριο τρομοκρατιας"

σε κάθε απέργια δύνατε το πάρον σας σπάζοντας την, με μολοτόφ και καπνογόνα, και μας λέτε μετά ότι οι ΜΠΑΤΣΟΙ φταίνε και αρχίδια μου κουνούνται.....


αλήτες φασίστες αριστέροι....

"δημοκρατικές δυνάμεις"(φασιστικές σε όποιν δεν τους αρέσει)

και ναι ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΆΚΑ

Ανώνυμος είπε...

2.57 βλακα βρωμααααα παλι σε κραζει ολος ο κοσμος βοδι. εισαι πολυ βλακας ακομα και για φασιστας. συνεχιζε να μας διασκεδαζεις ζωο. ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ (Α)

Ανώνυμος είπε...

STO KELI TRIADATRIA ....

Ανώνυμος είπε...

Θα'σουν σκέτη κομωδία αν δεν ήσουν τόσο τραγικός....Δηλαδή τα'χεις και με τους αστυνομικούς που σπάνε και διαδηλώσεις χωρίς την παρουσία αναρχικών με δακρυγόνα και ξύλο?? δε νομίζω, γιατι τα δακρυγόνα τα πετάνε όχι για να πιάσουν τους αντι. αλλα για διαλύσουν τις μεγάλες διαδηλώσεις, που αν κατσεις και το σκεφτείς αν δε τις διέλυαν ίσως να μην περνούσαν και τα μέτρα που μας έχουν μπει στον κώλο και εσένα και εμένα...και οι βλακοματάδες βάλαν παραπάνω το αντιαριστερό τους μένος πάνω απο την πατρίδα τους γιαυτο και εγώ λέω οτι είναι απλά κομπλεξικοί και πλέον εν δυνάμει προδότες...αντε και περαστικά μας

Ανώνυμος είπε...

sta @@ moy δεν με ενδιαφέρει ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο τι βρήκαν οι αστυνομικοί στη βίλα Αμαλία


Έπειτα από τις 8 τελικά προσαγωγές,που έγιναν στην μέχρι σήμερα υπό κατάληψη βίλα Αμαλία,η αστυνομία μπήκε στο κτίριο για έρευνα.Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι βρίσκοντας ...
εκατοντάδες άδεια μπουκάλια ,μπιτόνια με εύφελκτο υλικό,αντιασφυξιογόνες μάσκες, σφεντόνες,βεγγαλικά μεγάλης ισχύος, μέχρι και μαχαίρια και τσεκούρια.Και οι πιο αφελής καταλαβαίνουν πλέον για πιο λόγο το συγκεκριμένο κτίριο



βρίσκεται υπό κατάληψη από "αναρχικούς".Όχι φυσικά για να φιλοξενούνται άστεγοι και άποροι,κάτι που μπορεί να δικαιολογούσε την όποια κατάληψη.Και φυσικά ούτε τα 1500 μπουκάλια τα είχαν για την ανακύκλωση,ούτε το εύφλεκτο υγρό για να βάζουν φωτιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα,ούτε τα τσεκούρια για να κόβουν ξύλα, ούτε τις σφεντόνες για να κυνηγάνε πουλιά οι ...πεινασμένοι καταληψίες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και τα μέτρα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ, και οι μισοι νομοι ειναι αντισυναγματικοι, αλλα δεν ασχολείσαι με αυτά, ασχολείσαι με τους αριστερούς, γιατι είσαι πρόβατο που το πηγαίνει οπου θέλει ο τσοπάνης, δε σε νοιάζει τίποτα ουτε πατρίδα ούτε αλλυλεγγυη...στο σφαγείο σε πανε αλλα αρκει να πας με παρέα..

Ανώνυμος είπε...

4:56 ton eauto sou perigrafeis?

Ανώνυμος είπε...

Φασιστάκια να ελπίζεται να φύγουν οι μπάτσοι μέχρι το βράδυ γιατί αλλιώς εσείς θα τα πληρώσετε πάλι. Ξέρουμε που μένετε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΘΖΕΙ POY SAS VAZOYN STIN FILAKA XRYSAYGITES ASTINOMIKOI????

PARTY THA KANOYN STIN "VILLA" SAS
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ETSI

Ανώνυμος είπε...

Το να κάνεις κατάληψη είναι μια πράξη φασιστική και τραμπούκικη.Ένας χώρος που δεν σου ανήκει δεν μπορείς να τον πάρεις με το έτσι θέλω.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν μπορούμε να στείλουμε άλλους, αδειάσανε τα τμήματα

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
ΤΟΣΟΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
SOLIDARITY AT GOLDEN DAWN INSTITUTΕ..
SOLIDARIDAD A ALBA D'ORO INSTITUCION..

Ανώνυμος είπε...

Του ανάρχα η κωλάρα θέλει συνέχεια την γκλομπάρα

Ανώνυμος είπε...

ρε τσολιαδες ''αντισυστημικοι'' χαιρεστε με τις επιχειρησεις του δενδια?Η βιλα 20 χρονια ειναι εκει και θα συνεχισει να ειναι γιατι εχει μαθει απο χτυπηματα απο το κρατος και το παρακρατος(εσας δλδ) και τρεφεται απο την αλληλλεγγυη μας.Ξερετε τι σημαινει αυτο η καταλαβαινετε μονο απο χαφιεδισμο και ρουφιανιλικι?Κατα τα αλλα ο κωλογερος αρβανιτης ψηφισε οχι στη συζητηση για περαιτερω ερευνα για τη λιστα Λαγκαρντ μαζι με Νδ,Πασοκ και Δημαρ.Μεχρι τωρα εχουμε:Αγροτικη,Χρεη Παε,φορο-απαλλαγες εφοπλιστων,λιστα λαγκαρντ...Σαν πολλα δεν μαζευτηκανε ρε αντισυστημικα μπουλντογκ?Η μηπως γινατε κανις μπροστα στα αφεντικα σας?

SKANDALO είπε...

ΡΩΤΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ?

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ. ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΡΟΛΟ ΩΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΙ?

ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ).

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΧΩΡΟ, ΟΛΟΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι οι "αντιφασίστες" που καίνε, δολοφονούν , καταστρέφουν! Τα παιδιά των ΜΚΟ του ανταρcia και του συριζα?
Και μετά μιλάνε για Φασισμό! ΟΥΣΤ κοπρίτες!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΗ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.
Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή αυγή το κόμμα των εφοπλιστών και των τραπεζιτών

O red bunny hunter γυναικωτός έμπορος ναρκωτικών όπως όλοι οι χρυσαυγίτες.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση Villa Amalias

Σήμερα 20-12-2012 η αστυνομία εισέβαλε στη Βίλλα Αμαλίας . Με πρόσχημα μια καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών, παρουσία εισαγγελέα, έγινε έρευνα .Τα ευρήματα ήταν αστεία. Παρ΄όλα αυτά ο Δένδιας δηλώνει πως από αυτά αποδεικνύεται ότι η Βίλλα υπήρξε κέντρο ανομίας για 22 χρόνια και επιτέλους ο νόμος, με τη «γενναία πολιτική βούληση» του Σαμαρά, αποκαθίσταται.

Με ποια λογική ακροβασία μπορούν άδεια μπουκάλια μπύρας να χαρακτηριστούν «υλικά κατασκευής μολότοφ» ; Σ’ ένα χώρο που λειτουργεί συναυλιάδικο και καφενείο είναι παράλογο να υπάρχει μεγάλος αριθμός άδειων μπουκαλιών μπύρας ; Τι θα πει «εύφλεκτο υλικό»; Μήπως μιλάνε για τα υγρά καθαρισμού της τυπογραφικής μηχανής που λειτουργεί στη κατάληψη; Να μιλήσουμε για τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, που κάθε διαδηλωτής που σέβεται την υγεία του, οφείλει να διαθέτει. Να πούμε για τα στοιχειώδη μέσα αυτοπροστασίας (δυναμιτάκια , σφεντόνες κτλ) σ’ ένα χώρο που έχει επανειλημμένα δεχθεί επιθέσεις παρακρατικών συμμοριών (εμπρησμοί, μαχαιρώματα, ξυλοδαρμοί), με αποκορύφωμα το 2008 που ο τότε υπουργός δημοσίας τάξης Μαρκογιαννάκης επισκέφτηκε τους "κατοίκους" του Άγιου Παντελεήμονα και λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του δεχτήκαμε επίθεση...



Με πρόσχημα λοιπόν την έρευνα, επιχειρούν μια παγία ονείρωξη τους: Την εισβολή σ’ ένα χώρο που για αυτούς είναι ένα από τα χωροταξικά σύμβολα όλων όσων στέκονται εχθρικά, απέναντι σε ότι αντιπροσωπεύει την κυριαρχία, την επιβολή, την αποστείρωση, την αδιαφορία, την παραίτηση, την υποταγή. Σε αυτό έχουν δίκιο. Αυτοί είμαστε. Εμείς και οι χιλιάδες διαδηλωτές , αγωνιστές ,καταληψίες ,απεργοί, μαχητές των δρόμων. Είμαστε οι άστεγοι και οι ανέστιοι, οι πανκς και οι αλήτες, οι χορτοφάγοι και οι φεμινίστριες , οι ξενύχτηδες και οι εργάτες, οι πένητες και οι αδικημένοι, τα θύματα του ρατσισμού και οι εκδικητές του άδικου. Ο υπουργός μας χαρακτήρισε εστία ανομίας .…

Και τώρα ας μιλήσουμε σοβαρά. Η Βίλλα Αμαλίας είναι μια πρόταση οργάνωσης, που στον καιρό του μνημονιακού κανιβαλισμού έπρεπε να αντιμετωπιστεί . Η επίθεση του κεφαλαίου στον κόσμο της εργασίας, προϋποθέτει την καταστροφή των όποιων δομών του. Η απαξίωση των εργατικών κεκτημένων και των συνδικάτων , οι όποιες δομές αλληλεγγύης και ανυπακοής , τα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα είναι στο στόχαστρο. Η ακροδεξιά ατζέντα που έχει επικρατήσει από την αρχή της κρίσης, ξεκίνησε με τις δηλώσεις περί υγειονομικής βόμβας του Λοβέρδου, ενάντια στους απεργούς πείνας της Υπατίας . Συνεχίστηκε με την στοχοποίηση των μεταναστών (τείχος Έβρου, στρατόπεδα συγκέντρωσης, Ξένιος Ζευς), τη διαπόμπευση των εξαρτημένων οροθετικών, συνεπικουρούμενη από την ακροδεξιά βία ενάντια σε μετανάστες, ομοφυλόφιλους, μικροπωλητές. Ο βασανισμός των αντιφασιστών της μοτοπορείας στη ΓΑΔΑ και οι επιθέσεις στις καταλήψεις και η άγρια καταστολή οποιασδήποτε εργατικής η κοινωνικής διεκδίκησης, δεν αφήνουν αμφιβολία ότι ο αντίπαλος έχει συγκροτήσει ένα συμπαγές μπλοκ, απέναντι στο οποίο οφείλουμε να αντισταθούμε.

Είμαστε εδώ και 22 χρόνια σε ένα κτήριο που είχαν εγκαταλείψει για δεκαετίες. Το συντηρούμε και του δίνουμε ζωή. Είμαστε μια κατάληψη που έχει πάντα τις πόρτες ανοιχτές σε ομάδες, άτομα και εγχειρήματα που προάγουν τον αντιεμπορευματικό πολιτισμό, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τους κοινωνικούς, αντιφασιστικούς και ταξικούς αγώνες. Η Βίλλα Αμαλίας δίνει μια σοβαρή μάχη για να προστατέψει όχι δέκα ντουβάρια, αλλά τις επιθυμίες τα όνειρα και τις ελπίδες για μια ζωή πιο ελεύθερη για όλους.

Καλούμε όλους όσους βρίσκουν κομμάτι του εαυτού τους στην πολύχρονη λειτουργία της κατάληψης να δώσουν μαζί μας αυτή την κρίσιμη μάχη.

Σε αυτό το μύλο οι δήμιοι-δον κιχώτες επιτίθενται ενώ στην πραγματικότητα κυνηγάνε ιδέες. Αυτές είναι οι ανομίες για αυτούς. Κυνηγάνε χίμαιρες θα εισπράξουν εφιάλτες.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

1.15 εισαι ψυχολογος ? καταλαβες την σεξουαλικη ιδιαιτεροτητα του rabbit μονο απο τα μηνυματα του. βεβαια δεν πρεπει να σου ηταν και ιδιαιτερα δυσκολο μιας και οι περισσοτεροι χρυσαυγουλοι ειναι οντως γυναικωτοι. ο συγκεκριμενος δε, αρεσκεται σε επι χρημασι κωλονοσκοπησεις απο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ. αρχιδαυγουλα αντε πισω στις τρυπες σας και μεινετε εκει. επισης σταματηστε να ασχολειστε με θεματα που δεν εχετε ιδεα. δηλαδη μην ασχολειστε με τιποτα. μονο που υπαρχετε αρκετο κακο κανετε στην κοινωνια. ζωα νεοχαζοι

Ανώνυμος είπε...

Δες τε αυτό το βιντεάκι του Αμυρά!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3qLMJaSrL64

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ