Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2012

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: ΣΤΑ JUMBO ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ


Αύξηση πωλήσεων στο πεντάμηνο εμφάνισε ο όμιλος παιχνιδιών Jumbo, προχωρώντας παράλληλα σε επενδύσεις που αφορούν νέα καταστήματα
Ο συγκεκριμένος όμιλος "φημίζεται" για απολύσεις, απλήρωτες υπερωρίες, καταστρατήγηση της εργατικής νομοθεσίας, συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Πολλά τα περιστατικά και δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε. Η καραμέλα περί "κρίσης" και "δυσκολιών" δε φαίνεται όμως να ισχύει. 


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η διοίκηση,  "τον Νοέμβριο διατηρήθηκε το θετικό πρόσημο των πωλήσεων για τα καταστήματα Jumbo.

Κατά συνέπεια, οι πωλήσεις του ομίλου για τους πρώτους πέντε μήνες της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2012 - Ιούνιος 2013) ανήλθαν σε 200,39 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 2,59% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό για τη νέα οικονομική χρήση 2012-2013 που παρουσίασε η διοίκηση στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων, στόχος παραμένει η αύξηση των πωλήσεων μεταξύ 0%-2%.

Η πολιτική της διοίκησης να επεκτείνεται εν μέσω κρίσης προς το παρόν αποδίδει, αφού ο όμιλος εμφανίζει αύξηση τζίρου όταν η συνολική αγορά λιανικού εμπορίου συρρικνώνεται με διψήφια ποσοστά κάθε χρόνο την τελευταία περίοδο".


Πηγγή: thestival.gr
left.gr

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα δειλα αναρχάκια επιτιθενται οπουδηποτε αλλου εκτος απο γραφεια του πασοκ, που μας εφερε το μνημονιο και τη δυστυχια. το εχετε προσεξει?

ετσι, για να καταλαβετε τι δουλεμα πεφεi....

Ανώνυμος είπε...

ενώ εσύ μάγκα, τι κάνεις; να απολύσουμε από τα σπίτια μας ΙΚΕΑ, JUMBO κλπ...
Τον ρατσισμό πληρώναμε τόσα χρόνια που εκμεταλευόμασταν ανάγκες αλλοδαπών έχοντάς τους να δουλεύουν φθηνά και ανασφάλιστα, τον ρατσισμό καταπίνει κάθε καταναλωτής που αγοράζει με μόνο κριτήριο την τιμή παραγνωρίζοντας ή αγνοώντας ότι αυτά παράχθηκαν με ανασφάλιστη και μαύρη εργασία - που δεν θα την ανεχόταν για τον εαυτό του και για την ράτσα του. Τον Ρατσισμό πληρώνεις όταν αγοράζεις το φθηνό παιχνίδι που το έφτιαξε φτύνοντας αίμα ένα παιδί από την Ασία και ύστερα το δίνεις για να παίξουν τα παιδιά σου. Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε ανάγκη το ρατσισμό για να ζείσουμε. Ο ρατσισμός όμως μας έχει ανάγκη;

Ανώνυμος είπε...

μπουκοτάζ στα Jumbo

Ανώνυμος είπε...

στο JUMBO παιχνίδια είναι οι εργαζόμενοι.