Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2012

«ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ» ΕΚΠΛΗΞΗ: O ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, έξω από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους, όπου βρέθηκε το μεσημέρι. Μικροομολογιούχοι τον περίμεναν για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το «κούρεμα» που υπέστησαν στα ομόλογα που κατείχαν.


Άνδρες των ΜΑΤ έχουν σχηματίσει τείχος μπροστά από τους μικροομολογιούχους, που συγκεντρώθηκαν στο πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου και είχαν μαζί τους ένα πλακάτ που έγραφε: «Μην κοροϊδεύετε τους αποταμιευτές».

Ο Πρωθυπουργός έδειξε κατάπληκτος όταν πλησιάζοντας το κτίριο είδε μπροστά του συγκεντρωμένους τους μικρομολογιούχους. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του προσπαθεί να τους μιλήσει, αλλά εκείνοι αρνούνται να συζητήσουν.

Ας σημειωθεί ότι οι ίδιοι μικρομολογιούχοι είχαν εισβάλλει πρόσφατα στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού και τελικά έγιναν δεκτοί από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος τους παρέπεμψε στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού.

«Πήρατε τη δόση, μα ο κόσμος εξακολουθεί να διαδηλώνει στους δρόμους» ρώτησε δημοσιογράφος ξένου μέσου τον πρωθυπουργό, μετά την σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

«Ο κόσμος διαδηλώνει για υπαρκτούς λόγους, υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αλλά προσπαθούμε να λύσουμε όλα του τα προβλήματα», απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς.



Πηγή: Δυσάρεστη έκπληξη: O Σαμαράς αντιμέτωπος με συγκεντρωμένους ομολογιούχους | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/82565#ixzz2FbMU6Rjm
ΠΡΕΖΑ TV
20-12-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο ( ώρα 19:00 )θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, με θέμα "Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για μια Εθνική Διακυβέρνηση", στην
Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα.

ΟΛΟΙ πηγαίνουμε τώρα αμέσως εκει/

Ανώνυμος είπε...

Αμεσως ομως.εγερθουτου!ακουσανε οι συντροφοι απο τον πυρηνα της θηβας? ξεκινα μ(Π)εεεεε . Μαζευτε τα προβατα σας απο καθε πολη και χωριο βαλτε πουλμαν και κατεβειτε στην αρτεμιδα μπας και φτασετε τους 50!

Κατσε να δεις τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει !!!


Επισης!

Το οτι σας λένε ΝΑΖΙ εχουν δικιο!για παρα πολους λογους!ενας απο αυτους ειναι και ο ορισμος της λεξης!για του λογου το αληθες λοιπον παραθετω το εξης.

Η λέξη προέρχεται από τον Εθνικό Σοσιαλισμό (Nationalsozialismus στα Γερμανικά) και πρόκειται για μια ιδεολογία ολοκληρωτισμού των οπαδών του Εργατικού Κόμματος της Γερμανίας.

Ποια η διαφορα σας με τους απο πανω?Η χώρα?Τα μέσα?Ποια?
Ιδεολογικα , πρακτικα , πολιτικα εισαστε το ιδιο πραγμα ! Κακκια απομιμηση που πουλαει στον παγκο του ο καθε παρανομος πολιτικος !

Για να καταληξω,γιατι η βλακεια ειναι ανικητη , εξ ορισμου θα επρεπε να εισαι περιφανος οταν ακους αυτο τον χαρακτιρισμο,σαν μνημη καποιων που φεραν το ονομα αυτο και των πραξεων τους ομως θα επρεπε να ντρεπεσε!Για αυτα τα λιγα σας θεωρο κοπαδι μπερδεμενο που ψαχνετε λιγη "πατριωτικη ντοπα" απο καθε τυχαρπαστο μπας και σας αναπτερωσει το ηθικο .Λες και εσεις εισαστε περισοτερο ελληναραδες απο αυτους που πολεμισαν ,Μαγκες του καναπε κοινως!

Περαστικά και καλα ψωνια απο τα ελληνικα σουπερ μαρκετ lidl και της ελληνικες εταιριες που κανουμε δωρεες για τα αδεσποτα Pet City.

Μη νομιζετε οτι επειδη σας δινουν οι "δημοσκοπησεις" 10&-20&-50% και λαλατε οτι σας ανοικουν πολεις χωρια πλατειες οτι ισχιει ! Εισαστε αλλη μια φουσκα εκτονωσης!
Που θα την σκασουν μολις δυναμωσει
για αποπροσανατολισμο.

τελος με τους πιθικους!σε κανα διμηνο παλλι τωρα πειτε τα δικα σας καμενοι παπαγαλοι!

Δεν με νοιαζει απο ποιον θα γινει το καλεσμα της επομενης απεργιας!Δεν με νοιαζει ποιος θα πει 1 μερα απεργια και ποιος θα πει 5 μερες!

με νοιαζει ο κοσμος που εχει πιστη στις πορειες και στην διαμαρτυρια , στην επομενη διαδηλωση!να στειλει στο κεντρο την μαμα του τον μπαμπα του και τον παππου του , και οοοοολοι οι υπολοιποι κυριως ΝΕΟΙ απο γυμνασια λυκεια σχολες απο χωρους εργασιας τοπικους να μαζευτουν την ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ στις αντοιστιχες ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ.Στη συνεχεια ΜΙΚΡΟ-ΠΟΡΕΙΕΣ απο τις ΠΛΑΤΕΙΕΣ με προορισμους ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ,ΔΕΗ_ΔΕΗ_ΔΕΗ,ΔΟΥ και δημιουργια σαματα,οταν λεμε ΣΑΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ την πρωτη φορα φωνες την δευτερη νερατζια την τριτη δυναμιτακια τυπου -Μινερβα την τεταρτη πετρες κτλπ ...

Γνωμη μου ειναι οτι θα δουμε αλλαγες πριν της πετρες!

Το δυσκολο ειναι ομως στις πρωτες αλλαγες να μην σταματησουμε.Γιατι εχουμε χασει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Αρα θελει πολυ πιεση το πραγμα πατριωτηηη!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΛΑΚΕΣ.Β.Α:)

Ανώνυμος είπε...

@5:45 Όλοι πηγαίνετε να γαμηθείτε, Χρυσές Κοτούλες.

Φανταστείτε παιδιά πόσο απελπισμένα είναι τα αποτυχημένα μαλακιστήρια της Χρυσής Πορδής που παρακαλάνε μία ώρα πριν την ομιλία του στελέχους-μαλάκα τους να προσέλθει κόσμος! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

μιλαει κι ο λαγος θα ειναι εκει κι ο κυνηγος του κοκκινου λαγου

Ανώνυμος είπε...

Αίμα, τιμή, μικρή ψωλή...

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος σύντροφος να παει στο vilage. Να βρή τους 9 συντρόφους που κρυβωνται και να τους ενημέρωση οτι η συγκέντρωση της χρυσής αυγής τελείωσε πριν απο 5 μέρες.
Μου θυμίζουν τα γιαπωνεζακια που βρήκαν πέρσι στην σούματρα ,
Δεν είχανε πάρει χαμπάρι οτι οι αμερικάνοι είχαν φύγει και ο πόλεμος τελείωσε
Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή αυγή το κόμμα των εφοπλιστών και των τραπεζιτών

12:16 μιλάς για τους χρυσαύγιτες που ξεπέρασαν το Κεντέρη στο 100 μέτρα τρέξιμο Ελα λούστρε ας είναι καλά οι μπάτσοι που σας περιφρούρησαν

SKANDALO είπε...

@12:16 Ακόμη η μπουρδελο-οικογένειά σου να σε μάθει ορθογραφία, αμόρφωτο αποτυχημένο Χρυσαύγουλο?

Κάποιος να σε ενημερώσει πως ακόμη και πίσω από μια οθόνη υπολογιστή, πάλι χέστης είσαι. Και το επιβεβαιώνεις συνεχώς μαλάκα μου...

Ανώνυμος είπε...

12:16 τα μούτρα του παναγιώταρου και του λαγού πρηστήκανε επειδή οι αντιφα φοβήθηκαν και φύγανε? που να καθόντουσαν να χτυπηθούνε δηλαδή!