Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2012

ΙΔΟΥ Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ[PHOTO]


Είναι η στιγμή της εφόδου από δυνάμεις Διας ενάντια σε τι; Σε μαθητές και μαθήτριες (16-17) χρονών που κάθονταν και μιλούσαν. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Άλλωστε επιβεβαιώθηκε, αφού μετά από 7-8 ώρες καψόνι ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ στην ΓΑΔΑ τους άφησαν όλους ελεύθερους. Είναι καθαρά επίδειξη δύναμης προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς την νεολαία. 


Τα περί επεισοδίων σε πορεία που προηγήθηκε είναι προφάσεις. Υπάρχουν ερωτηματικά βέβαια για την σκοπιμότητα της πορείας (που δεν είχε ανακοινωθεί) και για κάποια μικροσπασίματα σε 2 τράπεζες και το Δημαρχείο, από ποιους και γιατί έγιναν. Όμως αυτό είναι άλλης τάξης πρόβλημα και δεν λύνεται με μαζικές προσαγωγές παιδιών που κάθονται στην κεντρική πλατεία και δεν κρύβονται αισθανόμενοι ότι η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι……Εάν περάσει αυτό το κλίμα σιγά σιγά επιβάλλεται ο τρόμος και η φοβία. Τους δημόσιους χώρους και δη τους Κεντρικούς όπως οι Πλατείες, επιβάλλεται να τους προστατεύουν με κάθε τρόπο οι πολιτικές συλλογικότητες κάθε είδους , κομματικές, δημοτικές, θεματικές, πρωτοβουλίες, συνελεύσεις, σωματεία κλπ. με ενεργή συμπαράσταση προς κάθε συλληφθέντα και καταγγελία του κλίματος τρομοκρατίας που η τρικομματική Μνημονιακή κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει στην κοινωνία και σε φοβισμένους πολίτες.
ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ
Μην έχετε καμιά αμφιβολία γι αυτό.(Π.Τ.)
http://risinggalaxy.wordpress.com/2012/12/07/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CE%B7-%CE%AD%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB-%CE%B1%CF%83/
ΠΡΕΖΑ TV
8-12-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

THA FOROUSE KANENA TSOGLANAKI MPLOUZA ME ALFADI ASE TA DEN EKANAN TIPOTA!
POLU SWSTA EPRAKSAN OI ASTUNOMIKOI KAI TA MPOUZOURIASANE!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΚΛΑΨΑ ΚΛΑΨΑ ΚΛΑΨΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ!!!!ΟΥΣΤ ΣΥΧΑΜΕΝΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!!!ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΆ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΛΑ ΤΗ ΜΑΤΣΟΥΚΑΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ??????ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ????ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΠΑΛΙ Ε????ΔΕΣΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙ ΡΕ ΖΩΑ ΟΛΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ!!!ΓΙΑΤΙ???ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΛΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ!!!ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι απαραίτητο το όπλο για το κυνήγι των κόκκινων λαγων .το ίδιο αποτέλεσμα έχεις και με την παντοφλα της γιαγιάς σου.
Κανε εξάσκηση στην εκτόξευση της παντοφλας ώστε να τους χτυπάει στα αυτιά .και πάντα να έχεις και μια ρεζερβα ,μια στο χέρι μια περασμένη στην μέση ,ακριβώς όπως οι cowboys .αντε καλή επιτυχία
Red rabbit hunder

SKANDALO είπε...

Παρακαλείται ο αρχι-χέστης πουτάνας γιος με την επωνυμία Red Rabbit Hunter (κι όχι 'hunder' όπως γράφει το αμόρφωτο αποτυχημένο Χρυσαύγουλο - η μπουρδελο-οικογένειά του δεν είχε να τον μάθει αγγλικά αλλά το μαλακιστίρι δεν γνωρίζει καν ελληνικά) να σταματήσει να μας ζαλίζει τα αρχίδια με την κλάψα του. Πλέον ονομάζεσαι Golden Chicken.

Διαφορετικά ας βγει στους δρόμους να μαζέψει τα μπουκετίδια του όπως οι 'συναγωνιστές' του της Χρυσής Πορδής που πλέον δεν τολμούν να φορέσουν ούτε τις επίσημες ενδυμασίες τους ούτε να πατήσουν στα τοπικά μπουρδέλα τους.

Πονάει η αλήθεια κοτούλες της Χρυσής Αυγής,ε? Δεν πειράζει. Θα συνηθίσετε στο ξύλο και τα ανακαινισμένα 'οχήματα/γραφεία'. Σύντομα και μέσα στα ίδια σας τα σπίτια...

Αλλά μάλλον ο Golden Chicken μια ζωή σκατόφλωρος του πληκτρολογίου θα παραμείνει. Αδύναμος και κρυμμένος στην τρύπα του.

Ανώνυμος είπε...

η μονη λυση για καθε νεοναζι ειναι μια σφαιρα στο κεφαλι .δεν χρειαζετε να του τη φυτεψουμε εμεισ συντομα ολα αυτα τα ανδρικελα θα αρχισουν να ξεπαστρευουν τουσ εαυτουσ τουσ οταν παρουν χαμπαρι τι εκπροσωπουν!αν δουμε οτι δεν παιρνουν χαμπαρι καθωσ σκατοκεφαλοι ειναι τοτε ΚΡΕΜΑΛΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Η παντοφλα ετιμη προς εκτόξευση
Βλέπω ενα κοκινο λαγό πίσω απο μια εφιμεριδα.φαινονται τα αυτια του
Red rubbit hanter

Ανώνυμος είπε...

@12:32
...ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?
ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ!
ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΕ ΜΠΑΤΣΕ...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιστε να βαρατε τις ελευθεριες αντε εξοργιστε μας κιαλλο να σταματησουμε να σεβομαστε τον κωλοκοινοβουλευτισμο σας! Αντε ντεεε και μετα πειτε μας προδοτες για οτι γινει!