Κυριακή, Δεκεμβρίου 09, 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ SHOW ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Τα πλοκάμια της φαίνεται να απλώνει η Χρυσή Αυγή μέσα στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η εντολή που υπάρχει από τα κεντρικά του ακροδεξιού κόμματος είναι η δραστηριοποιήσει της Χ.Α. στο χώρο των πανεπιστημίων.Ήδη ο πρώτος πυρήνας είναι έτοιμος και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο χώρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.


Οι φασιστικές αντιλήψεις στο χώρο του ΤΕΙ δεν είναι κρυφές. Κανείς δεν ξεχνά την καταγγελία της ΚΝΕ για ομάδα ΔΑΠΙΤΩΝ που με μαχαίρι απείλησε μέλος της ότι εάν ξανακάνει ενημέρωση δεν θα βγει ζωντανός από το ΤΕΙ... Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένα μέλη  της ΔΑΠ έχουν φασιστικές και φιλοχουντικές απόψεις και επειδή μέχρι σήμερα δεν υπήρχε παράταξη με τέτοιες απόψεις εισχώρησαν στην ΔΑΠ, φαίνεται λοιπόν ότι δραστηριοποιήθηκαν και αναμένονται να κάνουν επίσημα και την εμφάνιση τους στο ΤΕΙ.

Το σίγουρο είναι η Χρυσή Αυγή θα προσπαθήσει να εισέλθει και στα Πανεπιστήμια. Αν θα τα καταφέρει θα το δείξει το μέλλον..Το σίγουρο είναι ότι ο εμφύλιος στα Πανεπιστήμια θα είναι ξανά θέμα μηνών.



Πηγή: Φοιτητική Ενημέρωση
ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το το κόμμα των 500.000 ψηφοφόρων να μην έχει φοιτητική νεολαία; Ε, πρέζα;

Και να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στα ΑΕΙ οι μαρξιστικές συμμορίες και τα τσογλάνια που τις απαρτίζουν;

Ε, ΔΕΝ θα σου περάσει! ΕΔΩ...

Ανώνυμος είπε...

πειναμε και θελουμε δουλειες. αν δεν βγει νομος να φυγουν οι λαθρο απο την ελλαδα δεν θα ξαναγυρισουν οι δουλειες στους ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

an theloun kathe mera na katalhgoun sto nosokomeio as kanoun foithtikes parataskeis!kai kserete fasistakia mesa sto panepisthmio den yparxoun oi filoi sas oi mpatsoi na sas prosexoun kai na sas prostateyoun!

Ανώνυμος είπε...

Ωχ μιλησε ο γαμων και δερνων

SKANDALO είπε...

Τα αποτυχημένα αμόρφωτα σκουπίδια της Χρυσής Αυγής ούτε καν απ'έξω από τα ΑΕΙ/ΤΕΙ δεν περνούν. Εδώ δεν έχουν ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση (Δημοτικό+Γυμνάσιο).

Θέλουν και Ανώτατη Εκπαίδευση? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος χρυσαυγίτης ρε παιδιά είναι στο Πανεπιστήμιο;;;;!!! Πλάκα μας κάνετε. Ότι ποιο μορφωμένο παιζει στο κύκλο τους ειναι ο 1:37 που έμαθε να γράφει bold και να βάζει link.
Σοβαρά μιλάμε τώρα;; Ας κοπιάσουν , να τα πούμε ενα χεράκι απο την αρχή..

Ανώνυμος είπε...

Δε μας είπαν ΠΩΣ θα μπούν στα πανεπηστήμια οι ουρακοτάγκοι.. Ασε που δεν τους συμφέρει, καθώς ΝΟ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΝΟ BALLS! Φαντάζεστε την εικόνα?!! Μα ποιός θα πάει να δούν φόρα-παρτίδα όλοι ότι δεν μπορεί να βρεί γκόμενα??!!! Καλώς να ορίσουν τα κορίτσια.... ΚΑΛΑ θα περάσουμε... ΚΑΛΑ ;)
A politistos

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Είναι βλέπεις πεσμένοι οι ΚΝΗτες και εχουμε ξενερώσει!