Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2013

ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ 902TV ΚΑΙ ALTER ΤΟ ΕΣΡ


Προς ανάκληση των αδειών στους τηλεοπτικούς σταθμούς 902TV, Alter και το ραδιόφωνο Ξένιος οδεύει το ΕΣΡ. Όπως αναφέρει σε έγγραφη απάντηση προς το Γενικό Γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης κ. Ιωάννη Παναγιωτόπουλο το ΕΣΡ έχει ήδη σχηματίσει φακέλους και στις 3 περιπτώσεις.





Ο γ.γ. Ενημέρωσης απέστειλε ερώτημα στις 4 Ιανουαρίου προς τον Πρόεδρο του ΕΣΡ στο οποίο αναφέρει ότι ότι: «Με αφορμή τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν στη μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού 902, του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, σε επιχειρηματία, ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός έχει αναστείλει τη λειτουργία του εδώ και μήνες, σας ζητούμε να μας ενημερώσετε για τις τυχόν ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί αρμοδίως από τότε που έπαψε η λειτουργία του σταθμού».

Η απάντηση του ΕΣΡ ήλθε αυθημερόν και σε αυτή αναφέρονται οι φάκελοι που έχουν σχηματιστεί αλλά και ότι τα θέματα θα εισαχθούν στην ολομέλεια του οργάνου προς συζήτηση και λήψη απόφασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά και την παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα οι εξελίξεις στο θέμα της ανάκλησης των αδειών είναι πιθανό να υπάρξουν ακόμα και εντός της εβδομάδας.


Πηγή: Thestival
ΠΡΕΖΑ TV
7-1-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: