Παρασκευή, Ιανουαρίου 11, 2013

ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΥΠΟΠΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»-ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ


Μία 25χρονη συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής ως ύποπτη για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Η κοπέλα οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική.
Εις βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή, για συγκρότηση, ένταξη και συμμετοχή στην οργάνωση, καθώς και για λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη πολεμικών τυφεκίων και άλλου πολεμικού υλικού.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, η 25χρονη είναι φίλη του 29χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί προχθές στην Κορινθία, και γενετικό της υλικό ταυτοποιήθηκε με εκείνο, που είχε βρεθεί στα θαμμένα όπλα στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου.Ο 29χρονος ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
11-1-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας αλλάξουμε θέμα για να μη σκέφτονται οι άνθρωποι τη φτώχεια τους, το ότι παγώνουμε μέσα στα σπίτια μας, το ότι συνάνθρωποι μας αυτοκτονούν από απελπισία, ότι παιδιά δεν έχουν να φάνε και γερόντια να αγοράσουν τα φάρμακα τους, χίλια φαρμακεία έχουν γραφτεί στο τειρεσία γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους γιατί το κράτος τους οφείλει κάτι εκατομμύρια, το ότι μας αδειάζουνε τις τσέπες μας κλέβοντας μας τα τελευταία λεπτά για το ψωμί μας με τα χαράτσια τους, το ότι ο έλληνας δεν ξέρει ποτέ που πάνε τα λεφτά που πληρώνει στην εφορία, το ότι οι κλέφτες που φέρανε τη χώρα μας σε αυτή την οικτρή κατάσταση κυκλοφορούν ελεύθεροι, τη λίστα λαγκάρντ τώρα γι αυτό θα μιλάμε να βγουν όλη η σαπίλα στη φόρα; Ας παραπλανήσουμε ακόμα μια φορά τους πολίτες και να τους μπουκώσουμε με εντυπωσιακά θεάματα όπως οι έφοδοι σε καταλήψεις, ν' αλλάξουμε θέμα βρε παιδί μου γιατί δεν μας παίρνει μ αυτή τη παλιολίστα λαγκάρντ που μας εκθέτει, βάλε άλλο θέμα ρε παιδί μου να ξεχάσουμε τη λίστα, τον τζοχατζόπουλο και όλους τους τζοχατζόπουλους. Να φοβίσουμε το λαό μπας και πάρουμε κανα ψηφούλι στις επόμενες εκλογές. Αν δεν βγούμε στις εκλογές τι θα κάνουμε; Θα γραφτούμε στο ταμείο ανεργίας; Αυτά είναι για το λαουτζίκο.