Τετάρτη, Ιανουαρίου 16, 2013

ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Ενταση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου όταν αντιεξουσιαστές και μέλη της Χρυσή Αυγής ήρθαν στα χέρια προκαλώντας μικρής έκτασης υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.


Η ένταση δημιουργήθηκε όταν κατά την πορεία διαμαρτυρίας που έκανα πενήντα περίπου νεαροί του αντιεξουσιαστικού χώρου διαμαρτυρόμενοι για τις επεμβάσεις της Αστυνομίας σε καταλήψεις της Αθήνας ήρθαν αντιμέτωποι με μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζαν φυλλάδια σε διερχόμενους πολίτες.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και υπήρξαν αντεγκλήσεις και μικροσυμπλοκές μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ σημειώθηκαν και μικρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγη ώρα αργότερα όταν κατέφθασαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ



Πηγή: Ξύλο μεταξύ αντιεξουσιαστών και Χρυσαυγιτών στο Ηράκλειο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/86019#ixzz2I5Rk39l3
ΠΡΕΖΑ TV
16-1-2013

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσους γύρους πήγε ,
Είχαμε νοκ αουτ?
Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Αυτή κι αν είναι πηγή...

Ανώνυμος είπε...

tin fagate tin poutsa xrisaugoula sas gamisame kai pali trexate san tous lagous

Ανώνυμος είπε...

ρε κυνηγε του κοκκινου λαγου γιατι η αρχικη της χ.α. γραφει οτι οι επιτιθεμενοι αντιεξουσιαστες ηταν 80 και η περιφερειακη της απο την κρητη γραφει 40 ?

Ανώνυμος είπε...

κοκκινολαγίτσα, εμείς πότε θα τις παίξουμε???
εκείνο το κοπλάκι με την παντόφλα?
τι έγινε....συνεχίζεις το κο κο κο???

Ανώνυμος είπε...

tin fagate tin poutsa aplita sas gamisame kai pali trexate san tous lagous


Ανώνυμος είπε...

ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

εισουν εκει ρε βλακα?Γιατι αν εισοθν ξερεις τι πραγματικα συνεβει.Η αυτη την γραμμη σου δωσαν απο το κομμα?σαν καλο κομματοσκυλο που εισαι? ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

μεχρι και στη σελιδα τους το λενε οτι την φαγαν...τωρα τι προσπαθουν να κνουν τα ουγκανα απο πανω...ο αλλαχ και η ψυχη τους :P