Πέμπτη, Ιανουαρίου 10, 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ ΑΜΑΛΙΑ


Στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στη 13.00 το μεσημέρι, θα οδηγηθούν σήμερα Πέμπτη οι 93 συλληφθέντες που πραγματοποίησαν χθες το πρωί ανακατάληψη της Βίλας Αμαλία και συνελήφθησαν, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας.


Για την ίδια ώρα,  έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση αλληλεγγύης στο χώρο των δικαστηρίων.

Επίσης, στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί μοτοπορεία σε ένδειξη αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της βίλας Αμαλία σήμερα στις 18.00 το απόγευμα, με προσυγκέντρωση στην Καμάρα.

Κατά τη διάρκεια των άλλων αστυνομικών επιχειρήσεων που έγιναν χθες, συνελήφθησαν άλλα 8 άτομα στην κατάληψη της βίλας Σκαραμαγκά (Μαρία Κάλλας), ενώ 40 άτομα προσήχθησαν από την κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα στη συνέχεια.

Στο μεταξύ, οι συλληφθέντες μέσα από τη ΓΑΔΑ εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία δηλώνουν την “αδιαπραγμάτευτη θέση τους για τους κοινωνικούς χώρους που στηρίζουμε και μας στηρίζουν”. “Ανακαταλάβαμε τη φυλασσόμενη  βίλα Αμαλία γνωρίζοντας ότι θα δεχτούμε επίθεση και προφανώς θα συλληφθούμε. Θα το ξανακάνουμε όσες φορές χρειαστεί και για αυτήν και για οποιονδήποτε άλλο κοινωνικό χώρο αντίστασης των από τα κάτω χτυπηθεί” τονίζεται.
Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε στο indymedia.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΠΡΕΖΑ TV
10-1-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: