Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ...ΣΟΪ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ...


Τι σχέση έχει ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με τον..... 
γνωστό ποινικολόγο Τάκη Μιχαλόλια; Είναι αδέλφια. Και γιατί έχουν διαφορετικά επώνυμα;
Κανείς δεν γνωρίζει με σαφήνεια. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο κ. Μιχαλόλιας άλλαξε το επώνυμό του για να μην τον ταυτίζουν με τον αδελφό του ο οποίος από νεαρός μαθητής ακόμη, είχε ενταχθεί στο κόμμα της 4ης Αυγούστου και το 1974 είχε συλλήψεις, αλλά και καταδίκη κάθειρξης ενός έτους για συμμετοχή σε ακροδεξιά οργάνωση.
Αλλοι, πάλι, υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και ότι απλώς στη Μάνη, από όπου κατάγεται η οικογένεια υπάρχει η παράδοση των διπλών επωνύμων. Μάλιστα αναφέρουν τα μέλη της οικογένειάς του διατηρούν κατά περίπτωση είτε το ένα είτε το άλλο. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι οι σχέσεις των δύο αδελφών είναι άριστη.




Ο Τάκης Μιχαλόλιας είναι ένας από τους πλέον γνωστούς και ισχυρούς ποινικολόγους της Αθήνας και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος ή συνήγορος υπεράσπισης σε πολύκροτες υποθέσεις. Ηταν συνήγορος του Γιώργου Κοσκωτά στην πολύκροτη δίκη. Ακόμη έχει υπερασπιστεί τον ηγούμενο Εφραίμ, τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, τον γνωστό ακροδεξιό Περίανδρο που έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Εχει διατελέσει νομικός σύμβουλος του Σωκράτη Κόκκαλη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προφυλακισμένου σήμερα Ακη Τσοχατζόπουλου. 
kanapesnews.blogspot.gr

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=84755:o-agnostos-adelfos-tou-nikou-mixaloliakou-foto&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz2Iv34iKUR 
Seleo.gr News 

ΠΡΕΖΑ TV
24-1-2013

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πακισταν

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Μιχαλόλιας πρέπει να διαλέγει τους πελάτες του σαν δικηγόρος με μεγάλη προσοχή.
Κοσκωτάς, Ευφραίμ, Μιχαλόπουλος Περίανδρος, Κόκκαλης, Τσοχατζόπουλος. Του βγάζω το καπέλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ...ΣΥΡΙΖΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ

Έχουμε γράψει επανειλημμένως για τους … παλαιοπασόκους που έσπευσαν στο πλευρό του Α. Τσίπρας για να μεταλαμπαδεύσουν την πράσινη τεχνογνωσία των διορισμών και του κρατισμού στους… νεοσσούς του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γίνει κόμμα εξουσίας. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι μερικοί από τους στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα ήταν κάποτε τα… δεξιά χέρια του προφυλακισμένου για τις μίζες Ακη Τσιχατζόπουλου.
Παραδείγματα:
- Ο Αντώνης Κοτσακάς, πρώην υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου, στενός συνεργάτης του Άκη. Αθόρυβα πριν τις εκλογές πέρασε στον ΣΥΡΙΖΑ αφού είχε αποχωρήσει πέρυσι από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Ανέλαβε την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπήκε την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας διότι έσκασε το σκάνδαλο του Τσοχατζόπουλου.ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!
- Ο Ευάγγελος Χωραφάς συνεργάτης και σύμβουλος του Ακη επί χρόνια, που ανέλαβε να συμβουλεύει τον Α. Τσίπρα σε θέματα πολιτικής και οργάνωσης.
- Πολύ γνωστός Τσοχατζοπουλικός είναι και ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιώργος Ραυτόπουλος, ο οποίος προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Κι αυτός σύμβουλος του Αλέξη για το πώς γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ… ΠΑΣΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο Ραυτόπουλος είχε αποτελέσει στόχο της «17 Νοέμβρη».
Όπως διαβάζουμε δήλωσαν χθες υποστήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ άλλα 127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ανήκαν σε μια τάση που επρόσκειτο στον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Στην πλειοψηφία τους είναι μέλη του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, με διαδρομή στο εθνικό συμβούλιο της νεολαίας του Κινήματος, αλλά και στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο μεταξύ δύο συνεδρίων. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι οι Ελευθεριάδης Αντώνιος πολιτικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Ζερβάκη Μαρία μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Θέμης Τζήμας μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Ρέντζου Πετρούλα εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Σκουλάς Μανώλης στέλεχος της ΠΑΣΠ, Στεφάνου Νίκος εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Τσουκαλάς Κώστας εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ και άλλοι.
Οι περισσότεροι συνδέονται με τον Δημήτρη Σακελλάρη, ο οποίος παραιτήθηκε προ εβδομάδων από το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος και οι πληροφορίες τον φέρνουν να συζητά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για στελέχη που είχαν διαχρονικά προνομιακές σχέσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και τη Λούκα Κατσέλη στα χρόνια της κυριαρχίας του Γιώργου Παπανδρέου, ειδικά την περίοδο της αντιπολίτευσης. Άκης και Λούκα ήταν οι συνήθεις ύποπτοι για καλεσμένοι σε όλες τους τις εκδηλώσεις. Χαρακτηριστικό είναι το πρόγραμμα του 5ου ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, το καλοκαίρι του 2009. Μια εκδήλωση στην οποία ο Άκης είχε μιλήσει για την αριστερά και την κοινωνική πολιτική στην περίοδο της ύφεσης…

Ανώνυμος είπε...

σκατα στα μουτρα και των 2 αλλα και στου φασιστακου 9.11 απο πανω

Ανώνυμος είπε...

Την ανησυχία του για την άνοδο της δημοτικότητας της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα εξέφρασε ο επικεφαλής της Αμερικανοεβραϊκής οργάνωσης American Jewish Committee (AJC) Ντέιβιντ Χάρις, τονίζοντας ότι αποτελεί απειλή για τη Δημοκρατία στη χώρα.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναρχομπολσεβίκοι οι εργοδότες σας

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΔΗΛ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΛ.Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ,ΣΤΟΕΣ,ΛΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ,ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ,ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΕΣΥ Κ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 0,02% ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΝΕΙ 12% ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ.
Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ;

Ανώνυμος είπε...

Βαρέθηκα να βλέπω σουπερ-αριστερούς και σουπερ-δεξιους να "μαλώνουν"!!!!
Για την πατρίδα ενδιαφέρεται κανείς μας πραγματικά;

Ανώνυμος είπε...

10:56 όχι! τους δικούς σου εργοδότες συναναστρέφονται , τελευταίο παράδειγμα στα Τρικαλα που τρομοκρατησατε τους εργαζόμενους , πουπερναν πχ 1000 ευρω για να βρείτε, δουλειά στον ίδιο εργοδότη σε δικούς σας με τα μισά λεφτά ώστε την διαφορά να την καρπώνονται τα αφεντικά! τι μου φταιν οι συνομωσιες και οι Εβραιοι όταν φανερά τα αφεντικά εσείς τα εξυπηρετειτε, σκοτωνεσται με το πασοκ και την ΝΔ οχι για κατι αλλο ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ αλλα για το ποιος θα βολεύει κόσμο, να δίνει δουλειές να παίρνει ψήφους εσας μαλιστα σας προτιμουν τα αφεντικα γιατι προσφερετε εργαζόμενους με τα μισα λεφτά εύγε! αντε και όταν βγειτε και τζαμπα θα τους στελνετε γιατι οι αποψεις του ΔΟΥΚΑ βασικα ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ είναι!

Ανώνυμος είπε...

1:38 Καλή η προπαγάνδα και οι προβοκάτσιες αλλά παιδιά προσπαθήστε περισσότερο το 12% δεν μας φτάνει!
Πάντως σας ευχαριστούμε που κάνετε το παν για μια νέα Εθνικιστική Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

...ΦΡΑΓΚΑΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ...



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΩ ΧΟΝΤΡΑ.

ΦΑΝΑΤΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΔΙΝΩ 50 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.